Pitanje za demota
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Pitanje za demota
Sta se jede u svatovina kod vas na sjeveru. Bude li harmonike i ustaskih pisama kao kod nas na jugu. Bude li mrtvih pijanih
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Pitanje za demota
juha,kuhano sa sosom i hernom,sarma,pečenica i janjetina to je osnovni menu,naravno uz kolače i tortu...
ako daš više love možeš ubaciti još pohanoga mesa,zagrebački odrezak,neke rolice i sl. i razne priloge...
nema više ustaških pjesama jer neće svirati pošto je kažnjivo zakonom...
a bude tu i tamo i mrtvih pijanih,neki se napiju odma nakon vjenčanja pa ne dočekaju juhu
ako daš više love možeš ubaciti još pohanoga mesa,zagrebački odrezak,neke rolice i sl. i razne priloge...
nema više ustaških pjesama jer neće svirati pošto je kažnjivo zakonom...
a bude tu i tamo i mrtvih pijanih,neki se napiju odma nakon vjenčanja pa ne dočekaju juhu
kad sam prije par godina bio kum jedva su mi htjeli otpjevati bojnu čavoglave,a u jednim svatovima nisu htjeli ni one normalne thompsonovr pjesme kao lijepa li si i sl.
Kod nas se pjevaju bar tako mislim. Znaci i vi kvalitetno zderete
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
meni je najdraže kuhano i sos,ja bi toga pojeo 2 pladnje I 2 ONE POSUDE SOSA i ne treba mi ništa VIŠE,ali ne možeš baš toliko požderati jednoga jela nema smsila
Znan kad se zenio neki jaran iz gruda iz vojske pa se neckali radi pjesama medjutim nakon prijetnji pjevali su sve
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
čak negdje zna biti oko 2 ujutro neki gulaš
pablo_escobar wrote:Znan kad se zenio neki jaran iz gruda iz vojske pa se neckali radi pjesama medjutim nakon prijetnji pjevali su sve
Zadnji put bio sam u svatovima 2013g i vise neidem ne.volim ta slavlja. Zagorski svatovi u hotelu, isto nisu htjeli svirati.thompsona, to.sto demo.kaze gulas u 2h ujutro
Guest- Guest
mi svaku gažu sviramo lijepa li si, kakav naboj je na toj pjesmi, to ne možeš postići niti sa jednom drugom.
End- Posts : 21177
2015-08-25
End1899 wrote:mi svaku gažu sviramo lijepa li si, kakav naboj je na toj pjesmi, to ne možeš postići niti sa jednom drugom.
spermenko je pravo cigance, znaci-svira po svadbama...
Guest- Guest
Braćala wrote:End1899 wrote:mi svaku gažu sviramo lijepa li si, kakav naboj je na toj pjesmi, to ne možeš postići niti sa jednom drugom.
spermenko je pravo cigance, znaci-svira po svadbama...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
ovisi o cijeni...imaš skromnijih jeftinijih pa ideš prema skupljimaBraćala wrote:ugl. demo, kod vas su ti svadbarski meniji mnogo skromni...
kuracodigraca wrote:Braćala wrote:
muckodjubre wrote:ovisi o cijeni...imaš skromnijih jeftinijih pa ideš prema skupljimaBraćala wrote:ugl. demo, kod vas su ti svadbarski meniji mnogo skromni...
kada ces ti da pravis?
Guest- Guest
ima vremena...nisam ti ja baš neki ljubitelj svadbe ja bi najradije samo večeru za najuže i to je toBraćala wrote:muckodjubre wrote:ovisi o cijeni...imaš skromnijih jeftinijih pa ideš prema skupljimaBraćala wrote:ugl. demo, kod vas su ti svadbarski meniji mnogo skromni...
kada ces ti da pravis?
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Pitanje za demota
» Pitanje za demota
» pitanje za demota
» Pitanje za demota
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
» Pitanje za demota
» pitanje za demota
» Pitanje za demota
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja