300 djece iz Ukrajine čiji su roditelji ubijeni ili ranjeni u ratu dolazi na ljetovanje u Hrvatskoj
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: 300 djece iz Ukrajine čiji su roditelji ubijeni ili ranjeni u ratu dolazi na ljetovanje u Hrvatskoj
Ne brini se ne plačaš ga ti. Donacije. Aj smiri se .....i pročitaj koji put malo teme prije nego šta pijan sjedneš za tastaturu i počmeš nešto komentirat.Yehudi wrote:
A koliko će koštati odmor ove zdrave dice.............
tko plaća to ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: 300 djece iz Ukrajine čiji su roditelji ubijeni ili ranjeni u ratu dolazi na ljetovanje u Hrvatskoj
Djeca nisu kriva ni za što, treba im omogućiti ljetovanje ako se može.
Guest- Guest
jo isto nis kriv, jel more meni zimovanje?Starhemberg wrote:Djeca nisu kriva ni za što, treba im omogućiti ljetovanje ako se može.
2014-04-16
Yehudi wrote:RayMabus wrote:TRISTO djece iz Ukrajine, čiji su roditelji ubijeni ili su ranjeni u ratnome vihoru na istoku zemlje, i ove će godine ljeto provesti u Hrvatskoj, izvijestila je u nedjelju televizija Ukraine today.
Više od 300 ukrajinske djece provesti će besplatno praznike u Hrvatskoj. Među njima su djeca koja su izgubila roditelje u ratu u istočnoj Ukrajini, oni čiji su roditelji ranjeni u borbama s proruskim separatistima te djeca iz obitelji koje su raseljene zbog sukoba.
Prva skupina koju čini 100 djece u nedjelju je u Hrvatsku otputovala iz Žitomira, odakle ih je, među ostalima ispratila i prva dama Ukrajine Marina Porošenko.
Prva drolja bivše krajine šalje 300 dice ratnih zločinaca u RH na -BESPLATNI- odmor Dok njen muž -smrdošenko- ubojica i lopov
izvlači milijarde iz zemlje, RH plaća za tudu dicu A SVOJOJ BOLESNOJ DICI KRADE NOVAC - SRAMOTA -
kako možeš dicu časnih branitelja zvati "dica ratnih zločinaca"
Guest- Guest
Pitaj Eru da ti sredi nešto u Sloveniji.aben wrote:jo isto nis kriv, jel more meni zimovanje?Starhemberg wrote:Djeca nisu kriva ni za što, treba im omogućiti ljetovanje ako se može.
Guest- Guest
Normalno da nisu kriwa.
Meni je žao šta i s ruske strane tj njihowih saweznika nema owako da pomogne djeci koja su i tamo izgubila roditelja il je ranjen u ratu.
“ Zaista, kažem vam, meni ste učinili koliko ste učinili jednomu od ove moje najmanje braće.” (Mat 25:40).
Meni je žao šta i s ruske strane tj njihowih saweznika nema owako da pomogne djeci koja su i tamo izgubila roditelja il je ranjen u ratu.
“ Zaista, kažem vam, meni ste učinili koliko ste učinili jednomu od ove moje najmanje braće.” (Mat 25:40).
2014-04-11
RayMabus wrote:Normalno da nisu kriwa.
...
Owo samo pokazuje koliko Rusi imaju jadne saweznike ( čitaj Srbe ).
Eto ....em ih Briti naziwaju krimosima em owo .....
Swašta.
2014-04-11
Usprkos svemu, još nismo izgubili dušu.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Najveca stvar je usrecit dijete,narocito te koje zivot nije mazio.
2014-04-12
IvyTeasdale wrote:Najveca stvar je usrecit dijete,narocito te koje zivot nije mazio.
2014-12-30
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Most napao Plenkovića zbog suradnice Tene Mišetić, čiji roditelji imaju visoke funkcije u HT-u
» Papa Franjo: Roditelji gey djece moraju posjetit psihijatra
» Užas: Kina naoružava Rusiju u ratu protiv Ukrajine
» SLAVONIJA NA SAMRTI Roditelji usred godine ispisuju djecu iz škola i vode ih u bolju budućnost a učiteljice nerađaju pa je i tu manje djece
» "U Hrvatskoj je sada gore nego u ratu"
» Papa Franjo: Roditelji gey djece moraju posjetit psihijatra
» Užas: Kina naoružava Rusiju u ratu protiv Ukrajine
» SLAVONIJA NA SAMRTI Roditelji usred godine ispisuju djecu iz škola i vode ih u bolju budućnost a učiteljice nerađaju pa je i tu manje djece
» "U Hrvatskoj je sada gore nego u ratu"
Page 2 of 2