Necuveni medijski linc u RS na biskupa Komaricu
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Necuveni medijski linc u RS na biskupa Komaricu
Pa ....dalo bi se navest dosta tih primjera .....pizzon wrote:
i koji to nas pop u hrvatskoj ili bh federaciji daje politicke izjave
Patrijarh Irinej: Zlo smo u ratu činili svi, ali mi Srbi u manjoj mjeri
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/283585/patrijarh-irinej-zlo-smo-u-ratu-cinili-svi-ali-mi-srbi-u-manjoj-mjeri
A istina je baš suprotna.
No i da nije nego je pola pola ovo je ratno huškacka izjava.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Inače u BL i Potkozarju Hrvati su živjeli do kolovoza 1995.
Doduše ne mirno,jer je bilo svakakvih marifetluka. Ali su moji Hrvati bili undje.
Nakon Oluje undje navaljuje bagra iz Glamoča,Grahova i Knina,i oni tjeraju moj narod .
Taj se moj narod naseljava na Kordun i Baniju.
U nedjelju sam bio sa njima.
U Topuskom i u Vrginmostu.
Doduše ne mirno,jer je bilo svakakvih marifetluka. Ali su moji Hrvati bili undje.
Nakon Oluje undje navaljuje bagra iz Glamoča,Grahova i Knina,i oni tjeraju moj narod .
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Inače u BL i Potkozarju Hrvati su živjeli do kolovoza 1995.
2014-04-22
Dodik je poludio. Evo sad i Srbe koji nisu za njega naziva ustašama :
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t8751-ministar-sigurnosti-bih-dodikova-televizija-je-fasisticka
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t8751-ministar-sigurnosti-bih-dodikova-televizija-je-fasisticka
2014-04-11
...vlast se i zubima drzi ako trebaRayMabus wrote:Dodik je poludio. Evo sad i Srbe koji nisu za njega naziva ustašama :
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
.....no komarica je u pravu....povratak hravta u rs nije nikakav....kad se neki hoce vratiti sve se cini da se ne vrati..od građe građ.materijala,provaljivanaj u kuce..premlacivanja....a najgore ej svakako oko banja luke...i taj dio bh-a...u posavini jos nekako ima malo vece sigurnosti jer su to bili vecinski hrvatski krajevi...pakom se da ici zajebavati neke starce tamo u brdima...a ima i hrvata koji cesto dođu preko dana iz obliznjeg slav.broda i slavonije....ali u bl i okolici zajebano
2015-09-08
Povratak Hrvata u RS je poželjan.vuksadinare wrote:.....no komarica je u pravu....povratak hravta u rs nije nikakav....kad se neki hoce vratiti sve se cini da se ne vrati..od građe građ.materijala,provaljivanaj u kuce..premlacivanja....a najgore ej svakako oko banja luke...i taj dio bh-a...u posavini jos nekako ima malo vece sigurnosti jer su to bili vecinski hrvatski krajevi...pakom se da ici zajebavati neke starce tamo u brdima...a ima i hrvata koji cesto dođu preko dana iz obliznjeg slav.broda i slavonije....ali u bl i okolici zajebano
Iz prve ruke.
Muslimani se u Prijedor vratili i prestigoše Srbe. Po brojnosti.
I sad ovi mole i preklinju Hrvate da dođu undje.
2014-04-22
Pa ocito da nije :jastreb wrote:
Povratak Hrvata u RS je poželjan.
"Nisam nacionalista, volim sve ljude i narode u BiH, ali nije mi jasno spinovanje RTRS-a da sam ja Hrvat. Pa na kraju šta znači to i da jesam Hrvat, je li to pogrdno. Da li se ljudi mjere po tome kojoj nacionalnosti pripadaju ili koliko vrijede kao ljudi", naglasio je Mektić.
2014-04-11
slicno je i u derventi..tamo srbi ionako nisu bili vecina...mole..a kad se ovi hoce vratit..bar jedan dio..onda rade gluposti..od provaljivanja u kuce..maltretiranja....zajebavaju sa dozvolama.....jastreb wrote:Povratak Hrvata u RS je poželjan.vuksadinare wrote:.....no komarica je u pravu....povratak hravta u rs nije nikakav....kad se neki hoce vratiti sve se cini da se ne vrati..od građe građ.materijala,provaljivanaj u kuce..premlacivanja....a najgore ej svakako oko banja luke...i taj dio bh-a...u posavini jos nekako ima malo vece sigurnosti jer su to bili vecinski hrvatski krajevi...pakom se da ici zajebavati neke starce tamo u brdima...a ima i hrvata koji cesto dođu preko dana iz obliznjeg slav.broda i slavonije....ali u bl i okolici zajebano
Iz prve ruke.
I sad ovi mole i preklinju Hrvate da dođu undje.
2015-09-08
Ljudi se vraćaju na svoja ognjišta.RayMabus wrote:Pa ocito da nije :jastreb wrote:
Povratak Hrvata u RS je poželjan.
"Nisam nacionalista, volim sve ljude i narode u BiH, ali nije mi jasno spinovanje RTRS-a da sam ja Hrvat. Pa na kraju šta znači to i da jesam Hrvat, je li to pogrdno. Da li se ljudi mjere po tome kojoj nacionalnosti pripadaju ili koliko vrijede kao ljudi", naglasio je Mektić.
Baš sam u nedjelju bio u Vrginmostu,Topuskom,pa čak i u Moravicama,gdje nije bilo rata.
Narod se vraća.
2014-04-22
Ako Dodikova televizija za jednog Srbina koji je opozicija tj nije njegov kaže da je Hrvat ...šta to znaci ?
Da su Hrvati peta kolona , neprijatelji RS .....PA JEL ONDA POVRATAK MOGUC ?
2014-04-11
Prouči moju opciju o Ćopićevoj i Andrićevoj Bosni.RayMabus wrote:Ako Dodikova televizija za jednog Srbina koji je opozicija tj nije njegov kaže da je Hrvat ...šta to znaci ?
2014-04-22
SIne dok su god nekakvi nacionalisti na vlasti tamo Hrvati ce biti krivci za sve bili krivi ili ne.jastreb wrote:Prouči moju opciju o Ćopićevoj i Andrićevoj Bosni.RayMabus wrote:Ako Dodikova televizija za jednog Srbina koji je opozicija tj nije njegov kaže da je Hrvat ...šta to znaci ?
NEMA TU SUŽIVOTA.
2014-04-11
Pa još najbolje da se nisu vratili.jastreb wrote:
Po posljednjem službenom popisu stanovništva iz 1991. godine, općina Prijedor imala je 112.543 stanovnika, raspoređenih u 71 naselju. Poslije potpisivanja Daytonskog sporazuma općina Prijedor, u cjelini, ušla je u sastav Republike Srpske.
Nacionalni sastav stanovništva - općina Prijedor, popis 1991.
ukupno: 112.543- Bošnjaci - 49.351 (43,85%)
- Srbi - 47.581 (42,27%)
- Hrvati - 6.316 (5,61%)
- Jugoslaveni - 6.459 (5,73%)
- ostali, neopredijeljeni i nepoznato - 2.836 (2,54%)
Nacionalni sastav stanovništva, grad Prijedor, popis 1991.
Ukupno: 34.635- Srbi - 13.927 (40,21%)
- Bošnjaci - 13.388 (38,65%)
- Hrvati - 1.757 (5,07%)
- Jugoslaveni - 4.282 (12,36%)
- ostali, neopredijeljeni i nepoznato - 1.281 (3,71%)
2014-04-11
I nema povratka Hrvata.
Tamo im se dešava ista takticka šema kao i u sjevernoj Vojvodini ....protjeraju sve Hrvate ili ih svedu na mizeran broj i onda puni svog ega bravo oni kako su pobijedili a kad ono taktika :
Sad Hrvatsku to ne zanima al će vam iz dišpeta napravit nešto drugo tj nece vam dat gušta i podržat će onu drugu stranu kad pocme neki rat tamo ako pocme.
Aj moji cedomiri pravite vi budalom nekog drugog.
Tamo im se dešava ista takticka šema kao i u sjevernoj Vojvodini ....protjeraju sve Hrvate ili ih svedu na mizeran broj i onda puni svog ega bravo oni kako su pobijedili a kad ono taktika :
Sad Hrvatsku to ne zanima al će vam iz dišpeta napravit nešto drugo tj nece vam dat gušta i podržat će onu drugu stranu kad pocme neki rat tamo ako pocme.
Aj moji cedomiri pravite vi budalom nekog drugog.
Last edited by RayMabus on 19/5/2016, 16:53; edited 1 time in total
2014-04-11
Čovječe makni se,jel vidiš da sam pjan???
2014-04-22
Ja nisam. Ne pijem uopce. Evo jednu pivu popija nikidan u kaficu jer mi se nije dala kava ni cola.jastreb wrote:Čovječe makni se,jel vidiš da sam pjan???
Prijedor je naš.
2014-04-11
Baš sam neki dan bio.RayMabus wrote:
Prijedor je naš.
Čiji li je srpski ili islamski???
2014-04-22
Prestani piti. Budi prirodno lud kao i ja.jastreb wrote:Baš sam neki dan bio.RayMabus wrote:
Prijedor je naš.
Bitno je da nije velikosrpski , četnicki a za ostalo cemo lako.
Nisam nacionalista. Nesmetaju mi Srbi tj ljudi samo zato jer su Srbi.
2014-04-11
poruka je jasna:/RayMabus wrote:SIne dok su god nekakvi nacionalisti na vlasti tamo Hrvati ce biti krivci za sve bili krivi ili ne.jastreb wrote:Prouči moju opciju o Ćopićevoj i Andrićevoj Bosni.RayMabus wrote:Ako Dodikova televizija za jednog Srbina koji je opozicija tj nije njegov kaže da je Hrvat ...šta to znaci ?
NEMA TU SUŽIVOTA.
2014-04-12
jastreb wrote:Baš sam neki dan bio.RayMabus wrote:
Prijedor je naš.
Naš.
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» DOSJE:Linč na Komaricu
» Puljić: Nedopustivi Dodikovi napadi na Komaricu
» Hrvati u BiH stali uz Komaricu : Brutalno ga napadaju jer je rekao istinu o stradanju Hrvata
» Medijski rat u Hrvatskoj:United Group(N1) vs A1,HT,HRT&HDZ
» Poruka hrvatskih biskupa za parlamentarne izbore 2015.
» Puljić: Nedopustivi Dodikovi napadi na Komaricu
» Hrvati u BiH stali uz Komaricu : Brutalno ga napadaju jer je rekao istinu o stradanju Hrvata
» Medijski rat u Hrvatskoj:United Group(N1) vs A1,HT,HRT&HDZ
» Poruka hrvatskih biskupa za parlamentarne izbore 2015.
Page 2 of 3