Boljševici na aparatima :)
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Boljševici na aparatima :)
Svejedno moram pogledati, vlatko mi trenutno ništa ne znači.jastreb wrote:Vlatko.tre911 wrote:Ima Volodera više u Vukovaru odnosno u naselju, morao bi pogledati opet emisiju da vidim o kome se radi, vjerojatno ga poznajem.jastreb wrote:Tre,jučer sam na baušteli upoznao jednog majstora.
Bio je u emisiji Heroji Vukovara.
Voloder.
Poznaš ga?
Guest- Guest
tre911 wrote:Svejedno moram pogledati, vlatko mi trenutno ništa ne znači.jastreb wrote:Vlatko.tre911 wrote:Ima Volodera više u Vukovaru odnosno u naselju, morao bi pogledati opet emisiju da vidim o kome se radi, vjerojatno ga poznajem.jastreb wrote:Tre,jučer sam na baušteli upoznao jednog majstora.
Voloder.
Poznaš ga?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Iz viđenja, nisam se nikada sa njim družio a ako se ne varam on je bio na položaju u banijskoj ulici prema borovu selu i imali su momački fajt tamo a ja sam bio na trpinjskoj cesti prema trpinji tako da se nismo ni tu sretali. Ne sjećam ga se ni sa rakitja niti iz iz 5GBR...povukao se iz svega toga pa ga nigdje poslje rata nisam ni vidio ili se ne mogu sjetiti da jesamjastreb wrote:tre911 wrote:Svejedno moram pogledati, vlatko mi trenutno ništa ne znači.jastreb wrote:Vlatko.tre911 wrote:Ima Volodera više u Vukovaru odnosno u naselju, morao bi pogledati opet emisiju da vidim o kome se radi, vjerojatno ga poznajem.jastreb wrote:Tre,jučer sam na baušteli upoznao jednog majstora.
Voloder.
Poznaš ga?
Guest- Guest
Odličan lik.
Radi na građevini sa nekim dečkima iz ZG.
Baš smo se jučer napričali o svemu tome.
2014-04-22
Niste se valjda našli na zidićujastreb wrote:Odličan lik.
Šala mala, nisam o njemu zaista ništa loše čuo ali eto ne poznajem ga dobro niti sam ga vidio godinama.
Guest- Guest
Ma kad smo završili sa poslom smo tako stali i pričali.tre911 wrote:Niste se valjda našli na zidićujastreb wrote:Odličan lik.
Šala mala, nisam o njemu zaista ništa loše čuo ali eto ne poznajem ga dobro niti sam ga vidio godinama.
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2