Klinton oštro protiv Mađarske i Poljske
Page 1 of 1
Klinton oštro protiv Mađarske i Poljske
http://www.advance.hr/vijesti/bill-clinton-se-ostro-obrusio-na-poljsku-i-madarsku-zbog-slabljenja-naseg-utjecaja-ove-zemlje-danas-zele-diktatore-u-stilu-putina-a-da-nije-bilo-nas-ne-bi-bile-ni-slobodne/
Kermit-
2014-04-17
Re: Klinton oštro protiv Mađarske i Poljske
Nevjerojatne stvari, ali no Esade polako ali sigurno metastazira u nešto grozno i novo
Kermit-
2014-04-17
predsednik USA postaće Trump,
videcemo kojim pravcem ce ici usA
jedno sigurno znam. buducnost evrope,
amerike i zapada bazira na sardnji sa rusijom
a ne na sukobu. dalji sukob samo slabi
zapad i rusiju, i sve njihove saveznike.
Guest- Guest
Pižon ne seri tebi da daju sendvič lobirao bi i za žirafu iz Jagodinepizzon wrote:predsednik USA postaće Trump,
Kermit-
2014-04-17
ne kanjaj ako misliš drugacijeasilovski wrote:Pižon ne seri tebi da daju sendvič lobirao bi i za žirafu iz Jagodinepizzon wrote:predsednik USA postaće Trump,
kao sto i sam znaš,
teško da sam necije komentare kometarisao,
sem,
kada se radi u uvredama na nac. osnovi ili pretnji.
Guest- Guest
upravo tako,,,i jos to povezati sa vrlo mocnim njukovim oruzjem,dobivamo vrlo opaku forumulu za razhebati cijeli svijet..samo ona psihopata Killary fali na mjesto precjednikaasilovski wrote:Nevjerojatne stvari, ali no Esade polako ali sigurno metastazira u nešto grozno i novo
Guest- Guest
eto demokrata
Inače na asilin odg pizzonu :D
Inače na asilin odg pizzonu :D
Asi je iznimno nesnošljiv spram onih s kojima se ne slaže, nikada ne argumentira, već redovito vrieđa. Najbolja mu je izjava "što ja imam dokazivati, valjda je jasno da sam u pravu". Pa se onda čudi osječkoj kletvi "dabogda te Asila zastupao".
Pižon pretim ti žirafom iz Jagodine ima da te bijem sa njezinim spolovilompizzon wrote:ne kanjaj ako misliš drugacijeasilovski wrote:Pižon ne seri tebi da daju sendvič lobirao bi i za žirafu iz Jagodinepizzon wrote:predsednik USA postaće Trump,
kao sto i sam znaš,
teško da sam necije komentare kometarisao,
sem,
kada se radi u uvredama na nac. osnovi ili pretnji.
Kermit-
2014-04-17
pa upravo liberalizam ej ujebao poljake i mađare a i slovake i hrvate..to su srednjoeurpski narodi koji su vezani za svoju tradiciju,naciju...u biti njima je neprirodno zivljenje po nekim zapadnim standardima...kao sto im je komunizam bio neprirodan.....a kod tih naroda je dosta izrazen i vjerski osjecaj...narocito poljaka,mađara,hrvata...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne već zato što je propao forum pa se cijela rasprava svela na partizane, ustaše i gole pičke, argumenti, činjenice i suvisla rasprava se ismijava, a i ima puno ulizica i govnara kao ti ili onaj pederast iz Malmea tako da mi jedino prestaje da Vas vrijeđam, osim toga pižon je vučićev bot to treba tući a ne vrijeđatiRegoč wrote:Asi je iznimno nesnošljiv spram onih s kojima se ne slaže, nikada ne argumentira, već redovito vrieđa. Najbolja mu je izjava "što ja imam dokazivati, valjda je jasno da sam u pravu". Pa se onda čudi osječkoj kletvi "dabogda te Asila zastupao".
Kermit-
2014-04-17
Time povezivanje od Jadrana do Baltika dobiva sve više smisla, kao unija unutar Eunije.
Klinton ko Staljin, ono narodi istočne evrope trebaju vječno biti zahvalni sovjetskom narodu i državi na oslobođenju
Kermit-
2014-04-17
Asi, samo dokazuješ moju tvrdnju pa nastavi.
Problem je tko stoji iza toga, ako stoji američki instituti jedina svrha je sukob sa Rusijom znači kontra interesa Evrope, ako stoje prave europske ideje onda druga stvar...Regoč wrote:Time povezivanje od Jadrana do Baltika dobiva sve više smisla, kao unija unutar Eunije.
Kermit-
2014-04-17
...po mom osobnom misljenju eu je trebala pocivati na nekoj vrsti konfederalnih osnova ili podjeljena u tri cjeline..zapadna eu,srednjoeuropska eu i balkanska eu...uopce nije se smio euro uvesti nego svaka drzava svoju nacionalnu valutu imati...politiku korigirati međusobno svaka zemljopisna cjelina eu-a..a sa ostalim cjeluinama eu-a najvise surađivat na ekonomskoj bazi..politicka i ina pitanja regije moraju imati za sebe
2015-09-08
Amerika se osjeća ugroženom pa mlati repom kao ranjeni zmaj.
..primjerice ako zapadni dio eu-a u+oce uvest sankcije rujama to nek cine za sebe....to je politicka odluka..ostali su slobodni ekonomski i politicki surađivati sa kim oni hoce...npr..u svezi migranata...ako zapadna eu ih hoce..siroko im polje..ali uvozit ih zaobilaznim putem...
2015-09-08
Eunija, da bi imala svjetsku relevantnost, mora imati isključivu mjerodavnost u vanjskoj politici, obrani te monetarnim i financijskim pitanjima. Ostalo trebaju rješavati članice, a usklađivati se mogu na ministarskim viećima, čije odluke vriede za one koji ih prihvate. Tko ne prihvati, nikom ništa.
vuksadinare wrote:...po mom osobnom misljenju eu je trebala pocivati na nekoj vrsti konfederalnih osnova ili podjeljena u tri cjeline..zapadna eu,srednjoeuropska eu i balkanska eu...uopce nije se smio euro uvesti nego svaka drzava svoju nacionalnu valutu imati...politiku korigirati međusobno svaka zemljopisna cjelina eu-a..a sa ostalim cjeluinama eu-a najvise surađivat na ekonomskoj bazi..politicka i ina pitanja regije moraju imati za sebe
heheheh, eeee, vučko, (t) ko te ne zna.
pa bi ti srbiju u balkan eu a hrvatsku u se eu ):)
eeee, vučko.......i šta smo dobili ? ništa !
a drugo, paaa, hrvatska je i po najustaškijem " zemljovidu "
balkanska, pa jedno 70 % jer, sve ispod save je 100" balkan,
Guest- Guest
Similar topics
» Razlaz Poljske i Mađarske zbog ruskog napada na Ukrajinu
» Stop multikulturalizmu : trojni sastanak Poljske , Mađarske i Salvinija danas u Budimpešti
» HDZ oštro protiv Indexa i ostalih širitelja mržnje protiv vladajuće elite
» Šefovi klubova u Europskom parlamentu napali hrvatsko predsjedanje Unijom zbog Mađarske i Poljske
» Bananka Mrak Paprikaš uvrijedila izjavom Mađarsku i Poljsku:Ne želim da mi djeca žive u državi koja bi izgledala poput Mađarske i Poljske
» Stop multikulturalizmu : trojni sastanak Poljske , Mađarske i Salvinija danas u Budimpešti
» HDZ oštro protiv Indexa i ostalih širitelja mržnje protiv vladajuće elite
» Šefovi klubova u Europskom parlamentu napali hrvatsko predsjedanje Unijom zbog Mađarske i Poljske
» Bananka Mrak Paprikaš uvrijedila izjavom Mađarsku i Poljsku:Ne želim da mi djeca žive u državi koja bi izgledala poput Mađarske i Poljske
Page 1 of 1