ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

END U TRANSU...

Go down

END U TRANSU... Empty END U TRANSU...

Post by muckodjubre 19/5/2016, 22:20

Ne,nije riječ samo o dolasku Biebera u Zagreb nego još veća senzacija za enda:

Lionel Messi s obitelji stiže na Hvar! Slavni nogometaš već je rezervirao luksuznu vilu

Lionel Messi, najbolji nogometaš današnjice i po mnogima svih vremena, ljetni odmor trebao bi provesti u Hrvatskoj! Ne krene li nešto nepredviđeno u završetku sezone za desetku Barcelone i argentinske reprezentacije, u srpnju Messi stiže u Svetu Nedjelju na Hvaru, piše Slobodna Dalmacija.

Tamo ga već čeka rezervirana luksuzna vila "Sancta Domenica", u vlasništvu kaštelanskog poduzetnika Slavka Gotovca.

Informaciju je za Slobodnu Dalmaciju potvrdio sam Gotovac u jutarnjim satima četvrtka.

- Istina je! Kontaktirali su me njegovi poznanici i pitali je li moja vila na deset dana u srpnju. Dao sam im pozitivan odgovor i još samo čekam potvrdu - kazao je Gotovac.

END U TRANSU... 6b8efe2f85c2b63406b2END U TRANSU... Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500END U TRANSU... Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

END U TRANSU... Empty Re: END U TRANSU...

Post by End 19/5/2016, 22:37

bravo messi kakva promocija za cijelu zemlju najveća ikad
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by kic 19/5/2016, 22:44

transić u čmarendu..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 19/5/2016, 22:58

End bude kampirao ispred ograde.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End 19/5/2016, 23:04

zamisli da naprave maloga messija na hvaru, onda bi se za 20 godina mogli hvaliti da u hrvatskoj je nastao najbolji igrač svih vremena jer taj će biti bolji od tate kakva čast
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by End 19/5/2016, 23:04

prvo guardiola mora dati blagoslov
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by muckodjubre 19/5/2016, 23:08

najbolje da guardiola napravi maloga messija na messiju,kakav bi to bio vanzemaljski hibrid...po rođenju bi mu uručili titulu najvećege svih vremena na zemlji i šire

END U TRANSU... 6b8efe2f85c2b63406b2END U TRANSU... Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500END U TRANSU... Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by FRANK 19/5/2016, 23:31

Dobro dosao... nadam se da ce i kike sljediti njegov primjer. I mnogi sportasi da rade na promociji najljepse drzave na svijetu. A tko ima tako lijepo plavo more te ravnice i planinske gore.

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 20/5/2016, 00:13

pasce jedno pusenje ispod stola...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 20/5/2016, 15:04

Ovo je idealna reklama hrvatskoj... neka ga slijede sve barcelonine zvijezde i zvijezde ostalih klubova. Kobe Bryant je sam rekao da je cuo sve naj naj o hrvatskoj. Samo dolazite

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 20/5/2016, 17:41

Leo je mojem sinu bio najveći heroj, a sad danima plače. Platio sam pet tisuća dolara da se upoznaju" - priča prevareni otac
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/5/2016, 17:42

Ukrao novac.i pobjegao u ibizu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 20/5/2016, 17:44

operw wrote:Leo je mojem sinu bio najveći heroj, a sad danima plače. Platio sam pet tisuća dolara da se upoznaju" - priča prevareni otac
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko 20/5/2016, 17:46

Prije nekoliko mjeseci dječak imenom Erik Ortiz Cruz, star samo 10 mjeseci, trebao je hitnu operaciju mozga kako bi pobijedio opaku bolest kortikalnu displaziju od koje je moguće doživjeti i do 30 napadaja na dan. Ronaldo se nesebično ponudi platiti pun trošak operacije u iznosu 60.000€ i dodatne troškove kasnijih tretmana.
Dječak je uspješno operiran, ali mu je ostao ožiljak na glavi. Da bi mu odao počast Cristiano Ronaldo napravio je isti takav “ožiljak” na svojoj frizuri!
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 20/5/2016, 18:20

Ljudina Ronaldo. Messi bi se slikao snjim u bolnici i onda poslao starcima račun.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/5/2016, 18:56

kuracodigraca wrote:
operw wrote:Leo je mojem sinu bio najveći heroj, a sad danima plače. Platio sam pet tisuća dolara da se upoznaju" - priča prevareni otac
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/5/2016, 18:56

Tommy Ramone wrote:Ljudina Ronaldo. Messi bi se slikao snjim u bolnici i onda poslao starcima račun.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 20/5/2016, 19:01

Braćala wrote:
Tommy Ramone wrote:Ljudina Ronaldo. Messi bi se slikao snjim u bolnici i onda poslao starcima račun.
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by FRANK 20/5/2016, 23:07

kuracodigraca wrote:
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 22/5/2016, 00:23

pablo_escobar wrote:
kuracodigraca wrote:
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics