Denkverbot
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Denkverbot
Dobro se dobrim vraća, dobro pobijeđuje zlo :) Ako si dobar, pustiti ćeš konja i to će ti se strostruko vratiti ?! :) Ako si dobar imaš veću moć :)kic wrote:a one su?
Guest- Guest
pogljedo sun batmana protiv supermena, i u polak filma dođe neka ženska sa štiton i mačom i počne vitlati. oni više ne pazu na ta sranja:)
2014-04-16
mativka wrote:Dobro se dobrim vraća, dobro pobijeđuje zlo :) Ako si dobar, pustiti ćeš konja i to će ti se strostruko vratiti ?! :) Ako si dobar imaš veću moć :)kic wrote:a one su?
ako si dobar prepustas dio moci na samilost drugima, ko ja danas, dam mob u tramvaju nekom da zvrcne nekog, a frend mu ko ping pong loptica seta lijevo desno sav ubijen i nadrogiran, ja ga hvatam, frend tipka boli ga uvo, nakon 10h smjene mislim si, nemoj mi tu jos slomit vrat bar jos ovih pet minuta dok sam tu, dao sam mu jeebeni kolac i sad tek vecefam jer nisa stigao, ugl, mativka, film je pun sukoba vremena, konji su samo metafora za djelatnost tj stil zivita koji vise nije fit in u main matricu..
aben wrote:pogljedo sun batmana protiv supermena, i u polak filma dođe neka ženska sa štiton i mačom i počne vitlati. oni više ne pazu na ta sranja:)
A ja prednost dala tu večer Kicovom filmu jer sam mislila: ajd zbog umjetničke vrijednosti :) Al opet sve se svodi na isto. U onom starom, glavna glumica stalno pravi neke grimase, nešto s ustima (stalno ih napućuje..i kad treba i kad ne treba), a vid vraga, ove moderne opet vitlaju s nečim :)
Ne znam, valjda je feminizam utjecao i na razvoj filma :D
Guest- Guest
mativka wrote:aben wrote:pogljedo sun batmana protiv supermena, i u polak filma dođe neka ženska sa štiton i mačom i počne vitlati. oni više ne pazu na ta sranja:)
A ja prednost dala tu večer Kicovom filmu jer sam mislila: ajd zbog umjetničke vrijednosti :) Al opet sve se svodi na isto. U onom starom, glavna glumica stalno pravi neke grimase, nešto s ustima (stalno ih napućuje..i kad treba i kad ne treba), a vid vraga, ove moderne opet vitlaju s nečim :)
i jo sun ga skinu, ali čekun ženu da ga zajeno pogljedomo..
ako je loš, vrotiti ću se vode pa ćemo zajeno ispljucati kica. ali ako je dobar...
2014-04-16
Vidi vraga!kic wrote:mativka wrote:Dobro se dobrim vraća, dobro pobijeđuje zlo :) Ako si dobar, pustiti ćeš konja i to će ti se strostruko vratiti ?! :) Ako si dobar imaš veću moć :)kic wrote:a one su?
ako si dobar prepustas dio moci na samilost drugima, ko ja danas, dam mob u tramvaju nekom da zvrcne nekog, a frend mu ko ping pong loptica seta lijevo desno sav ubijen i nadrogiran, ja ga hvatam, frend tipka boli ga uvo, nakon 10h smjene mislim si, nemoj mi tu jos slomit vrat bar jos ovih pet minuta dok sam tu, dao sam mu jeebeni kolac i sad tek vecefam jer nisa stigao, ugl, mativka, film je pun sukoba vremena, konji su samo metafora za djelatnost tj stil zivita koji vise nije fit in u main matricu..
Danas mene zaustavi neki tip dok sam se vozila prašnjavom cestom i maše mi da stanem. Ja stala, on na sebi ruksak, vidim neki nije odavde. Pitao me mob. jer mu se baterija istrošila da javi prijateljima gdje je :) Dakako da sam s njim počela nešto pričati, a iz razgovora mi se usjekla rečenica koju je rekao : surealnost u realnosti. A ja njega pitam: dobro, a što si time htio reći?! :) Zar nisi mogao se bolje izraziti :) Uglavnom, tip je pobjegao :D (uzmakao na vrijeme) :)
Ma shvatila sam u vezi filma što je poanta. Sloboda i dobrovoljnost. Samo ona je toliko izkarikirala cijeli film da mi je zbilja bilo smiješno :)
Guest- Guest
Nemoj ženi to dati :)aben wrote:mativka wrote:aben wrote:pogljedo sun batmana protiv supermena, i u polak filma dođe neka ženska sa štiton i mačom i počne vitlati. oni više ne pazu na ta sranja:)
ako je loš, vrotiti ću se vode pa ćemo zajeno ispljucati kica. ali ako je dobar...
Ako želiš ugodno veče s ženom, onda bolje skini Magic Mike :) Zabava zagarantirana ;)
A, za onakva uzbudljiva, ali baš opuštena druženja, Game of Thrones. Mislim da u tome svi uživaju. Ponedjeljkom gledam Game, Utorkom Once Upon a Time, srijedom Penny Dreadful :) Al, eto, večeras neću jer ću ići na manji putić tijekom vikenda...
Guest- Guest
kad ne mozes vjerovati sto ti se dogadja onda je i meni bilo bas surealno danas, a dobro matovka, ili da kazem spijunko, upisala si se u listu bez ukusa kod mene, to se tesko brise.
a
oh, spajate, do you?
a ona je umjetničarka, a oni čin vidu crno beli film moraju reći da je dobar-:)mativka wrote:Nemoj ženi to dati :)aben wrote:mativka wrote:aben wrote:pogljedo sun batmana protiv supermena, i u polak filma dođe neka ženska sa štiton i mačom i počne vitlati. oni više ne pazu na ta sranja:)
Ako želiš ugodno veče s ženom, onda bolje skini Magic Mike :) Zabava zagarantirana ;)
A, za onakva uzbudljiva, ali baš opuštena druženja, Game of Thrones. Mislim da u tome svi uživaju. Ponedjeljkom gledam Game, Utorkom Once Upon a Time, srijedom Penny Dreadful :) Al, eto, večeras neću jer ću ići na manji putić tijekom vikenda...
oh, spajate, do you?
2014-04-16
onda double penetrationkic wrote:onda nista.
kok
2014-04-16
Pa ja sam gledala i Big Brother :) Iako ovaj sam pogledala tek ulaz i više ne jer mi nisu bili zanimljivi :) Ja gledam sve i nisam ograničena, a pogotovo si ne dajem za pravo da na taj način prosuđujem ljude :) Draži su mi ljudi koji nisu uokvireni :)kic wrote:kad ne mozes vjerovati sto ti se dogadja onda je i meni bilo bas surealno danas, a dobro matovka, ili da kazem spijunko, upisala si se u listu bez ukusa kod mene, to se tesko brise.
Guest- Guest
aben wrote:
a ona je umjetničarka, a oni čin vidu crno beli film moraju reći da je dobar-:)
oh, spajate, do you?
Pa da, teško je reći : car je gol! :D To mogu samo oni najdobriji :)
Guest- Guest
kic wrote:aben wrote:onda double penetrationkic wrote:onda nista.
kok
bahaha
A, što tu fali u konekciji?! :D
Guest- Guest
bez da ulazin u kicov snobizam, ali moroš priznati da je većina ljudi potpuno neopterećena stilom, ne zamaraju se ukusom- a smatraju da su ga puni. to triba sankcioniratimativka wrote:Pa ja sam gledala i Big Brother :) Iako ovaj sam pogledala tek ulaz i više ne jer mi nisu bili zanimljivi :) Ja gledam sve i nisam ograničena, a pogotovo si ne dajem za pravo da na taj način prosuđujem ljude :) Draži su mi ljudi koji nisu uokvireni :)kic wrote:kad ne mozes vjerovati sto ti se dogadja onda je i meni bilo bas surealno danas, a dobro matovka, ili da kazem spijunko, upisala si se u listu bez ukusa kod mene, to se tesko brise.
2014-04-16
ili oni u državnim firmama:)mativka wrote:aben wrote:
a ona je umjetničarka, a oni čin vidu crno beli film moraju reći da je dobar-:)
oh, spajate, do you?
Pa da, teško je reći : car je gol! :D To mogu samo oni najdobriji :)
jo sun sutra odluči ne roditi, da morin pojti roditi na drugo mesto:)
2014-04-16
je te strohmativka wrote:kic wrote:aben wrote:onda double penetrationkic wrote:onda nista.
kok
bahaha
A, što tu fali u konekciji?! :D
2014-04-16
Baš to. Osjeti se prirodnost, nesputanost. Onako vlastito življenje....aben wrote:
bez da ulazin u kicov snobizam, ali moroš priznati da je većina ljudi potpuno neopterećena stilom, ne zamaraju se ukusom- a smatraju da su ga puni. to triba sankcionirati
Upravo zbog toga, često sam neprilagođena....
Guest- Guest
aben wrote:
ili oni u državnim firmama:)
jo sun sutra odluči ne roditi, da morin pojti roditi na drugo mesto:)
Pa niti ja neću sutra raditi :) I neću sutra ništa raditi, osim u slučaju da mi nešto padne na pamet :)
Guest- Guest
a, dobro, al nisi neprilagođena ako si u većini.mativka wrote:Baš to. Osjeti se prirodnost, nesputanost. Onako vlastito življenje....aben wrote:
bez da ulazin u kicov snobizam, ali moroš priznati da je većina ljudi potpuno neopterećena stilom, ne zamaraju se ukusom- a smatraju da su ga puni. to triba sankcionirati
Upravo zbog toga, često sam neprilagođena....
2014-04-16
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Page 14 of 50