Moja glava
Page 9 of 38
Page 9 of 38 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 23 ... 38
Re: Moja glava
zato sto je previse trackas pizdarijama. :Pmodra wrote:oće li se moja kosa ikad oporavit???
to je slama, slama bez reda i smisla.. pregusta... ovi donji novoizrasli slojevi okolo su mi kraći od ostale dužine i što je najgore, ne čini mi se više da rastu?
zašto zašto zašto? a bila mi je tak divna
al zbilja, tako je meni bilo. na kraju se zadrzala na tri proizvoda i to je bilo to.
Guest- Guest
ma lako za sve, ali što ću sa ovom novom osom koja mi je narasla svuda okolo, ko medo sam
a što se tiče nekvlitete same dlake, ona je takva jer imam pramenove zbog kojih mi je ko slama! al sve će to izrast, sve je to ok, ali želim onaj stari oblik friza :((
a što se tiče nekvlitete same dlake, ona je takva jer imam pramenove zbog kojih mi je ko slama! al sve će to izrast, sve je to ok, ali želim onaj stari oblik friza :((
šišala sam se.. vala su me sljepili, pola sata me fenirale
kad operem kosu, ne želim znat na šta će ličit
" />
kad operem kosu, ne želim znat na šta će ličit
" />
Vidi koj si ti komad čak i sa tim flasterom na faci :)
I boja ti je odlična i friz i sve!
I boja ti je odlična i friz i sve!
Guest- Guest
HAHAHAHAHA
ovo mi je najbolji kompliment ikad :^0 hvala :D
nda.. i frendica kojoj sam poslala na mob sliku je rekla da joj je boja super, a ona navija da se vratim u svoju
malo mi je preravno za mene.. i ovaj prednji dio je malo s peglom unutra uvijala
tad me srce zaboljelo
ovo mi je najbolji kompliment ikad :^0 hvala :D
nda.. i frendica kojoj sam poslala na mob sliku je rekla da joj je boja super, a ona navija da se vratim u svoju
malo mi je preravno za mene.. i ovaj prednji dio je malo s peglom unutra uvijala
tad me srce zaboljelo
frizerka misli da imam neki ombre :roflmao:
kul mi je, nastavit ću ić tamo!
kul mi je, nastavit ću ić tamo!
nakon dugo godina, mislim da sam konačno našla idealnu frizerku. konačno sam zadovoljna rezultatom!
rekla je.. imam osjećaj da si jako razočarana frizerkama... općenito je ženska baš ok, normalna.. dosta profesionalna..
rekla je.. imam osjećaj da si jako razočarana frizerkama... općenito je ženska baš ok, normalna.. dosta profesionalna..
uf, ja sve nesto odgadjam sisanje, zao mi nakon ovoliko vremena
al vec pizdim lagano ...
al vec pizdim lagano ...
betty.boop-
2015-01-23
slika! hvala!
...
imal tu neka da se fenira? ak može par savjeta, jer ja sam apsolutna tuka za to
postoji neki trik? isuse, preteško je to, a ja ne da imam dvije lijeve, nego ono.... još više nego lijevo
...
imal tu neka da se fenira? ak može par savjeta, jer ja sam apsolutna tuka za to
postoji neki trik? isuse, preteško je to, a ja ne da imam dvije lijeve, nego ono.... još više nego lijevo
Ne vidi se dobro, loš mi je fotić i osvjetljenje pa se uopće ne vidi crveni odsjaj i raspuhana je jer sam upravo došla iz dućana.
Guest- Guest
I sad vidim da je slobodno mogla skratiti još 5cm...
E da, što se tiče feniranja, sama feniram samo šiške...
E da, što se tiče feniranja, sama feniram samo šiške...
Guest- Guest
stavila si sliku? vidjet ću kod kuće, tu ne mogu na smotanom kompu!
i da.. mislim da ću nabavit i velike ili one srednje makar viklere.. njih držat samo na tjemenu.. volim gore volumen
ugl ne znam kak će to ić s mojim feniranjem meni je to misterij životni.. nemam želju baš bit isfenirana ko da sam izašla iz salona jer je to nemoguće, al se nadam da ću uspjet dobit neki uredniji look.
iako moram priznat da kosica polako, ali sigurno dolazi na svoje.. kad potrefim dobitnu kombinaciju preparata za kosu, zna izgledat solidno :D
bit će nešto, bit će..
i da.. mislim da ću nabavit i velike ili one srednje makar viklere.. njih držat samo na tjemenu.. volim gore volumen
ugl ne znam kak će to ić s mojim feniranjem meni je to misterij životni.. nemam želju baš bit isfenirana ko da sam izašla iz salona jer je to nemoguće, al se nadam da ću uspjet dobit neki uredniji look.
iako moram priznat da kosica polako, ali sigurno dolazi na svoje.. kad potrefim dobitnu kombinaciju preparata za kosu, zna izgledat solidno :D
bit će nešto, bit će..
Stavila sam, al' boja je skroz nevjerodostojna...
Ja sam odustala od pokušavanja pravilnog feniranja... Četkam je plastičnom makadamijinom četkom dok je sušim i bude okej, eventualno popravim peglom jer mi je kosa prirodno blago kovrčava pa se ponekad malo inati.
Ja sam odustala od pokušavanja pravilnog feniranja... Četkam je plastičnom makadamijinom četkom dok je sušim i bude okej, eventualno popravim peglom jer mi je kosa prirodno blago kovrčava pa se ponekad malo inati.
Guest- Guest
e a šta je fora s tom četkom, zbilja? to me uvijek zanimalo! da ju odma danas mogu naručitVegvísir wrote:Stavila sam, al' boja je skroz nevjerodostojna...
ahh, ja još uvijek razmišljam o steampod pegli...
Ta četka mi je najbolje kosno pomagalo koje sam ikad imala.
Fantastično raščešljava, brzo i laganini, a da pritom ne čupa i ne kida kosu. Kupila sam je preko beautybay.com kad je bila na sniženju.
Fantastično raščešljava, brzo i laganini, a da pritom ne čupa i ne kida kosu. Kupila sam je preko beautybay.com kad je bila na sniženju.
Guest- Guest
modra-
2014-04-17
razmišljam kako moram nabavit jooš četki za feniranje
sad su mi okrugle četke za feniranje postale opsesija, kakvi ruževi?! :D
danas sam se fenirala i super se osjećam za prvi put sam skroz zadovoljna, nisam zalizana kao kod frizerke al to i ne bi, ja zadovoljna samo da izgledam malo urednije i toeto ne treba puno mojoj kosi
jesam smotana još, al ići će to, stvar navike i prakse
jedino što me ova ebelin četka čupa, tj. ono sa strane.. uđe mi dlaka u to..
sad su mi okrugle četke za feniranje postale opsesija, kakvi ruževi?! :D
danas sam se fenirala i super se osjećam za prvi put sam skroz zadovoljna, nisam zalizana kao kod frizerke al to i ne bi, ja zadovoljna samo da izgledam malo urednije i toeto ne treba puno mojoj kosi
jesam smotana još, al ići će to, stvar navike i prakse
jedino što me ova ebelin četka čupa, tj. ono sa strane.. uđe mi dlaka u to..
Page 9 of 38 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 23 ... 38
Similar topics
» Glava kućanstva
» Ode glava Zoki...
» Svinjska glava maloga Tode
» Još o Milanovićevoj staljinističkoj "sječi glava" na HRT
» Frilensere boli glava zbog dugova od 20.000 €
» Ode glava Zoki...
» Svinjska glava maloga Tode
» Još o Milanovićevoj staljinističkoj "sječi glava" na HRT
» Frilensere boli glava zbog dugova od 20.000 €
Page 9 of 38