Vladajući odgodili sjednicu Odbora jer Vlada nije dala mišljenje o DORH-u
Page 1 of 1
Vladajući odgodili sjednicu Odbora jer Vlada nije dala mišljenje o DORH-u
SJEDNICA saborskog Odbora za pravosuđe, na kojoj se očekivala rasprava o Izvješću o radu Državnog odvjetništva za prošlu godinu, u utorak je odgođena jer su vladajući inzistirali da se o izvješću ne raspravlja bez mišljenja Vlade.
Na početku sjednice HDZ-ov zastupnik Josip Đakić upozorio je kako izvješće nema mišljenje Vlade te je zatražio da se glasuje o skidanju te točke s dnevnog reda sjednice.
Cvitan: Dužan sam postupati po odluci Odbora
Nakon što su samo četiri od 10 nazočnih članova Odbora - SDP-ovci Arsen Bauk i Peđa Grbin, nezavisni Stipe Petrina i HSLS-ovac Darinko Kosor - bili da se izvješće ipak raspravi, većina je odlučila da se sjednica odgodi.
"To je legitimna odluka Odbora i ja sam dužan postupati po toj njoj", izjavio je potom novinarima glavni državni odvjetnik Dinko Cvitan.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/drzava-u-kolapsu-vladajuci-odgodili-sjednicu-odbora-jer-vlada-nije-dala-misljenje-o-dorhu/893880.aspx
Na početku sjednice HDZ-ov zastupnik Josip Đakić upozorio je kako izvješće nema mišljenje Vlade te je zatražio da se glasuje o skidanju te točke s dnevnog reda sjednice.
Cvitan: Dužan sam postupati po odluci Odbora
Nakon što su samo četiri od 10 nazočnih članova Odbora - SDP-ovci Arsen Bauk i Peđa Grbin, nezavisni Stipe Petrina i HSLS-ovac Darinko Kosor - bili da se izvješće ipak raspravi, većina je odlučila da se sjednica odgodi.
"To je legitimna odluka Odbora i ja sam dužan postupati po toj njoj", izjavio je potom novinarima glavni državni odvjetnik Dinko Cvitan.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/drzava-u-kolapsu-vladajuci-odgodili-sjednicu-odbora-jer-vlada-nije-dala-misljenje-o-dorhu/893880.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Vladajući odgodili sjednicu Odbora jer Vlada nije dala mišljenje o DORH-u
sto nije mogao nazvati karamarka za misljenje ?
ni danas nista od posla...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Vladajući odgodili sjednicu Odbora jer Vlada nije dala mišljenje o DORH-u
problem je što hdz-ovci više ne znaju trebaju li zvati vasu, ili mutavog.
konfuzija i dezorijentiranost...
konfuzija i dezorijentiranost...
sitting_bull-
2015-09-28
Guest- Guest
Similar topics
» '' VLADAJUĆI OSTALI BEZ KVORUMA, NISU USPJELI SMJENU RADMANA STAVITI NA DNEVNI RED SABORA Reiner prekinuo sjednicu do sutra ''
» Nizozemci u šoku, vlada dala 70 000 000 EUR dzihadistima abhat al-Shamiya
» Očekivano:'Vlada,Obuljenka i sin od lekarke dali negativno mišljenje o Zakonu o arhivu.Grmoja reagirao'
» Njemačka vlada opljačkala zdravstveni fond i dala novce imigrantima
» Vlada dala velik novac za 'znanost i obrazovanje' Crkvi. Crkva napravila krstionicu i kupila orgulje
» Nizozemci u šoku, vlada dala 70 000 000 EUR dzihadistima abhat al-Shamiya
» Očekivano:'Vlada,Obuljenka i sin od lekarke dali negativno mišljenje o Zakonu o arhivu.Grmoja reagirao'
» Njemačka vlada opljačkala zdravstveni fond i dala novce imigrantima
» Vlada dala velik novac za 'znanost i obrazovanje' Crkvi. Crkva napravila krstionicu i kupila orgulje
Page 1 of 1