Senzacija na pomolu: Ante Čačić i Darijo Srna nagovorili Eduarda da se vrati među Vatrene?
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Senzacija na pomolu: Ante Čačić i Darijo Srna nagovorili Eduarda da se vrati među Vatrene?
Ništa od Eduarda, nažalost..
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Re: Senzacija na pomolu: Ante Čačić i Darijo Srna nagovorili Eduarda da se vrati među Vatrene?
tako jemuckodjubre wrote:normalno da može jer ima nos za gol bolji od svih napadača...dudu klasa
2014-04-12
Svaka kombinacija bez mandze u prvih 11 je dobra kombinacija
nowitzki-
2014-04-27
Eduardo igra i zabija, ali njegov povratak nije bio opcija - Ante Čačić...muckodjubre wrote:AJMOOOOOOOOOOO
tandem za euroo ZVIJERE-EDUARDO dajteeee nam liverpoooool
- Kratko, Eduardo je u mojim razmišljanjima, a svi koji su tamo mogu biti na popisu. Pričekajte do ponedjeljka - bio je štur izbornik na direktno pitanje vraća li napadača Šahtara u reprezentaciju od koje se oprostio nakon SP-a u Brazilu. Dakle, priča definitivno nije bila iz sfere rekla-kazala. Previše osoba nam je natuknulo kako Čačić već neko vrijeme ozbiljno razmišlja o Eduardu da bi bilo slučajno. Doduše, nitko od njih nije otišao toliko daleko da kaže kako je to gotova stvar, ali gdje ima dima ima i vatre.
Saznajemo kako je Eduarda zvao i predsjednik Davor Šuker te da je bitnu ulogu imao i Darijo Srna. I nakon svega, početni otpor Eduarda da Silve počeo je slabjeti. Želju Ante Čačića da ga ima u rosteru potkrijepile su dobre igre Dudua u dresu Šahtara s kojima se izborio za novi ugovor u Ukrajini, ali i dvije sjajne ponude. Jedna je iz Kine, druga iz Dubaija.
Je li na kraju uspjelo, saznat ćemo već u ponedjeljak oko 12.30, kada Ante Čačić krene s imenima Hrvata koji će put Francuske.
Kakav redikul, da čovjek ne povjeruje... Ako nikad nije bija opcija, šta si ga spominja prije par dana...
Glupost skoro u rangu od one koju je napravija na nedvanoj prijateljskoj utakmici kad je ima samo jednu izmjenu i uveja ozljeđenog igrača...
Guest- Guest
Demo na aparatima...kill the mesenger...dobro je Casper za žene onomad govorio...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Demo na aparatima.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Srna....
» VIDEO, FOTO: I PUTIN SE SPUSTIO MEĐU VATRENE
» Da li je on stroj za golove kojem ante čačić daje mrvice kao početniku?
» Ante Kostelić Gips:Nek nogomet dobije svoj ured pa nek se svađaju među sobom a mi svi ostali smo zadovoljni Janicom!
» Bilten SDA: Hasenbegović projiciran od velikohrvatskih nacionalističkih krugova (hercegovački paraobavještajni lobi) da penetrira među Bošnjake u Bosni i Hercegovini te izvrši doktrinarne preinake među Bošnjacima
» VIDEO, FOTO: I PUTIN SE SPUSTIO MEĐU VATRENE
» Da li je on stroj za golove kojem ante čačić daje mrvice kao početniku?
» Ante Kostelić Gips:Nek nogomet dobije svoj ured pa nek se svađaju među sobom a mi svi ostali smo zadovoljni Janicom!
» Bilten SDA: Hasenbegović projiciran od velikohrvatskih nacionalističkih krugova (hercegovački paraobavještajni lobi) da penetrira među Bošnjake u Bosni i Hercegovini te izvrši doktrinarne preinake među Bošnjacima
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3