Bracala picka izdajnicka...kmeeee srpska nejac
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Bracala picka izdajnicka...kmeeee srpska nejac
Places i izdajes opet krece mitologija o genocidisanju srpske nejaci .... kmeeeeee kmeeeeeeee kmeeeeeee. .
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
scorpion-
2014-04-18
Re: Bracala picka izdajnicka...kmeeee srpska nejac
Vascelo srpstvo je opet ugrozeno.. ustaski nozevi su spremni da seju smrt.... 1700000 srpske nejaci poklano. Srpska vojska se strateski povlaci a civili ostaju... kmeeeeeeeee.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
šta piše na bracalinom potpisu na ćirilici?
Koga boli kurac sta pise na tom usranom cetnickom jeziku i na zidu toga izdajnika
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
rešite rebus ...nisam odma skontao rebus
muckodjubre wrote:rešite rebus ...nisam odma skontao rebus
kako ti tako pametan nisi skontao potpis?
Guest- Guest
jesam...samo ne na prvu jer nisam odma gledao slićice već sam slovkao ćirilicu hahaBraćala wrote:muckodjubre wrote:rešite rebus ...nisam odma skontao rebus
kako ti tako pametan nisi skontao potpis?
šta piše ne razumijem to smiješno pismo
Jel to nešto nož, žica, srebrenica? Bracala ako misliš dirnut nekog sa tim, fulao si forum
decko glup si, ako je pojedinima (konkretno tebi) dozvoljeno da stavi bljuvotinu na avatar i na potpis-daj da i ja stavim isto...
Guest- Guest
Samo retardu poput tebe može past na pamet, najčasniju vojsku u ljudskoj povijesti nazivat bljuvotinom. Kako me nerviraju ljudi sa ispranim mozgom, sve bi vas dobro ispleskao i educiraoBraćala wrote:decko glup si, ako je pojedinima (konkretno tebi) dozvoljeno da stavi bljuvotinu na avatar i na potpis-daj da i ja stavim isto...
scorpion wrote:Samo retardu poput tebe može past na pamet, najčasniju vojsku u ljudskoj povijesti nazivat bljuvotinom. Kako me nerviraju ljudi sa ispranim mozgom, sve bi vas dobro ispleskao i educiraoBraćala wrote:decko glup si, ako je pojedinima (konkretno tebi) dozvoljeno da stavi bljuvotinu na avatar i na potpis-daj da i ja stavim isto...
cudi me da nisi u zatvoru bio do sada, ili u ludnici, ili ti je smanjena uracunljivost i poslovna sposobnost pa te ne diraju.
Guest- Guest
Zašto bi ja bio u zatvoru? Nikad nisam bio sa one strane zakona. Ja sam uzoran građanin koji poštuje zakon!
velicanje nacizma je krsenje zakona i za to se odgovara...
Guest- Guest
Bracala kakav si ti odvjetnik? Di je slika wehrmachta veličanje nacizma? Ja to još nisam čuoBraćala wrote:velicanje nacizma je krsenje zakona i za to se odgovara...
Na koju si ti foru završio pravo meni nije jasno? Ajde da sam okačio sliku svastike, pa ne bi ništa ni rekaoBraćala wrote:ne pravi se gluplji nego sto jesi...
Similar topics
» Penava : Srpska nejač neustaje na ustašku himnu
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Erdogan: Đenosajd KME KMEEEE KMMMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
» zločinačko izdajnička koalicija ide dalje
» Nek sam milijun puta izdajnicka drolja,ali vam jebem sve po spisku 'braco' Srbi
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Erdogan: Đenosajd KME KMEEEE KMMMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
» zločinačko izdajnička koalicija ide dalje
» Nek sam milijun puta izdajnicka drolja,ali vam jebem sve po spisku 'braco' Srbi
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1