Boban imenovan savjetnikom predsjednika FIFA-e
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
FIFA-e je objavila sjajnu vijest za hrvatski nogomet, Zvonimir Boban imenovan je specijalnim savjetnikom Giannija Infantina za nogometna pitanja. Istovremeno dosadašnji tajnik Norveškog nogometnog saveza, Kjetil Siem, postavljen je za strateškog savjetnika.
Iako je Boban već obavljao neke poslove, ovime je i formalno postao desna ruka predsjednika FIFA-e.
http://www.nogometplus.net/nogometplusnet/blitzplus/TabId/157/ArtMID/726/ArticleID/15579/Boban-imenovan-savjetnikom-predsjednika-FIFA-e.aspx
FIFA-e je objavila sjajnu vijest za hrvatski nogomet, Zvonimir Boban imenovan je specijalnim savjetnikom Giannija Infantina za nogometna pitanja. Istovremeno dosadašnji tajnik Norveškog nogometnog saveza, Kjetil Siem, postavljen je za strateškog savjetnika.
Iako je Boban već obavljao neke poslove, ovime je i formalno postao desna ruka predsjednika FIFA-e.
http://www.nogometplus.net/nogometplusnet/blitzplus/TabId/157/ArtMID/726/ArticleID/15579/Boban-imenovan-savjetnikom-predsjednika-FIFA-e.aspx
Guest- Guest
Re: Boban imenovan savjetnikom predsjednika FIFA-e
taman htjedoh staviti
Nažalost, nikad nije radio u našem nogometu jer u ovoj močvari nije vidio mjesto za sebe. Tragično je ljudi poput njega ne mogu tu raditi, ili ne žele jer nebi mogli raditi u ovakvim uvjetima i u ovako postavljenim stvarima. Kad gledaš njega i usporediš ga s Šukerom, koja je to nenormalno astronomska razlika u inteligenciji. Nažalost, Boban koji je školovan i inteligentan u ovakvom društvu i hr nogometu ne pripada, pa imamo Šukera koji je s inteligencijom, znanjem i sposobnosti (dodao bi i poštenjem) na vi...muckodjubre wrote:taman htjedoh staviti
Guest- Guest
davor je brend
svi su mislili davor šuker predsjednik uefe kad ono zvone stisnuo gas i postao desna ruka šefa fife
tko je jači drugi u fifi ili prvi u uefi
brend predsjednik UEFA,a zvone desna ruka FIFE...dajte nam liverpool,neka nas netko zaustavi
Jebote Bog ima li nama imocanima kraja. Imocanin drugi covik fife.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
jel i Zvone ustaša iz Imotskoga?
Rodio se u inotskom i do 15.godine zivio tu. Mater marija radila u borovu. Ponos imotskoga. Caca marinko bio u sastavu 115. Imotske brigade. Nadegenjacio onog milicionera kad je najveci hrvatski klub igra protiv cigana. To samo imotski ustasa moze
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Zvone Boban: ja sam rodjen i odrastao na imotskom krsu...
2015-09-13
"I žao mi je Mamića, kojeg poznajem odmalena, jer odavno je taj čovjek sam sebi tragedija, ali to bi se i dalo prihvatiti da nas ta tragedija toliko ne košta. I nogomet i Hrvatsku u cjelini. I to je naša sramota. Naša državna sramota. Ali on i njegovi prvaci to ne vide tako, zaslijepljeni svojim sitnim interesom dok spletkare u izbezumljenoj borbi za pozicije i sinekure. A veliki meštar nogometne lože samo je posljedica njihovih interesa, njihove bestidnosti i njegove nezasitne ambicije da bude netko. A što je jadan postao… Kao i naša genijalna devetka i pokorni izvršitelj muteža koji nam je oteo sebe na najbrutalniji način. Nekidan se nogopredsjednik čuo s mojim prijateljem rekavši mu da ne razumije o čemu pišem, i da ne razumijem kako stvari hodaju. Bit će da je tako, bit će da ja ne razumijem. On, u svojoj lucidnosti, eto, razumije.." Kako je svojevremeno išamarao ova dva jadnika... Udarac u stilu onog kad je onog milicajca zdimija nogom...
Guest- Guest
dobar je zvone, bar se zalaže za privatizaciju kluba
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Nije dobar Zvone, nije poželjan u našem nogometu. Nama trebaju tipovi poput Mamića, Šukera... Skupa s citiram: s prvacima zaslijepljeni svojim sitnim interesom dok spletkare u izbezumljenoj borbi za pozicije i sinekure...amper1950 wrote:"I žao mi je Mamića, kojeg poznajem odmalena, jer odavno je taj čovjek sam sebi tragedija, ali to bi se i dalo prihvatiti da nas ta tragedija toliko ne košta. I nogomet i Hrvatsku u cjelini. I to je naša sramota. Naša državna sramota. Ali on i njegovi prvaci to ne vide tako, zaslijepljeni svojim sitnim interesom dok spletkare u izbezumljenoj borbi za pozicije i sinekure. A veliki meštar nogometne lože samo je posljedica njihovih interesa, njihove bestidnosti i njegove nezasitne ambicije da bude netko. A što je jadan postao… Kao i naša genijalna devetka i pokorni izvršitelj muteža koji nam je oteo sebe na najbrutalniji način. Nekidan se nogopredsjednik čuo s mojim prijateljem rekavši mu da ne razumije o čemu pišem, i da ne razumijem kako stvari hodaju. Bit će da je tako, bit će da ja ne razumijem. On, u svojoj lucidnosti, eto, razumije.." Kako je svojevremeno išamarao ova dva jadnika... Udarac u stilu onog kad je onog milicajca zdimija nogom...
Guest- Guest
operw wrote:Zvone ljubomoran na brenda
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
pablo_escobar wrote:Rodio se u inotskom i do 15.godine zivio tu. Mater marija radila u borovu. Ponos imotskoga. Caca marinko bio u sastavu 115. Imotske brigade. Nadegenjacio onog milicionera kad je najveci hrvatski klub igra protiv cigana. To samo imotski ustasa moze
sat2-
2015-09-28
kuracodigraca wrote:dobar je zvone, bar se zalaže za privatizaciju kluba
Zalaže se on za m ... k...! Nema on muda ni za šta. Veća je faca mali Šimić ... da je spasio jednog igrača napravio je više od Bobana!
sat2-
2015-09-28
pablo_escobar wrote:Zvone Boban: ja sam rodjen i odrastao na imotskom krsu...
Kikaš!
sat2-
2015-09-28
meni je jedina mrlja ona podrška Milanoviću pred zadnje izbore, inače je oke.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» SDP-ov igrač Boban drugi čovjek FIFA-e
» Šešelj na Kurirovim izborima za predsjednika Srbije prvi favorit za predsjednika!(i druge ankete daju prednost Šešelju)
» Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua 1 12. lipnja 2017. Zagreb Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je predsjednika
» Tegeltija imenovan za predsjedavajućeg Savjeta ministara
» Most podržao, Ostojić imenovan šefom odbora
» Šešelj na Kurirovim izborima za predsjednika Srbije prvi favorit za predsjednika!(i druge ankete daju prednost Šešelju)
» Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua 1 12. lipnja 2017. Zagreb Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je predsjednika
» Tegeltija imenovan za predsjedavajućeg Savjeta ministara
» Most podržao, Ostojić imenovan šefom odbora
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2