Penelope Cruz igrat će Gotovininu prvu ženu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Penelope Cruz igrat će Gotovininu prvu ženu
Neće ona meni ništa, dobri smo mivuksadinare wrote:
kad te maggie dovati
Guest- Guest
eh...za gotovinu sve.
upravo tako , placanje unaprijed
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
...eh...opet nece ona meni nista..majka svih zajebaStarhemberg wrote:Neće ona meni ništa, dobri smo mivuksadinare wrote:
kad te maggie dovati
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mijenjaj pristup.vuksadinare wrote:...eh...opet nece ona meni nista..majka svih zajebaStarhemberg wrote:Neće ona meni ništa, dobri smo mivuksadinare wrote:
kad te maggie dovati
Guest- Guest
najbolje onaj zgodni sto glumi u svim novijim filmovima,zaboravih mu ime..mladi svecenik iz 'Svecenikova djeca'..:DStarhemberg wrote:Vrdoljak troši državnu lovu, sve regularno, moraju i glumci od nečeg živjeti.vuksadinare wrote:pa cuj..ovaj vili skatula..ne kuzi da glumi u vrdoljakovim fimovima vjecno negativca...ali jbg lova je lova..more bit i kuruza po tom pitanju...samo ka'k nika'k ne odbije vrdoljaka koji je desnicar i hdz-ovac....dolazimo opet do toga...da je 'kulturnjacima' od morala vaznija ipak lovaStarhemberg wrote:Ne liče baš...no dobro, kad može zet...vuksadinare wrote:....vili matulaStarhemberg wrote:Šta fali tome? Nego, tko u filmu glumi operativca Karamarka?vuksadinare wrote:....je'l rezira dalibor matanic....ah ne..umjesto penelope glumila bi milica i to bi bila kako to kod njega prilici mogla samo biti ljubav između hrvata i srpkinje
2014-04-12
...dobro..necu vise....Starhemberg wrote:Mijenjaj pristup.vuksadinare wrote:...eh...opet nece ona meni nista..majka svih zajebaStarhemberg wrote:Neće ona meni ništa, dobri smo mivuksadinare wrote:
kad te maggie dovati
2015-09-08
I,btw,ja sam antiagresivan tip..da se zna ;-)
2014-04-12
....nema ratnicku facuIvyTeasdale wrote:najbolje onaj zgodni sto glumi u svim novijim filmovima,zaboravih mu ime..mladi svecenik iz 'Svecenikova djeca'..:DStarhemberg wrote:Vrdoljak troši državnu lovu, sve regularno, moraju i glumci od nečeg živjeti.vuksadinare wrote:pa cuj..ovaj vili skatula..ne kuzi da glumi u vrdoljakovim fimovima vjecno negativca...ali jbg lova je lova..more bit i kuruza po tom pitanju...samo ka'k nika'k ne odbije vrdoljaka koji je desnicar i hdz-ovac....dolazimo opet do toga...da je 'kulturnjacima' od morala vaznija ipak lovaStarhemberg wrote:Ne liče baš...no dobro, kad može zet...vuksadinare wrote:....vili matulaStarhemberg wrote:Šta fali tome? Nego, tko u filmu glumi operativca Karamarka?vuksadinare wrote:....je'l rezira dalibor matanic....ah ne..umjesto penelope glumila bi milica i to bi bila kako to kod njega prilici mogla samo biti ljubav između hrvata i srpkinje
2015-09-08
Nema ni karamarko..onako glupsonsku,da..:D
2014-04-12
..dobro njega more glumit matula po tom pitanju..mislim da je zet predodređen za ulogu gotovine...tuđmana ce glumiti koehn....IvyTeasdale wrote:Nema ni karamarko..onako glupsonsku,da..:D
2015-09-08
Clooney, sigurnoStarhemberg wrote:Nego, tko u filmu glumi operativca Karamarka?
neva- Posts : 4367
2014-04-12
i taj Clooney se bruka usrdno podupirući Clintonicu..
možda je trolla :roll
ma to ga je 100% natjerala ona njegova žena odvjetnica, girls power i svekic wrote:i taj Clooney se bruka usrdno podupirući Clintonicu..
neva- Posts : 4367
2014-04-12
r_nevjesta wrote:ma to ga je 100% natjerala ona njegova žena odvjetnica, girls power i svekic wrote:i taj Clooney se bruka usrdno podupirući Clintonicu..
to ne znam, ali sam negdje vidio da on voli te sheme i navlačenje ljudi, kad su jednom u Italiji organizirali svadbu skrivenu, samo da bi se smijao paparazzijima i medijima.. :D
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» nakon barcelone igrat ce u nizerazrednom vratniku
» Kapiten C.zvezde igrat će za Hrvatsku na EURO-u?
» Nije Kolinda, ali je Cruz
» Sjećate se?Eden i Cruz
» Oslo sve u t.pm kineska reprezentacija igrat ce u njemackoj nogometnoj ligi
» Kapiten C.zvezde igrat će za Hrvatsku na EURO-u?
» Nije Kolinda, ali je Cruz
» Sjećate se?Eden i Cruz
» Oslo sve u t.pm kineska reprezentacija igrat ce u njemackoj nogometnoj ligi
Page 2 of 2