Preobražaj Keruma:Prebio muškarca jer je ovaj parkirao na parking mjestu za invalide
Page 1 of 1
Preobražaj Keruma:Prebio muškarca jer je ovaj parkirao na parking mjestu za invalide
http://www.net.hr/danas/crna-kronika/ulicni-okrsaj-u-rogoznici-splicanin-lakse-ozlijeden-policija-ce-protiv-keruma-podignuti-prijavu/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Preobražaj Keruma:Prebio muškarca jer je ovaj parkirao na parking mjestu za invalide
keruma za gradonacenika splita
2015-09-08
Re: Preobražaj Keruma:Prebio muškarca jer je ovaj parkirao na parking mjestu za invalide
Pomogli su mu djelatnici,nije fer......jedan na jedan bi bilo pošteno.....sad ovaj ima opravdanje za invalidnost...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
jbg..bitna je namjera...u takvoj situaciji jos do danas nisam vidio nije dnog glavesinu..jer manje vise svi parkiraju nepropisno na mjestima za invalide ako nemaju gdje drugdje...ni zokija ni karamarka nisam vidio nikad u takvom pokusaju da pravdu istjeraju sakama i po cijenu da popuse batine..keruma za gradonacelnika,premijera,predsjednikav_vlado wrote:Pomogli su mu djelatnici,nije fer......jedan na jedan bi bilo pošteno.....sad ovaj ima opravdanje za invalidnost...
2015-09-08
Kerum je legenda.
Upozna sam ga osobno i to više puta .....ma lik je sprdačina i ok likčina i široke ruke i ono šema boli me kuraz za sve živo.
Upozna sam ga osobno i to više puta .....ma lik je sprdačina i ok likčina i široke ruke i ono šema boli me kuraz za sve živo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kerum, zastitnik potrebitih:)
dijagram-
2015-08-09
kerum..djed,otac,brat,gradonacelnik,predsjednik
2015-09-08
I teški zahebant od lika. Pa čovik se samo sprda. Ma lika boli kuraz za sve živo ha ha ha havuksadinare wrote:kerum..djed,otac,brat,gradonacelnik,predsjednik
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:
Upozna sam ga osobno i to više puta .....
catabbath-
2015-08-22
.....kad je provalio da uprava hajduka na celu sa brbicem i sdp-e podruznicom 'nas hajduk'..ne znaju ni zeca prodat a kamoli igraca
2015-09-08
uuuu..zenu bi mu okresao samo tako...kog ovaj liku uopce moze ispickati???RayMabus wrote:Kerum je legenda.
Guest- Guest
hahahahahahaha..ovo nisam primjetio....dawson wrote:RayMabus wrote:
Guest- Guest
dawson wrote:RayMabus wrote:
darth_vader-
2014-04-17
Čemu se vi toliko smijurite? Kerum sreće mnoge ljude i zaboravlja i ne bi bilo čudno da više puta upoznaje istu osobu, a i Ray je šizofreničar i kad njegova polovica A upozna Keruma, polovica B nema kurčevog pojma o tome.
ahahahahahaha..o ebote,ovo je briljantno...udba wrote:Čemu se vi toliko smijurite? Kerum sreće mnoge ljude i zaboravlja i ne bi bilo čudno da više puta upoznaje istu osobu, a i Ray je šizofreničar i kad njegova polovica A upozna Keruma, polovica B nema kurčevog pojma o tome.
Guest- Guest
Similar topics
» Radjin frend Divac prebio svog frenda jer mu se ovaj navodno nabacivao Divcevoj kceri
» Putin: OSLOBODIĆEMO Evropu, na ovaj ili ovaj način!
» 600 tisuća kn za Mesićev ured prebacuje se za civilne invalide Domovinskog rata
» ono kad glasas za HDZ i keruma
» Neviđen luksuz na Zapadnoj obali: ruski milijunaš u Splitu 'parkirao' jahtu vrijednu sto milijuna eura
» Putin: OSLOBODIĆEMO Evropu, na ovaj ili ovaj način!
» 600 tisuća kn za Mesićev ured prebacuje se za civilne invalide Domovinskog rata
» ono kad glasas za HDZ i keruma
» Neviđen luksuz na Zapadnoj obali: ruski milijunaš u Splitu 'parkirao' jahtu vrijednu sto milijuna eura
Page 1 of 1