EDUARDO DA SILVA,NAJVEĆI KRALJ
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
EDUARDO DA SILVA,NAJVEĆI KRALJ
Volio bih opet zaigrati za Hrvatsku, nedostaje mi društvo iz reprezentacije, onaj osjećaj istrčati u hrvatskom dresu. Ali ne ovisi o meni, povjerio se Eduardo prijateljima.
- Više sam Hrvat nego Brazilac. Kao nogometaš i kao ličnost formirao sam se u Hrvatskoj. Ali drago mi je što u Šahtaru igram s mnogo Brazilaca, lijepo je čuti materinji jezik - rekao je Eduardo.
I to je prava istina. Uostalom, trebali ste ga vidjeti nakon jedne utakmice Hrvatske u kvalifikacijama za SP u Brazilu. Slaveći pobjedu tamburaši su šetali od igrača do igrača. Bilo je tu svakakvih narudžbi, a kad su došli do Dudua, samo je kratko rekao:
- Molim vas, možete li odsvirati ‘Lijepa li si’?
Takav je Dudu. I kako god završilo s popisom lijepo je, barem na trenutak, sjetiti se Eduarda...
- Više sam Hrvat nego Brazilac. Kao nogometaš i kao ličnost formirao sam se u Hrvatskoj. Ali drago mi je što u Šahtaru igram s mnogo Brazilaca, lijepo je čuti materinji jezik - rekao je Eduardo.
I to je prava istina. Uostalom, trebali ste ga vidjeti nakon jedne utakmice Hrvatske u kvalifikacijama za SP u Brazilu. Slaveći pobjedu tamburaši su šetali od igrača do igrača. Bilo je tu svakakvih narudžbi, a kad su došli do Dudua, samo je kratko rekao:
- Molim vas, možete li odsvirati ‘Lijepa li si’?
Takav je Dudu. I kako god završilo s popisom lijepo je, barem na trenutak, sjetiti se Eduarda...
Similar topics
» Eduardo da Silva i Zdravko Mamić odsad kao prst i nokat?
» Moćni EDUARDO opet zabija
» moćni eduardo,tatin 2.najdraži sin...
» Najveći zemljoposjednik ujedno i najveći uhljeb koji siše proračun
» Tihomir Orešković - najveći idiot ili najveći Hrvat
» Moćni EDUARDO opet zabija
» moćni eduardo,tatin 2.najdraži sin...
» Najveći zemljoposjednik ujedno i najveći uhljeb koji siše proračun
» Tihomir Orešković - najveći idiot ili najveći Hrvat
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1