Britanska štampa se veseli što će roboti zamijeniti ljude...nadam se i tu istu štampu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Britanska štampa se veseli što će roboti zamijeniti ljude...nadam se i tu istu štampu
Vidis,mogla bih i ja tako pocet zamisljat..a,ne ja sebicno drzim kritike za sebe pa ih pogresni kritiziraju..:)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Re: Britanska štampa se veseli što će roboti zamijeniti ljude...nadam se i tu istu štampu
Ali si ti mužikant?.. moja familija puna vrhunski pivači...same neke nagrade voice ovi oni...al oni nako.. pivaju kad in dođeaben wrote:jo jedva čekun da me robot zamini.
ustvari, mene već jutub more zaminiti, al državnički uhljebi se još grčevito držu dobroga storoga sustava na motiku..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
razmak iza zareza moliću lipo, a čćš smatram da nemaš jer si prolila pivo po tipkovnici ko oni RayBanIvyTeasdale wrote:Vidis,mogla bih i ja tako pocet zamisljat..a,ne ja sebicno drzim kritike za sebe pa ih pogresni kritiziraju..:)
ne, ne, i tebi se jednoko piše:frakcija wrote:Ali si ti mužikant?.. moja familija puna vrhunski pivači...same neke nagrade voice ovi oni...al oni nako.. pivaju kad in dođeaben wrote:jo jedva čekun da me robot zamini.
ustvari, mene već jutub more zaminiti, al državnički uhljebi se još grčevito držu dobroga storoga sustava na motiku..
https://www.youtube.com/watch?v=DsRYdm5o1vY&index=1&list=PLXygsnSpBk5ReFeD__hquf1nbRi2a27ua
2014-04-16
ni on pivač, više instrumentalist, svira kurcufrakcija wrote:Ali si ti mužikant?.. moja familija puna vrhunski pivači...same neke nagrade voice ovi oni...al oni nako.. pivaju kad in dođeaben wrote:jo jedva čekun da me robot zamini.
kakvo je ovo sitnicarenje,molim?!udba wrote:razmak iza zareza moliću lipo, a čćš smatram da nemaš jer si prolila pivo po tipkovnici ko oni RayBanIvyTeasdale wrote:Vidis,mogla bih i ja tako pocet zamisljat..a,ne ja sebicno drzim kritike za sebe pa ih pogresni kritiziraju..:)
Ne radi mi razmak...artritis..tako sam i tastaturu zalila,i mob..i sve..;-)
2014-04-12
meni je malo pretenciozno ispravno tipkat..nekako ubije formu..iman spelček užgan i sve se crljeni..tako i dici lekcije prevodin na vlaški da in približin..kad uču na književni onda ništa ne razumu, ali odvaljuju rečenice samo take.udba wrote:razmak iza zareza moliću lipo, a čćš smatram da nemaš jer si prolila pivo po tipkovnici ko oni RayBanIvyTeasdale wrote:Vidis,mogla bih i ja tako pocet zamisljat..a,ne ja sebicno drzim kritike za sebe pa ih pogresni kritiziraju..:)
2016-03-09
ja volin da me zamini makinja..i onako iman još milion drugih ideja šta bi sve..vako nemoš prispit.. ko voli stalno tupit isto?. za pravo učenje i poučavanje mora postojati povezanost i otvorenost duha..mora postojat obostrano povjerenje i poštovanje..i svašta jošaben wrote:ne, ne, i tebi se jednoko piše:frakcija wrote:Ali si ti mužikant?.. moja familija puna vrhunski pivači...same neke nagrade voice ovi oni...al oni nako.. pivaju kad in dođeaben wrote:jo jedva čekun da me robot zamini.
https://www.youtube.com/watch?v=DsRYdm5o1vY&index=1&list=PLXygsnSpBk5ReFeD__hquf1nbRi2a27ua
2016-03-09
upravo to!frakcija wrote:ja volin da me zamini makinja..i onako iman još milion drugih ideja šta bi sve..vako nemoš prispit.. ko voli stalno tupit isto?.aben wrote:ne, ne, i tebi se jednoko piše:frakcija wrote:Ali si ti mužikant?.. moja familija puna vrhunski pivači...same neke nagrade voice ovi oni...al oni nako.. pivaju kad in dođeaben wrote:jo jedva čekun da me robot zamini.
za pravo učenje i poučavanje mora postojati povezanost i otvorenost duha..mora postojat obostrano povjerenje i poštovanje..i svašta još
a nemoj da počnen i noćas, pliz:)
2014-04-16
ti prezireš knjižovni jer si turboseljačkog podrijetla ko i ja, ali već tvoji unuci neće na standard gledat ko mi, ko na neku vrstu proseravanja, nego ko na elementaran oblik komunikacije koji uvažava i poštuje sagovornika, bre.frakcija wrote:meni je malo pretenciozno ispravno tipkat..nekako ubije formu..iman spelček užgan i sve se crljeni..tako i dici lekcije prevodin na vlaški da in približin..kad uču na književni onda ništa ne razumu, ali odvaljuju rečenice samo take.udba wrote:razmak iza zareza moliću lipo, a čćš smatram da nemaš jer si prolila pivo po tipkovnici ko oni RayBanIvyTeasdale wrote:Vidis,mogla bih i ja tako pocet zamisljat..a,ne ja sebicno drzim kritike za sebe pa ih pogresni kritiziraju..:)
Obožavam skladni književni jezik, a ne ovaj sumanuti kakvim su klepani udžbenici..kad govorim književno onda me gledaju u selu ko da sam pametna, a ne želim nosit tu stigmu.udba wrote:ti prezireš knjižovni jer si turboseljačkog podrijetla ko i ja, ali već tvoji unuci neće na standard gledat ko mi, ko na neku vrstu proseravanja, nego ko na elementaran oblik komunikacije koji uvažava i poštuje sagovornika, bre.frakcija wrote:meni je malo pretenciozno ispravno tipkat..nekako ubije formu..iman spelček užgan i sve se crljeni..tako i dici lekcije prevodin na vlaški da in približin..kad uču na književni onda ništa ne razumu, ali odvaljuju rečenice samo take.udba wrote:razmak iza zareza moliću lipo, a čćš smatram da nemaš jer si prolila pivo po tipkovnici ko oni RayBanIvyTeasdale wrote:Vidis,mogla bih i ja tako pocet zamisljat..a,ne ja sebicno drzim kritike za sebe pa ih pogresni kritiziraju..:)
2016-03-09
a, ne ne. Ne gledaju te ka pametnu nego reču "aj, nemoj ti nama bozu prodavat, a s nama si ganjalafrakcija wrote:Obožavam skladni književni jezik, a ne ovaj sumanuti kakvim su klepani udžbenici..kad govorim književno onda me gledaju u selu ko da sam pametna, a ne želim nosit tu stigmu.udba wrote:ti prezireš knjižovni jer si turboseljačkog podrijetla ko i ja, ali već tvoji unuci neće na standard gledat ko mi, ko na neku vrstu proseravanja, nego ko na elementaran oblik komunikacije koji uvažava i poštuje sagovornika, bre.frakcija wrote:meni je malo pretenciozno ispravno tipkat..nekako ubije formu..iman spelček užgan i sve se crljeni..tako i dici lekcije prevodin na vlaški da in približin..kad uču na književni onda ništa ne razumu, ali odvaljuju rečenice samo take.udba wrote:razmak iza zareza moliću lipo, a čćš smatram da nemaš jer si prolila pivo po tipkovnici ko oni RayBanIvyTeasdale wrote:Vidis,mogla bih i ja tako pocet zamisljat..a,ne ja sebicno drzim kritike za sebe pa ih pogresni kritiziraju..:)
koze i minjala kardan na frezi". Nemoj meni priča'. tako je i u mon selu.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Nije, u me su uvik okad znan za se upirali ka u pripametnu, vodali ka mečku, ajd ovo, ajd ono..onda kad štogod zaebeš..proširi se zao glas i snebivanje..triba držat low profileudba wrote:a, ne ne. Ne gledaju te ka pametnu nego reču "aj, nemoj ti nama bozu prodavat, a s nama si ganjalafrakcija wrote:Obožavam skladni književni jezik, a ne ovaj sumanuti kakvim su klepani udžbenici..kad govorim književno onda me gledaju u selu ko da sam pametna, a ne želim nosit tu stigmu.udba wrote:ti prezireš knjižovni jer si turboseljačkog podrijetla ko i ja, ali već tvoji unuci neće na standard gledat ko mi, ko na neku vrstu proseravanja, nego ko na elementaran oblik komunikacije koji uvažava i poštuje sagovornika, bre.frakcija wrote:meni je malo pretenciozno ispravno tipkat..nekako ubije formu..iman spelček užgan i sve se crljeni..tako i dici lekcije prevodin na vlaški da in približin..kad uču na književni onda ništa ne razumu, ali odvaljuju rečenice samo take.udba wrote:razmak iza zareza moliću lipo, a čćš smatram da nemaš jer si prolila pivo po tipkovnici ko oni RayBanIvyTeasdale wrote:Vidis,mogla bih i ja tako pocet zamisljat..a,ne ja sebicno drzim kritike za sebe pa ih pogresni kritiziraju..:)
koze i minjala kardan na frezi". Nemoj meni priča'. tako je i u mon selu.
2016-03-09
Pazi, jedno je kad ti ko dite pripoznaš ploču od ABBA-e po slici bez čitanja, il nabrojiš glavne gradove SFRJ republika, to još uvik ne opravdava uporabu neprirodne gospodske beside.frakcija wrote:Nije, u me su uvik okad znan za se upirali ka u pripametnu, vodali ka mečku, ajd ovo, ajd ono..onda kad štogod zaebeš..proširi se zao glas i snebivanje..triba držat low profile
2015-11-10
Neš virovat, dikod mi prvo na pamet padne latinska rič nego vlaška.. i još kad tu latinsku falijen reč (zemljo otvori se)...supala san sa televizije, bilo je dva programa..puno kulturnog sadržaja..ono misiš kolač od blata, a u pozadini nešto tipa opera-box..onda provališ nešto od čega se svi skamene..udba wrote:Pazi, jedno je kad ti ko dite pripoznaš ploču od ABBA-e po slici bez čitanja, il nabrojiš glavne gradove SFRJ republika, to još uvik ne opravdava uporabu neprirodne gospodske beside.frakcija wrote:Nije, u me su uvik okad znan za se upirali ka u pripametnu, vodali ka mečku, ajd ovo, ajd ono..onda kad štogod zaebeš..proširi se zao glas i snebivanje..triba držat low profile
2016-03-09
i u mojim mislima često prednost imaju sofiticirane strane riči, kad mi krepa auto prvo se sitin njemačkog "fergazer", kad me milicajac traži dozvolu pomislim na matrikulu, a latinski mi prođe kroz glavu kad skidam kile na dijeti, "sapienti sat", a ja stalno gladan. Jedino mi ništa knjižovno ne pada na pamet.frakcija wrote:Neš virovat, dikod mi prvo na pamet padne latinska rič nego vlaška.. i još kad tu latinsku falijen reč (zemljo otvori se)...supala san sa televizije, bilo je dva programa..puno kulturnog sadržaja..ono misiš kolač od blata, a u pozadini nešto tipa opera-box..onda provališ nešto od čega se svi skamene..udba wrote:Pazi, jedno je kad ti ko dite pripoznaš ploču od ABBA-e po slici bez čitanja, il nabrojiš glavne gradove SFRJ republika, to još uvik ne opravdava uporabu neprirodne gospodske beside.frakcija wrote:Nije, u me su uvik okad znan za se upirali ka u pripametnu, vodali ka mečku, ajd ovo, ajd ono..onda kad štogod zaebeš..proširi se zao glas i snebivanje..triba držat low profile
2015-11-10
znala san daš me razumit..i meni pomalo ugiba lijepi književni od nekorištenja..razgovor ugodni naroda slovinskogaudba wrote:i u mojim mislima često prednost imaju sofiticirane strane riči, kad mi krepa auto prvo se sitin njemačkog "fergazer", kad me milicajac traži dozvolu pomislim na matrikulu, a latinski mi prođe kroz glavu kad skidam kile na dijeti, "sapienti sat", a ja stalno gladan. Jedino mi ništa knjižovno ne pada na pamet.frakcija wrote:Neš virovat, dikod mi prvo na pamet padne latinska rič nego vlaška.. i još kad tu latinsku falijen reč (zemljo otvori se)...supala san sa televizije, bilo je dva programa..puno kulturnog sadržaja..ono misiš kolač od blata, a u pozadini nešto tipa opera-box..onda provališ nešto od čega se svi skamene..udba wrote:Pazi, jedno je kad ti ko dite pripoznaš ploču od ABBA-e po slici bez čitanja, il nabrojiš glavne gradove SFRJ republika, to još uvik ne opravdava uporabu neprirodne gospodske beside.frakcija wrote:Nije, u me su uvik okad znan za se upirali ka u pripametnu, vodali ka mečku, ajd ovo, ajd ono..onda kad štogod zaebeš..proširi se zao glas i snebivanje..triba držat low profile
2016-03-09
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Britanska štampa: Putin je pedofil
» Britanska štampa: Rusija je na koljenima i poražena
» Britanska štampa: EU se raspada a Juncker blefira
» Veseli bečar
» ima i glupljih , nije utjesno no veseli
» Britanska štampa: Rusija je na koljenima i poražena
» Britanska štampa: EU se raspada a Juncker blefira
» Veseli bečar