Reiner u Mostaru: Pitanje trećeg entiteta je suvišno
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Reiner u Mostaru: Pitanje trećeg entiteta je suvišno
..je kad su te izjebali...i navukli na tanak led...pa sad...evo vam srednjak....epikur37 wrote:dijagram wrote:epikur37 wrote:vuksadinare wrote:prijatelju...zbog politike hercegovci nama a vi bosanci kud koji mili moji tu smo di jesmo...tebi ocito jasno nije ako si vec iz bh-a...da si bosanac a ne hercegovac i da su te debelo ujebali.....da su tvoji bosanci debelo krvarili dok su drugi iza leđa im karijere gradili i maznjavali...a sve u ime je'l ka'k ti 'herceg bosne' dok je sverc juznom rutom cvjetao...a vi na sjeveru kita u usta i cu't more..i krvarinu dajepikur37 wrote:vuksadinare wrote:a kava bi trebala biti?...100 000 hercegovaca za 500 000 bosanacaepikur37 wrote:dzango wrote:Jebala mara bumbara ala ovi vaši promišljaju politiku.
cirkus :D
Ma vama se to ne isplati,il do drine il ništa...pa šta ispadne od toga ;) :D
zašto ti mrziš ercegovce, dobro jesu malo divlji ali naši su
vuk i epi na aparaturi
ja ne, za podjelu sam na srpski i bošnjački dio a evo i vi iz hadezea ste ;)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jos nisi zapamtio da nisam clan niti kakve udruge a kamoli strankeepikur37 wrote:dijagram wrote:epikur37 wrote:vuksadinare wrote:prijatelju...zbog politike hercegovci nama a vi bosanci kud koji mili moji tu smo di jesmo...tebi ocito jasno nije ako si vec iz bh-a...da si bosanac a ne hercegovac i da su te debelo ujebali.....da su tvoji bosanci debelo krvarili dok su drugi iza leđa im karijere gradili i maznjavali...a sve u ime je'l ka'k ti 'herceg bosne' dok je sverc juznom rutom cvjetao...a vi na sjeveru kita u usta i cu't more..i krvarinu dajepikur37 wrote:vuksadinare wrote:a kava bi trebala biti?...100 000 hercegovaca za 500 000 bosanacaepikur37 wrote:dzango wrote:Jebala mara bumbara ala ovi vaši promišljaju politiku.
vuk i epi na aparaturi
ne ide pa ne ide, ti i vuk, ista stvar:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:jos nisi zapamtio da nisam clan niti kakve udruge a kamoli strankeepikur37 wrote:dijagram wrote:epikur37 wrote:vuksadinare wrote:prijatelju...zbog politike hercegovci nama a vi bosanci kud koji mili moji tu smo di jesmo...tebi ocito jasno nije ako si vec iz bh-a...da si bosanac a ne hercegovac i da su te debelo ujebali.....da su tvoji bosanci debelo krvarili dok su drugi iza leđa im karijere gradili i maznjavali...a sve u ime je'l ka'k ti 'herceg bosne' dok je sverc juznom rutom cvjetao...a vi na sjeveru kita u usta i cu't more..i krvarinu dajepikur37 wrote:vuksadinare wrote:a kava bi trebala biti?...100 000 hercegovaca za 500 000 bosanacaepikur37 wrote:dzango wrote:Jebala mara bumbara ala ovi vaši promišljaju politiku.
vuk i epi na aparaturi
kaj god srpska sve jaca a zagreb vužgaje treći...nema vam druge nego na muje se osloniti---opet :D ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
..nije..ista stvar..dijagram wrote:jos nisi zapamtio da nisam clan niti kakve udruge a kamoli strankeepikur37 wrote:dijagram wrote:epikur37 wrote:vuksadinare wrote:prijatelju...zbog politike hercegovci nama a vi bosanci kud koji mili moji tu smo di jesmo...tebi ocito jasno nije ako si vec iz bh-a...da si bosanac a ne hercegovac i da su te debelo ujebali.....da su tvoji bosanci debelo krvarili dok su drugi iza leđa im karijere gradili i maznjavali...a sve u ime je'l ka'k ti 'herceg bosne' dok je sverc juznom rutom cvjetao...a vi na sjeveru kita u usta i cu't more..i krvarinu dajepikur37 wrote:vuksadinare wrote:a kava bi trebala biti?...100 000 hercegovaca za 500 000 bosanacaepikur37 wrote:dzango wrote:Jebala mara bumbara ala ovi vaši promišljaju politiku.
vuk i epi na aparaturi
2015-09-08
kad sam ja ratovao za treci, ..sto da vam pricam,..ne znate nistaepikur37 wrote:dijagram wrote:jos nisi zapamtio da nisam clan niti kakve udruge a kamoli strankeepikur37 wrote:dijagram wrote:epikur37 wrote:vuksadinare wrote:prijatelju...zbog politike hercegovci nama a vi bosanci kud koji mili moji tu smo di jesmo...tebi ocito jasno nije ako si vec iz bh-a...da si bosanac a ne hercegovac i da su te debelo ujebali.....da su tvoji bosanci debelo krvarili dok su drugi iza leđa im karijere gradili i maznjavali...a sve u ime je'l ka'k ti 'herceg bosne' dok je sverc juznom rutom cvjetao...a vi na sjeveru kita u usta i cu't more..i krvarinu dajepikur37 wrote:vuksadinare wrote:a kava bi trebala biti?...100 000 hercegovaca za 500 000 bosanacaepikur37 wrote:dzango wrote:Jebala mara bumbara ala ovi vaši promišljaju politiku.
vuk i epi na aparaturi
kaj god srpska sve jaca a zagreb vužgaje treći...nema vam druge nego na muje se osloniti---opet :D ;)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:kad sam ja ratovao za treci, ..sto da vam pricam,..ne znate nistaepikur37 wrote:dijagram wrote:jos nisi zapamtio da nisam clan niti kakve udruge a kamoli strankeepikur37 wrote:dijagram wrote:epikur37 wrote:vuksadinare wrote:prijatelju...zbog politike hercegovci nama a vi bosanci kud koji mili moji tu smo di jesmo...tebi ocito jasno nije ako si vec iz bh-a...da si bosanac a ne hercegovac i da su te debelo ujebali.....da su tvoji bosanci debelo krvarili dok su drugi iza leđa im karijere gradili i maznjavali...a sve u ime je'l ka'k ti 'herceg bosne' dok je sverc juznom rutom cvjetao...a vi na sjeveru kita u usta i cu't more..i krvarinu dajepikur37 wrote:vuksadinare wrote:a kava bi trebala biti?...100 000 hercegovaca za 500 000 bosanacaepikur37 wrote:dzango wrote:Jebala mara bumbara ala ovi vaši promišljaju politiku.
vuk i epi na aparaturi
vucina je isto bio dolje, doduse pod ljiljanima...jesi ti siguran da ste bili na istoj strani tad?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ja ljiljane nikad nisam nosio....ne znam za tebe..ti si bio u tuzli...epikur37 wrote:dijagram wrote:kad sam ja ratovao za treci, ..sto da vam pricam,..ne znate nistaepikur37 wrote:dijagram wrote:jos nisi zapamtio da nisam clan niti kakve udruge a kamoli strankeepikur37 wrote:dijagram wrote:epikur37 wrote:vuksadinare wrote:prijatelju...zbog politike hercegovci nama a vi bosanci kud koji mili moji tu smo di jesmo...tebi ocito jasno nije ako si vec iz bh-a...da si bosanac a ne hercegovac i da su te debelo ujebali.....da su tvoji bosanci debelo krvarili dok su drugi iza leđa im karijere gradili i maznjavali...a sve u ime je'l ka'k ti 'herceg bosne' dok je sverc juznom rutom cvjetao...a vi na sjeveru kita u usta i cu't more..i krvarinu dajepikur37 wrote:vuksadinare wrote:a kava bi trebala biti?...100 000 hercegovaca za 500 000 bosanacaepikur37 wrote:dzango wrote:Jebala mara bumbara ala ovi vaši promišljaju politiku.
vuk i epi na aparaturi
vucina je isto bio dolje, doduse pod ljiljanima...jesi ti siguran da ste bili na istoj strani tad?
2015-09-08
A čujte,bosanski Hrvati su si sami krivi.
Uvijek su više vjerovali Zagrebu,nego sami sebi,a i nikad se (osim nešto Posavljaka) nisu usudili protivriječiti zagrebu.
isto kao ni one budaletine od hrvatskih Srba,koji su u posranom Beogradu vidjeli El Dorado.
Pametni bosanski Srbi su vidjeli da je Beograd jedno veliko govno,pa su mu se i usprotivili,te je rezultat toga da danas imaju Rep.Srpsku.
Da su BH Hrvati imali barem 1/2 pameti koliko BH Srbi,i oni bi danas imali HR HB,a ovako imaju muda Tuđmanova.
Uvijek su više vjerovali Zagrebu,nego sami sebi,a i nikad se (osim nešto Posavljaka) nisu usudili protivriječiti zagrebu.
isto kao ni one budaletine od hrvatskih Srba,koji su u posranom Beogradu vidjeli El Dorado.
Pametni bosanski Srbi su vidjeli da je Beograd jedno veliko govno,pa su mu se i usprotivili,te je rezultat toga da danas imaju Rep.Srpsku.
Da su BH Hrvati imali barem 1/2 pameti koliko BH Srbi,i oni bi danas imali HR HB,a ovako imaju muda Tuđmanova.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
preko_vode_do_slobode wrote:gargamel0101 wrote:preko_vode_do_slobode wrote:bosanska posla
uz granicu iskopati kanale, napuniti vodom, i pustiti krokodile
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
sve bih mogo oprostit Tudjmanu i mito i korupciju i propast gospodarstva i rat, ali da je kretena Bobana stavio na celo Herceg-Bosne - e to mu ne mogu oprostit...kao ni izdaju HOS-a.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
nisi u pravu.u jednom dijelu..a to je da bosanski hrvati i bosanski srbi nisu bili u istoj poziciji..bosanski srbi puni oruzja ko sipak i tu nisu ovisili o srbiji..za raliku od bosanskih hrvata koji su imali quratz na stapu i jedino im je hrvatska mogla doturiti nesto oruzja...druga stvar ta kao fol svadja između bosanskih srba i beograda opet ne bi nista izmjenila..beograd jedino sto im je doturao to je bila hrana i druge potrepstine..a da su im to uskratili...opet bi radio sverc komerc i svi zadovoljni....dok sam bio u posavini imali smo jednog dragovoljca pravog hercegovca no zivio je u hrvatskoj..kaze kad je bio otisao dolje na pocetku rata u bh-a..u sirokom brijegu oruzja ko u prici...a sirokom najbliza bojisnica 70 kilometara...a do bojisnice sve hrvati..za razliku od posavine..kad je dosao u posavinu taj ero je rekao..'prijatelji vi ste goli quratz prema onim dolje.vi imate crknutog macka na stapu..'..a koji kilometar dalje podnovlje najace srpsko uporiste u zapadnopj bos.posavini..gdje je bilo stacionirano oko 70 oklopnih vozila sto tenkova sto transportera...a i tu je bio glavni srpski stozer za taj dio posavinejastreb wrote:A čujte,bosanski Hrvati su si sami krivi.
2015-09-08
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» JANDROKOVIĆ: Hrvatska je u EU otvorila pitanje trećeg entiteta
» SDA: Nećemo dozvoliti formiranje trećeg entiteta
» Hrvatske stranke u BiH: Nastavljamo pripreme za uvođenje trećeg entiteta
» Hasance optuzuje hss za antimigrantsku politiku i podrzavanje treceg entiteta
» Čović skinuo rukavice: Neodgovorna politika bošnjačkog naroda će dovesti do trećeg entiteta u BiH
» SDA: Nećemo dozvoliti formiranje trećeg entiteta
» Hrvatske stranke u BiH: Nastavljamo pripreme za uvođenje trećeg entiteta
» Hasance optuzuje hss za antimigrantsku politiku i podrzavanje treceg entiteta
» Čović skinuo rukavice: Neodgovorna politika bošnjačkog naroda će dovesti do trećeg entiteta u BiH
Page 3 of 3