Denkverbot
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Denkverbot
problem s kulturom i umjetnosti je, sto vise nis nije ukorijenjeno, unrooted jednostavno, i davanje znacenja vise nema onu snagu kao nekad, sve je samo - fora na prvi glimps, ili ne postoji na mapi..
kic wrote:
btw, straca ili ne: http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=black&id=895608
Pitanje umjetničke vrijednosti....
Guest- Guest
sve pet, samo triboš se još udati..neka jamstva će se iskati otebe:)mativka wrote:Kako netko uopće može vjerovati nekom jamstvu? Ili želim reći, tražitelju istoga.aben wrote:
normalno da nis, jo ne prodajin jamstva:)
Lijepo si to rekao, čak štoviše...zapamtiti ću tu rečenicu : ja ne prodajem jamstva...
A, onda neka netko kaže, da osjetilno nije bitno. Svjedoci smo pisanih jamstava, prevara...i svega što onako je izuzetno prožeto gorčinom za buduća razmišljanja. No, ova rečenica je prekrasna.
Ali, samo da se zna, ne namjeravam ikome biti jamac u ičemu :)
2014-04-16
Kako bi ti sebe Kic u umjetničkom izražaju opisao?kic wrote:problem s kulturom i umjetnosti je, sto vise nis nije ukorijenjeno, unrooted jednostavno, i davanje znacenja vise nema onu snagu kao nekad, sve je samo - fora na prvi glimps, ili ne postoji na mapi..
Guest- Guest
Ako si ti preživio i preživljavaš, pa što brige za mene ;)aben wrote:
sve pet, samo triboš se još udati..neka jamstva će se iskati otebe:)
Guest- Guest
pa, pokušavan ti pomoći,mativka wrote:Ako si ti preživio i preživljavaš, pa što brige za mene ;)aben wrote:
tribaš projti tridesetu za odjebati ljude, konvencije i prije nego ča počneš not giving a fuck:)
2014-04-16
mativka wrote:Kako bi ti sebe Kic u umjetničkom izražaju opisao?kic wrote:problem s kulturom i umjetnosti je, sto vise nis nije ukorijenjeno, unrooted jednostavno, i davanje znacenja vise nema onu snagu kao nekad, sve je samo - fora na prvi glimps, ili ne postoji na mapi..
kao Iron Giant ako si gledala, u stvari, tebi ne preporucujem vise :^^ ;)
Jesi li ti doista takav? :)aben wrote:pa, pokušavan ti pomoći,mativka wrote:Ako si ti preživio i preživljavaš, pa što brige za mene ;)aben wrote:
tribaš projti tridesetu za odjebati ljude, konvencije i prije nego ča počneš not giving a fuck:)
Mislim, govorim o braku :D
Guest- Guest
kic wrote:mativka wrote:Kako bi ti sebe Kic u umjetničkom izražaju opisao?kic wrote:problem s kulturom i umjetnosti je, sto vise nis nije ukorijenjeno, unrooted jednostavno, i davanje znacenja vise nema onu snagu kao nekad, sve je samo - fora na prvi glimps, ili ne postoji na mapi..
Hahahahha, pametno, pametno :)
Nisam gledala, ali po slici mi djeluje nešto jako tužno...
Guest- Guest
mativka wrote:kic wrote:mativka wrote:Kako bi ti sebe Kic u umjetničkom izražaju opisao?kic wrote:problem s kulturom i umjetnosti je, sto vise nis nije ukorijenjeno, unrooted jednostavno, i davanje znacenja vise nema onu snagu kao nekad, sve je samo - fora na prvi glimps, ili ne postoji na mapi..
Hahahahha, pametno, pametno :)
Nisam gledala, ali po slici mi djeluje nešto jako tužno...
vin diesel mu ne dao glas, i je, tuzan je, ali dobar, gentle robot, simple story and timeless.
Zar nismo u većini svi takvi?! (osim Abenda, koji na sve moguće načine pokušava ženu odobrovoljiti :D)kic wrote:
vin diesel mu ne dao glas, i je, tuzan je, ali dobar, gentle robot, simple story and timeless.
Guest- Guest
ma ne, to je inner circle, mrzimo svih izvan kruga, kužiš;)mativka wrote:Jesi li ti doista takav? :)aben wrote:pa, pokušavan ti pomoći,mativka wrote:Ako si ti preživio i preživljavaš, pa što brige za mene ;)aben wrote:
2014-04-16
Čekaj malo...:)aben wrote:ma ne, to je inner circle, mrzimo svih izvan kruga, kužiš;)mativka wrote:Jesi li ti doista takav? :)aben wrote:pa, pokušavan ti pomoći,mativka wrote:Ako si ti preživio i preživljavaš, pa što brige za mene ;)aben wrote:
Sutra ideš tamo gdje ideš bez jamstva, uostalom to je tako bezvezna riječ. Ono što me zabrinjava, je jamčenje u liberterijanskom smislu...Hm...Kako bi to definirao?
Guest- Guest
nema zapreka,mativka wrote:
Čekaj malo...:)
Sutra ideš tamo gdje ideš bez jamstva, uostalom to je tako bezvezna riječ. Ono što me zabrinjava, je jamčenje u liberterijanskom smislu...Hm...Kako bi to definirao?
ideš kod mehaničara i un ti popravi kočnice i reče, ovo je nojbolji mogući rad ki sun ti ispostavi, oće li kočnice izdržati 6 miseci- ne zun. ako plotiš malo više, jamčim ti da ako se i pokvoru u šet miseci, besplatno ću ti ih popraviti.
dakle, riječ je o dogovaranju.
2014-04-16
Ovo sve prije je bilo besplatno? (tj. bez jamstva)aben wrote:nema zapreka,mativka wrote:
Čekaj malo...:)
ideš kod mehaničara i un ti popravi kočnice i reče, ovo je nojbolji mogući rad ki sun ti ispostavi, oće li kočnice izdržati 6 miseci- ne zun. ako plotiš malo više, jamčim ti da ako se i pokvoru u šet miseci, besplatno ću ti ih popraviti.
dakle, riječ je o dogovaranju.
I onda poslije taj isti traži ekvivalent. (da, tako nekako)
No, ja to tako ne zovem...Takav odnos bih nazvala kapitalističkim razmišljanjem...
Guest- Guest
ma je besplatno:)
sve se ploćo!
sve se ploćo!
2014-04-16
Kako? Ako namjeravam ući u tvoju stranku, ne želim ništa plaćati....pa niti davati ikakva jamstva u odnosima...niti tražiti...Kako to ide jedno s drugim..aben wrote:ma je besplatno:)
sve se ploćo!
Guest- Guest
Nema formalnog pripadanja, pa nema ni obaveza. Samo moroš jamčiti da mrziš fašizam.ako se slučajno jedno jutro probudiš dobre volje pa ne mrziš nikoga, unda taj dan nisi u stranci, nego si se samoisključila..
2014-04-16
nevjerojatno kako je modern,
stalno sun imo osjećaj ko da je kontemporari, ko da su oni tad bili di smo mi sa. čak su i marlinine traperice sad opet u modi, nažalost.
posićo me na današnje romane wannabe književnika, koji pišu bez uvoda i kraja, ali za rozliku od ovog- i bez smisla.
merlinka je lipa, al klarkova faca u krupnin kadrovima je ko film u filmu. i od glazbe se ježi koža.
prepozno sun se u klarku kad je merlinki reko da se na selu just live, tj. ide se leći, digne se, gađa konzerva stenčicama, žvižduće, i normalno, ono ča se ponovljo krez celi film- its better than wagers:)
vidin di je mativka marilin, ni zeca mu nije dala da ubije...
a logično je da nešto moro umriti da bi nešto moglo živiti
stalno sun imo osjećaj ko da je kontemporari, ko da su oni tad bili di smo mi sa. čak su i marlinine traperice sad opet u modi, nažalost.
posićo me na današnje romane wannabe književnika, koji pišu bez uvoda i kraja, ali za rozliku od ovog- i bez smisla.
merlinka je lipa, al klarkova faca u krupnin kadrovima je ko film u filmu. i od glazbe se ježi koža.
prepozno sun se u klarku kad je merlinki reko da se na selu just live, tj. ide se leći, digne se, gađa konzerva stenčicama, žvižduće, i normalno, ono ča se ponovljo krez celi film- its better than wagers:)
vidin di je mativka marilin, ni zeca mu nije dala da ubije...
a logično je da nešto moro umriti da bi nešto moglo živiti
2014-04-16
pa, zapravo je polak toga njeno, ona čito te romane, jo sun prečito samo jednoga takovoga, i taj će mi biti zanji (interesantno, taj roman se zove- adio kauboju)
govori kako merilin zapravo zno glumiti, al joj uloge nikad nisu bile bogzna ča.
rekla mi je da da san ko gable kad je ujutro ispeko merlinki jojo ali joj omoh reko joj da se ne navikne:)
slobodarske ideje su joj nove, jo sun prvo sebe moro izličiti, pa tek unda započeti obiteljsku propagandu, pa joj je ipak grubost, grezost odnosa upala u prvi plan a ne poanta filma. jo sun joj reko da ne more prvo razmišljati ko žena pa unda ko čovik, pa ću noćas spati na kauču...
govori kako merilin zapravo zno glumiti, al joj uloge nikad nisu bile bogzna ča.
rekla mi je da da san ko gable kad je ujutro ispeko merlinki jojo ali joj omoh reko joj da se ne navikne:)
slobodarske ideje su joj nove, jo sun prvo sebe moro izličiti, pa tek unda započeti obiteljsku propagandu, pa joj je ipak grubost, grezost odnosa upala u prvi plan a ne poanta filma. jo sun joj reko da ne more prvo razmišljati ko žena pa unda ko čovik, pa ću noćas spati na kauču...
2014-04-16
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Page 16 of 50