Anonimna anketa za život
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
tvoje mišljenje je bitno, izjasni se da li si za ili protiv, neka se tvoj glas čuje
Re: Anonimna anketa za život
inače recimo ode par kod doktora, i onda doktori kažu "plod ima daunow sindrom".. kakav je markićkin zakon u tom slučaju? dozvoljava li on pobačaj, ili će taj par i država morati odvajati ono malo oskudnih resursa u odgajanju takvog djeteta a da im prije toga nisu dali podbaciti?
Guest- Guest
Ovako;ja sam za to da se ovakvim stvarima bave liječnici,biolozi,kemičari,pa u određenim granicama i teolozi sa poznavanjem navedenih prirodnih znanosti.
No i to se može pokazati kao dvosjekli mač,jer je većina današnjih znanstvenika obična potplaćena rulja koja radi za onog koji ih više plaća.
No i to se može pokazati kao dvosjekli mač,jer je većina današnjih znanstvenika obična potplaćena rulja koja radi za onog koji ih više plaća.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Možda treća opcija, protiv života, obitelji i Hrvatske kako ih vidi gospođa Markić?
Guest- Guest
Bolje budi za nesto drugacije,nego protiv..;-)
2014-04-12
Može se i tako formulirati....IvyTeasdale wrote:Bolje budi za nesto drugacije,nego protiv..;-)
Guest- Guest
Jučer su se iskristalizirale dvije skupine koje se zalažu za dvije oprečne ideje,tako da je anketa dobro formulirana,jer naglasak je na tome koju od ovih skupina podržajete.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
A ja sam evo protiv da se u hrvatskom društvu stvara diferencijacija oko takvih stvari.Iknar je gay wrote:Jučer su se iskristalizirale dvije skupine koje se zalažu za dvije oprečne ideje,tako da je anketa dobro formulirana,jer naglasak je na tome koju od ovih skupina podržajete.
No mi smo toliko glup narod,da bismo se pobili i oko manjih stvari.
Dovoljno bi bilo da Bozanić izjavi da navija za Barcelonu,a Stazić za Real,i evo ti povoda za novu klaonicu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nemoguć da Stazić navija za Frankov Real! On je za Rayo Vallecano kao svaki pravi antifašist i protivnik Željke M
2014-04-15
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» anketa - da li život počinje začećem?
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» anketa
» Anketa!
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» anketa
» Anketa!
Page 2 of 2