Karamarko, ali kara i Manolić
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Karamarko, ali kara i Manolić
vuksadinare wrote:....necemu oprostiti..ali mislim da je sad veci problem karamarku od petrova..sacuvati poziciju u hdz-u gdje mu se spremaju nevolje a oporba tamo sve jaca i jaca..i brojni su nezadovoljniciNoor wrote:vuksadinare wrote:
vlast je slast....sve je to dio igre..kao i ove tako i prethodne vlasti....zmajlovic ej imao gomilu afera a nikad nije smjenjen...uz ocite dokaze
misliš da, ako ga ne sruše, da će Karamarko oprostiti Petrovu pokretanje ove afere?!
da, HDZu nije lako..ima šefa s aferom, pobunu u klubu zastupnika, problem s kvorumom, nezadovoljnike u svojim redovima i apetite koje Karamarko raspodjelom funkcija nije utažio.
ali, ono što je ključno jest činjenica da Most na izglasavanju nepovjerenja Karamarku u stvari ima šansu spasiti živu glavu. sad im je prilika i tko zna hoće li ovakve opet uskoro imati.
Guest- Guest
..i opet nitko nece krojit vlast i ako bude nova vlast isti quratz ce biti kao ova danas..totalno nestabilna..jer sad ce umjesto most-a uletjeti zivi zid koji ne jebe ni hdz ni sdp...a s kim uđe u koaliciju ajme onom drugom..epikur37 wrote:Novi izbori idemo :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:vlast je slast....sve je to dio igre..kao i ove tako i prethodne vlasti....zmajlovic ej imao gomilu afera a nikad nije smjenjen...uz ocite dokazeNoor wrote:Most je ga je doveo na vlast, a danas ga, izglasavanjem nepovjerenja, ima priliku i skinuti s nje.
I bi, da Božo nije pizda.
Božu jebe Kaptol i ne vadi.
Guest- Guest
svi imamo neku ahilovu petuEva wrote:vuksadinare wrote:vlast je slast....sve je to dio igre..kao i ove tako i prethodne vlasti....zmajlovic ej imao gomilu afera a nikad nije smjenjen...uz ocite dokazeNoor wrote:Most je ga je doveo na vlast, a danas ga, izglasavanjem nepovjerenja, ima priliku i skinuti s nje.
2015-09-08
vuksadinare wrote:..i opet nitko nece krojit vlast i ako bude nova vlast isti quratz ce biti kao ova danas..totalno nestabilna..jer sad ce umjesto most-a uletjeti zivi zid koji ne jebe ni hdz ni sdp...a s kim uđe u koaliciju ajme onom drugom..epikur37 wrote:Novi izbori idemo :)
HR treba stečajni upravitelj. Tu se više nema kaj popraviti nego rasprodat kaj se još ima i doviđenja.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:svi imamo neku ahilovu petuEva wrote:vuksadinare wrote:vlast je slast....sve je to dio igre..kao i ove tako i prethodne vlasti....zmajlovic ej imao gomilu afera a nikad nije smjenjen...uz ocite dokazeNoor wrote:Most je ga je doveo na vlast, a danas ga, izglasavanjem nepovjerenja, ima priliku i skinuti s nje.
Ja nemam.
Guest- Guest
Eva wrote:vuksadinare wrote:..i opet nitko nece krojit vlast i ako bude nova vlast isti quratz ce biti kao ova danas..totalno nestabilna..jer sad ce umjesto most-a uletjeti zivi zid koji ne jebe ni hdz ni sdp...a s kim uđe u koaliciju ajme onom drugom..epikur37 wrote:Novi izbori idemo :)
HR treba stečajni upravitelj. Tu se više nema kaj popraviti nego rasprodat kaj se još ima i doviđenja.
Guest- Guest
Noor wrote:Eva wrote:vuksadinare wrote:..i opet nitko nece krojit vlast i ako bude nova vlast isti quratz ce biti kao ova danas..totalno nestabilna..jer sad ce umjesto most-a uletjeti zivi zid koji ne jebe ni hdz ni sdp...a s kim uđe u koaliciju ajme onom drugom..epikur37 wrote:Novi izbori idemo :)
Tooo, moj Tim dela za naš team. Good, good
Guest- Guest
...hmmmm.....Eva wrote:vuksadinare wrote:svi imamo neku ahilovu petuEva wrote:vuksadinare wrote:vlast je slast....sve je to dio igre..kao i ove tako i prethodne vlasti....zmajlovic ej imao gomilu afera a nikad nije smjenjen...uz ocite dokazeNoor wrote:Most je ga je doveo na vlast, a danas ga, izglasavanjem nepovjerenja, ima priliku i skinuti s nje.
Ja nemam.
2015-09-08
....pa covjek hoce delatiNoor wrote:Eva wrote:vuksadinare wrote:..i opet nitko nece krojit vlast i ako bude nova vlast isti quratz ce biti kao ova danas..totalno nestabilna..jer sad ce umjesto most-a uletjeti zivi zid koji ne jebe ni hdz ni sdp...a s kim uđe u koaliciju ajme onom drugom..epikur37 wrote:Novi izbori idemo :)
2015-09-08
Savršena sam, poštena, vrijedna i pametna. Moralna vertikala društva, i da je HR uređena država ja bih bila vladarica.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:....pa covjek hoce delatiNoor wrote:Eva wrote:vuksadinare wrote:..i opet nitko nece krojit vlast i ako bude nova vlast isti quratz ce biti kao ova danas..totalno nestabilna..jer sad ce umjesto most-a uletjeti zivi zid koji ne jebe ni hdz ni sdp...a s kim uđe u koaliciju ajme onom drugom..epikur37 wrote:Novi izbori idemo :)
ne treba pretjerivati....
Guest- Guest
Treba Bandolera smjestit u Remetinec pa nek odspava koje desetljeće.
Guest- Guest
...a kocnica...?Eva wrote:Savršena sam, poštena, vrijedna i pametna. Moralna vertikala društva, i da je HR uređena država ja bih bila vladarica.
2015-09-08
...lik je rekao da oce samo delatiNoor wrote:vuksadinare wrote:....pa covjek hoce delatiNoor wrote:Eva wrote:vuksadinare wrote:..i opet nitko nece krojit vlast i ako bude nova vlast isti quratz ce biti kao ova danas..totalno nestabilna..jer sad ce umjesto most-a uletjeti zivi zid koji ne jebe ni hdz ni sdp...a s kim uđe u koaliciju ajme onom drugom..epikur37 wrote:Novi izbori idemo :)
ne treba pretjerivati....
2015-09-08
vuksadinare wrote:...a kocnica...?Eva wrote:Savršena sam, poštena, vrijedna i pametna. Moralna vertikala društva, i da je HR uređena država ja bih bila vladarica.
Nebo je granica.
Guest- Guest
A kad je SDP bio na vlasti, onda niste htjeli tražiti korumpirane političare i lopove, je li?
A sad, kad su naši na vlasti, onda ste jako pošteni!?
crvenkasti-
2014-04-17
SDP je bio još gori, ukrali su puno više, i red je da i mi nešto ugrabimo, dok još ima.
crvenkasti-
2014-04-17
...vjerujem....Eva wrote:vuksadinare wrote:...a kocnica...?Eva wrote:Savršena sam, poštena, vrijedna i pametna. Moralna vertikala društva, i da je HR uređena država ja bih bila vladarica.
Nebo je granica.
2015-09-08
crvenkasti wrote:A kad je SDP bio na vlasti, onda niste htjeli tražiti korumpirane političare i lopove, je li?
Pa tko vam je kriv kaj je vaš nounar ograničen
Guest- Guest
vuksadinare wrote:...vjerujem....Eva wrote:vuksadinare wrote:...a kocnica...?Eva wrote:Savršena sam, poštena, vrijedna i pametna. Moralna vertikala društva, i da je HR uređena država ja bih bila vladarica.
Nebo je granica.
4-5 županija, broj općina smanjit za 70%, izjednačit sve plaće državnih službenika, tak da je ista i onog u Iloku i onog u Puli. Smanjit sve povlastice i beneficije, dodatke za odvojen život, plaćene stanove, ukinut vozni park s korištenjem 24/7, ukinut refundaciju putnih troškova, pa će se politikom baviit samo oni koji imaju motiva nekaj promijeniti a ne se i obogatit. Zakonom zabranit HDZ i ukinut predsjedničku funkciju. To bi bil ukratko moj program.
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Manolić i Tomislav Karamarko će se pomiriti
» Sud odlučio: Manolić nije klevetao kad je rekao da je Karamarko bio udbaš
» Postupak na sudu prekinut, Manolić i Tomislav Karamarko će se pomiriti?
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Kara Ana
» Sud odlučio: Manolić nije klevetao kad je rekao da je Karamarko bio udbaš
» Postupak na sudu prekinut, Manolić i Tomislav Karamarko će se pomiriti?
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Kara Ana
Page 2 of 4