ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Boban imenovan savjetnikom predsjednika FIFA-e

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Boban imenovan savjetnikom predsjednika FIFA-e Empty Boban imenovan savjetnikom predsjednika FIFA-e

Post by Guest 19/5/2016, 14:45

Boban imenovan savjetnikom predsjednika FIFA-e

FIFA-e je objavila sjajnu vijest za hrvatski nogomet, Zvonimir Boban imenovan je specijalnim savjetnikom Giannija Infantina za nogometna pitanja. Istovremeno dosadašnji tajnik Norveškog nogometnog saveza, Kjetil Siem, postavljen je za strateškog savjetnika.

Iako je Boban već obavljao neke poslove, ovime je i formalno postao desna ruka predsjednika FIFA-e. 

http://www.nogometplus.net/nogometplusnet/blitzplus/TabId/157/ArtMID/726/ArticleID/15579/Boban-imenovan-savjetnikom-predsjednika-FIFA-e.aspx
Guest
Guest

Back to top Go down

Boban imenovan savjetnikom predsjednika FIFA-e Empty Re: Boban imenovan savjetnikom predsjednika FIFA-e

Post by muckodjubre 19/5/2016, 14:46

taman htjedoh staviti

Boban imenovan savjetnikom predsjednika FIFA-e 6b8efe2f85c2b63406b2Boban imenovan savjetnikom predsjednika FIFA-e Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Boban imenovan savjetnikom predsjednika FIFA-e Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Boban imenovan savjetnikom predsjednika FIFA-e Empty Re: Boban imenovan savjetnikom predsjednika FIFA-e

Post by Guest 19/5/2016, 14:58

muckodjubre wrote:taman htjedoh staviti
Nažalost, nikad nije radio u našem nogometu jer u ovoj močvari nije vidio mjesto za sebe. Tragično je ljudi poput njega ne mogu tu raditi, ili ne žele jer nebi mogli raditi u ovakvim uvjetima i u ovako postavljenim stvarima. Kad gledaš njega i usporediš ga s Šukerom, koja je to nenormalno astronomska razlika u inteligenciji. Nažalost, Boban koji je školovan i inteligentan u ovakvom društvu i hr nogometu ne pripada, pa imamo Šukera koji je s inteligencijom, znanjem i sposobnosti (dodao bi i poštenjem) na vi...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 19/5/2016, 15:18

davor je brend

Boban imenovan savjetnikom predsjednika FIFA-e 6b8efe2f85c2b63406b2Boban imenovan savjetnikom predsjednika FIFA-e Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Boban imenovan savjetnikom predsjednika FIFA-e Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by bafalo 19/5/2016, 15:30

svi su mislili davor šuker predsjednik uefe kad ono zvone stisnuo gas i postao desna ruka šefa fife

2015-08-08

Back to top Go down

Post by bafalo 19/5/2016, 15:31

tko je jači drugi u fifi ili prvi u uefi

2015-08-08

Back to top Go down

Post by muckodjubre 19/5/2016, 15:31

brend predsjednik UEFA,a zvone desna ruka FIFE...dajte nam liverpool,neka nas netko zaustavi

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by FRANK 19/5/2016, 16:25

Jebote Bog ima li nama imocanima kraja. Imocanin drugi covik fife.

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by muckodjubre 19/5/2016, 16:26

jel i Zvone ustaša iz Imotskoga?

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by FRANK 19/5/2016, 16:30

Rodio se u inotskom i do 15.godine zivio tu. Mater marija radila u borovu. Ponos imotskoga. Caca marinko bio u sastavu 115. Imotske brigade. Nadegenjacio onog milicionera kad je najveci hrvatski klub igra protiv cigana. To samo imotski ustasa moze

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 19/5/2016, 16:32

Zvone Boban: ja sam rodjen i odrastao na imotskom krsu... 

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 21/5/2016, 16:50

"I žao mi je Mamića, kojeg poznajem odmalena, jer odavno je taj čovjek sam sebi tragedija, ali to bi se i dalo prihvatiti da nas ta tragedija toliko ne košta. I nogomet i Hrvatsku u cjelini. I to je naša sramota. Naša državna sramota. Ali on i njegovi prvaci to ne vide tako, zaslijepljeni svojim sitnim interesom dok spletkare u izbezumljenoj borbi za pozicije i sinekure. A veliki meštar nogometne lože samo je posljedica njihovih interesa, njihove bestidnosti i njegove nezasitne ambicije da bude netko. A što je jadan postao… Kao i naša genijalna devetka i pokorni izvršitelj muteža koji nam je oteo sebe na najbrutalniji način. Nekidan se nogopredsjednik čuo s mojim prijateljem rekavši mu da ne razumije o čemu pišem, i da ne razumijem kako stvari hodaju. Bit će da je tako, bit će da ja ne razumijem. On, u svojoj lucidnosti, eto, razumije.."  :D Kako je svojevremeno išamarao ova dva jadnika... Udarac u stilu onog kad je onog milicajca zdimija nogom...  :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 21/5/2016, 17:43

dobar je zvone, bar se zalaže za privatizaciju kluba  :beer
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 21/5/2016, 17:46

amper1950 wrote:"I žao mi je Mamića, kojeg poznajem odmalena, jer odavno je taj čovjek sam sebi tragedija, ali to bi se i dalo prihvatiti da nas ta tragedija toliko ne košta. I nogomet i Hrvatsku u cjelini. I to je naša sramota. Naša državna sramota. Ali on i njegovi prvaci to ne vide tako, zaslijepljeni svojim sitnim interesom dok spletkare u izbezumljenoj borbi za pozicije i sinekure. A veliki meštar nogometne lože samo je posljedica njihovih interesa, njihove bestidnosti i njegove nezasitne ambicije da bude netko. A što je jadan postao… Kao i naša genijalna devetka i pokorni izvršitelj muteža koji nam je oteo sebe na najbrutalniji način. Nekidan se nogopredsjednik čuo s mojim prijateljem rekavši mu da ne razumije o čemu pišem, i da ne razumijem kako stvari hodaju. Bit će da je tako, bit će da ja ne razumijem. On, u svojoj lucidnosti, eto, razumije.."  :D Kako je svojevremeno išamarao ova dva jadnika... Udarac u stilu onog kad je onog milicajca zdimija nogom...  :D
Nije dobar Zvone, nije poželjan u našem nogometu. Nama trebaju tipovi poput Mamića, Šukera...  :D Skupa s citiram: s prvacima zaslijepljeni svojim sitnim interesom dok spletkare u izbezumljenoj borbi za pozicije i sinekure...  :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/5/2016, 18:22

Zvone ljubomoran na brenda
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 21/5/2016, 18:28

operw wrote:Zvone ljubomoran na brenda
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by sat2 21/5/2016, 18:36

pablo_escobar wrote:Rodio se u inotskom i do 15.godine zivio tu. Mater marija radila u borovu. Ponos imotskoga. Caca marinko bio u sastavu 115. Imotske brigade. Nadegenjacio onog milicionera kad je najveci hrvatski klub igra protiv cigana. To samo imotski ustasa moze
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sat2 21/5/2016, 18:39

kuracodigraca wrote:dobar je zvone, bar se zalaže za privatizaciju kluba  :beer

Zalaže se on za m ... k...! Nema on muda ni za šta. Veća je faca mali Šimić ... da je spasio jednog igrača napravio je više od Bobana!
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sat2 21/5/2016, 18:40

pablo_escobar wrote:Zvone Boban: ja sam rodjen i odrastao na imotskom krsu... 

Kikaš!
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by kic 21/5/2016, 18:41

meni je jedina mrlja ona podrška Milanoviću pred zadnje izbore, inače je oke.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics