PISMO OGORČENOG NIJEMCA: ‘Nećemo doći u Hrvatsku, ne želimo da nas netko vara! Pa vi imate jedne cijene za strane, a druge za domaće goste
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: PISMO OGORČENOG NIJEMCA: ‘Nećemo doći u Hrvatsku, ne želimo da nas netko vara! Pa vi imate jedne cijene za strane, a druge za domaće goste
može se na to naletiti po staroj jezgri u DU, domaći klinci znaju pa zavijaju po dubrovački kada traže sladoled ili sl. da ih se prepozna da su domaći, lijepo, podržavam... inaće ovaj švabo ima i alternativna rješenja, turska, tunis, egipat i jeftine zrakoplovne karteveber wrote:možda sporadični slučaj/evi
nisam nigdje na to naletio kod nas.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: PISMO OGORČENOG NIJEMCA: ‘Nećemo doći u Hrvatsku, ne želimo da nas netko vara! Pa vi imate jedne cijene za strane, a druge za domaće goste
to je upozorenje ili preporuka?Serbinho-3 wrote:
Grcka je dzaba, ali masa Srba tamo.
2014-12-30
Riplex wrote:asilovski wrote:dobro cijeli turizam je kod nas prevara, pogotovo hrana to je kriminal, usput za iste pare u Portugalu jedeš piješ 5 puta bolju hranu i vinopreko_vode_do_slobode wrote:ma mozes misliti.. to jedan šiptar u rovinju stavio, pa izšalo u medijima, inače nisam nigdje , baš nigdje primjetio da se to radi..
pogotovo što smo mi država puna inspektora, koji zatvore restoran radi 3 kune viška, taman bi se netko zajebava i riskira dva cjenika..
ja živim na obali, i izalzim tu, a još nisam nigdje vidio "dva cjenika".. pizdarije..
Di u Portugalu di u Hrvatskoj?
Bokte po cilo lito sam na Jadranu i nikada na ovakve priče nisam naišo. No dobro ide lito i svaki dan članak na net.hr kako u nas ništa ne valja.
Mater im jebem
a taman to. kako rekoh nigdje nigdje ovo nisam vidio. u ostalom nije ovo jebena kuba , pa da hrvat ne može platiti ručak 15€ a njemac eto može... pa onda hrvatu ručak 2€ a švabi 25€
Guest- Guest
asilovski wrote:ajde molim te cijeli turizam na jadranu je ciganija i skupa prevara, za puno novaca dobijaš tanjur pun drekaRiplex wrote:asilovski wrote:dobro cijeli turizam je kod nas prevara, pogotovo hrana to je kriminal, usput za iste pare u Portugalu jedeš piješ 5 puta bolju hranu i vinopreko_vode_do_slobode wrote:ma mozes misliti.. to jedan šiptar u rovinju stavio, pa izšalo u medijima, inače nisam nigdje , baš nigdje primjetio da se to radi..
pogotovo što smo mi država puna inspektora, koji zatvore restoran radi 3 kune viška, taman bi se netko zajebava i riskira dva cjenika..
ja živim na obali, i izalzim tu, a još nisam nigdje vidio "dva cjenika".. pizdarije..
Di u Portugalu di u Hrvatskoj?
Bokte po cilo lito sam na Jadranu i nikada na ovakve priče nisam naišo. No dobro ide lito i svaki dan članak na net.hr kako u nas ništa ne valja.
Mater im jebem
ja baš radim često u turizmu, i zapadni turisti velikom većinom hvale našu hranu kao ukusnu, kvalitetnu i povljnu.. neznam di si to jeo..
iako je možda meso jeftinije i ukusnije i obilnije ako odeš u restoran u livno ili široki brijeg, ali jadran nije tako loš.. 90% feedbackova turista su extra pozitivni.
Guest- Guest
veber wrote:to je upozorenje ili preporuka?Serbinho-3 wrote:
Grcka je dzaba, ali masa Srba tamo.
Nit' jedno, nit' drugo.
Samo kazem, ode Hrvat na odmor a sve BRE oko njega, gde god da se okrene.
Srbe Hrvati ne zanimaju, tako da oko toga nemaju probleme, nece se ni okrenuti.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Često Švabe dobu jeftinije sobu nego mi domaći Balkanci jer nas vlasnici apartmana visokim cijenama oće potrat jer znaju da ćemo švercat još dvoje, troje neprijavljeno, uništit nove pločice, klima će radit 24 sata i još ćemo pokrast koji lancun ili peškir.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» dok sa jedne strane u privatnom sektoru fali radne strane, a sa druge strane uhljebi previše opterećuju ekonomiju..
» Prosvjed imigranata u Bihaću : Ne želimo hranu , želimo u Hrvatsku
» Hrebac: 'Trošila sam na strane goste, ne na privatne ručkove'
» Branko Uvodić nakon 46 godina rada dobio otkaz mailom: 'Važnije su im strane produkcije od najgledanije domaće'
» PISMO JAVNOSTI Veleposlanik Španjolske poručio Hrvatima: ‘U nama imate čvrstog saveznika‘
» Prosvjed imigranata u Bihaću : Ne želimo hranu , želimo u Hrvatsku
» Hrebac: 'Trošila sam na strane goste, ne na privatne ručkove'
» Branko Uvodić nakon 46 godina rada dobio otkaz mailom: 'Važnije su im strane produkcije od najgledanije domaće'
» PISMO JAVNOSTI Veleposlanik Španjolske poručio Hrvatima: ‘U nama imate čvrstog saveznika‘
Page 2 of 2