Željka Markić:Hod je samo početak nove bitke,sljedeći korak je-referendum
Page 8 of 11
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: Željka Markić:Hod je samo početak nove bitke,sljedeći korak je-referendum
frakcija wrote:Glupavi argumenti i pridruživanje linču su odraz niskog morala i slabog intelekta.
Ima elemenata i toga kod Markićke, jer javni linčovi su njene sve dosadašnje akcije. Nakaza je i duhom i tijelom.
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:Nisma ni mislio na tebe, kada te se sjetim naznačit ću egomanijaci sa poremećajem ličnosti u komentari
Kaj to nije Deda? Ja sam tek pripravnica
Guest- Guest
ja dzogam minimum tri puta tjedno plus odlazim u teretanu jos toliko puta i sve to zadnjih30tak godina,pored svih ostalih obaveza .ja sa pravom ocekujem i od svih ostalih, da slicno postupaju.zasto?zato sto ja i slicni nemamo volje placati lijecenja tih LIJENIH,sebicnih i nediscipliniranih govana..frakcija wrote:Vi svi garant izgledate puno bolje, jer vam je glavni argument Markićkin izgled.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
frakcija wrote:Vi svi garant izgledate puno bolje, jer vam je glavni argument Markićkin izgled.
Eugenika je na našoj strani
afketira od podlosti, glumi, usiljen smiješak. to je da joj bejzbol palicom razvališ po glaviNoor wrote:koja krmača, koje afektiranje..o isuse dragi
mislim, ružno je to tako reći, ali je...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
max123 wrote:ja dzogam minimum tri puta tjedno plus odlazim u teretanu jos toliko puta i sve to zadnjih30tak godina,pored svih ostalih obaveza .ja sa pravom ocekujem i od svih ostalih, da slicno postupaju.zasto?zato sto ja i slicni nemamo volje placati lijecenja tih LIJENIH,sebicnih i nediscipliniranih govana..frakcija wrote:Vi svi garant izgledate puno bolje, jer vam je glavni argument Markićkin izgled.
To je stvar stava prema sebi i prirodi. Općenito ljudi koji u mladosti nauče na aktivnosti i kretanje, to im ostaje za cijeli život. Ja ak dva dana ne odvježbam ujutro, a to je samo 15-20 minuta, već mi fali, tijelo traži svoje, mišići su se navikli na pokret, leđa i vrat vježbam a to nosi trup.
Guest- Guest
dawson wrote:frakcija wrote:Vi svi garant izgledate puno bolje, jer vam je glavni argument Markićkin izgled.
Mslim kao da je uspijeh izgledat bolje od Markićke. Vjerujem da nitko na forum nije toliko prase.
Last edited by Eva on 24/5/2016, 13:46; edited 1 time in total
Guest- Guest
ma mojmedawson wrote:frakcija wrote:Vi svi garant izgledate puno bolje, jer vam je glavni argument Markićkin izgled.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jasno i precizno, bez zamuckivanja.frakcija wrote:Malo ste iracionalni, neobjektivni..obuzimaju vas emocije koje ne moete rastumačiti
kaja_333 wrote:afketira od podlosti, glumi, usiljen smiješak. to je da joj bejzbol palicom razvališ po glaviNoor wrote:koja krmača, koje afektiranje..o isuse dragi
mislim, ružno je to tako reći, ali je...
a vidi joj te sužene oči...nakošene...3 kubika gadure
Guest- Guest
....se kladis?Eva wrote:dawson wrote:frakcija wrote:Vi svi garant izgledate puno bolje, jer vam je glavni argument Markićkin izgled.
Mslim kao da je uspijeh izgledat bolje od Markićke. Vjerujem da nitko na forum nije toliko prase.
2015-09-08
Ero wrote:Jasno i precizno, bez zamuckivanja.frakcija wrote:Malo ste iracionalni, neobjektivni..obuzimaju vas emocije koje ne moete rastumačiti
trep ..obliz..trep..pljuc..
maše ručicama ko i koli
Guest- Guest
Na rgumente možete ići samo drugim argumenta. Sve ostalo izvan toga je uvjetovano našom nesposonošću za normalnu komunikaciju.
Eva wrote:
Pa kažem. Koji nevjerojtan splet loših gena mora biti da se multiplicira takav ženski izgled. Vjerojatno je u pitanju više generacija degradacije nasljednih osobina.
catabbath-
2015-08-22
Sam izgled kao građa, boja kose i očiju je nevažna jer na nju nemreš utjecat. Ali, natrpat se sa 40 kila sala, e pa to je odraz pohlepe i nedostatka samokontrole.
Guest- Guest
..a kaj ako ju je muz nagovorio da se zdeblja?..da moze glumit kurvisa i neodoljivog..u markickinim krajevima muzeva rijec ej zakon i izvrsenje
2015-09-08
Sad si samo zamislite red odgovora gđe Markić, pa red vašeg komentara, pa red komentara gđe Markić, pa onda opet red vašeg komentara itd...itd...Sve to prevesti na engleski i poslat svjetskim medijima kao primjer komuniciranja na Balkanu.dawson wrote:Eva wrote:
Pa kažem. Koji nevjerojtan splet loših gena mora biti da se multiplicira takav ženski izgled. Vjerojatno je u pitanju više generacija degradacije nasljednih osobina.
Šta li tek mislite o Hawkingu?....Bljuvvvv....
Eva wrote:Sam izgled kao građa, boja kose i očiju je nevažna jer na nju nemreš utjecat. Ali, natrpat se sa 40 kila sala, e pa to je odraz pohlepe i nedostatka samokontrole.
i nediscipline..i mentalne nehigijene
Guest- Guest
vuksadinare wrote:..a kaj ako ju je muz nagovorio da se zdeblja?..da moze glumit kurvisa i neodoljivog..u markickinim krajevima muzeva rijec ej zakon i izvrsenje
meni se čini da taj doma nema pravo glasa...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:..a kaj ako ju je muz nagovorio da se zdeblja?
Pa na nekoj drugoj temi sam bio zaključio da je lik vjerojatno jako nastran
catabbath-
2015-08-22
Kako god, niste dorasli intelektu gđe Markić.
To se vidi iz vaših komentara.
To se vidi iz vaših komentara.
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Željka Markić na aparatima
» Željka Markić osnovala političku stranku
» Željka Markić traži policijsku zaštitu
» Željka Markić izgubila parnicu protiv žutog tiska
» Kako Željka Markić može pomisliti da zastupa kršćanstvo?
» Željka Markić osnovala političku stranku
» Željka Markić traži policijsku zaštitu
» Željka Markić izgubila parnicu protiv žutog tiska
» Kako Željka Markić može pomisliti da zastupa kršćanstvo?
Page 8 of 11