Čemu služi nova osobna
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Čemu služi nova osobna
ajde ne budi glup molim teaben wrote:A ako nemaš:)
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
naravno da ima i kontrola 3x boljaasilovski wrote:nemadebotoijusto wrote:neki oblik identifikacije postojiasilovski wrote:toga nema nigdje osim u istočnom bloku, da ne govorim da te nitko ne pita za dokumente osim kod nas, Srbiji i Moldaviji, znači taj teror sa ausvajz osobnima traje od 1918.g. pa do danas
sto samo po sebi nije nesto pohvalno
dakle vozacka , razne verzije OIB , zdravstvena...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Naravski da se sprdan, kad zazivoš apokalipsu bez socijalizma, a istina je suprotna. A interesantno, istinu sasvim jasno vidiš ka oćeš zaćimbušiti. Zoto ti i govorin da ti želin da dobivoš bruto, pa kad moroš odvojiti 50% svojih šoldov, došo bi brzo na moje, ko i za begevelju.debotoijusto wrote:sprdas seaben wrote:Da, jer se ljudi ne znaju paziti somi. Oni ne znaju ča je dobro za njih, i oni nemaju pravo raditi sa svojin životom ča želu. Osim trave i abortusa, naravski:)debotoijusto wrote:za 10-ak g. bi imao ljude koji umiru na ulicamaaben wrote:Dabogda dobivo bruto ploću.debotoijusto wrote:mirovinsko treba ocistit od neplatisaveber wrote:čemu služi mirovinski ili zdravstveni odio osim da čekaš i da je škvadra uhljebljena...
zdravstveno da ne placas operaciju kad zatreba 50 000$
ne vidim tu problem oko postojanja , vise oko samog uredjenja sustava
ovo s osobnom je odraz povrsnosti vladajucih ili jos gore
namjera da se lovi u mutnom
vecina ne bi sebi odvajala za mir/soc vec kupovala sarene potrosacke perlice
socijalizam je duboko ukorjenjen u drustvo , nebitno D/L
no cinjenica da vecina ne zna i imali bi gadan problem a tkz. soc. drzava
Gadan problem bi imali freeloaderi, al njima i želimo probleme.
2014-04-16
ako imaš putovnicu, a nemaš osobnu, ona ti je pravovaljani dokument.asilovski wrote:naravno kod nas nije niti putovnica, opet dobiješ kaznu što nemaš osobnu iskaznicu heheheveber wrote:u de je vozačka pravovaljani indetifikacijski dokument....asilovski wrote:toga nema nigdje osim u istočnom bloku, da ne govorim da te nitko ne pita za dokumente osim kod nas, Srbiji i Moldaviji, znači taj teror sa ausvajz osobnima traje od 1918.g. pa do danas
pol godine nisam digao osobnu i hodao sam s putovnicom.
2014-12-30
ne imaš broj socijalnog to ti služi za sve, samo te nitko ne traži to, neće te tamo policija legitimirati i bahatiti jer šetaš pijan gradom toga nema nigdje osim kod nasdebotoijusto wrote:naravno da ima i kontrola 3x boljaasilovski wrote:nemadebotoijusto wrote:neki oblik identifikacije postojiasilovski wrote:toga nema nigdje osim u istočnom bloku, da ne govorim da te nitko ne pita za dokumente osim kod nas, Srbiji i Moldaviji, znači taj teror sa ausvajz osobnima traje od 1918.g. pa do danas
Kermit-
2014-04-17
U zagrebu, pa tamo puše travu na glavnom trgu i šmrču spid po vecejima u centru grada, dođi Mile u Osijek i dobit ćeš 55 kazniveber wrote:ako imaš putovnicu, a nemaš osobnu, ona ti je pravovaljani dokument.asilovski wrote:naravno kod nas nije niti putovnica, opet dobiješ kaznu što nemaš osobnu iskaznicu heheheveber wrote:u de je vozačka pravovaljani indetifikacijski dokument....asilovski wrote:toga nema nigdje osim u istočnom bloku, da ne govorim da te nitko ne pita za dokumente osim kod nas, Srbiji i Moldaviji, znači taj teror sa ausvajz osobnima traje od 1918.g. pa do danas
Kermit-
2014-04-17
A mi ne moremo registrirati auto s pasošen, jer unda osobna nema svrhe:)veber wrote:ako imaš putovnicu, a nemaš osobnu, ona ti je pravovaljani dokument.asilovski wrote:naravno kod nas nije niti putovnica, opet dobiješ kaznu što nemaš osobnu iskaznicu heheheveber wrote:u de je vozačka pravovaljani indetifikacijski dokument....asilovski wrote:toga nema nigdje osim u istočnom bloku, da ne govorim da te nitko ne pita za dokumente osim kod nas, Srbiji i Moldaviji, znači taj teror sa ausvajz osobnima traje od 1918.g. pa do danas
pol godine nisam digao osobnu i hodao sam s putovnico!m.
2014-04-16
Kažeš, nema kriminala u os, jel:)asilovski wrote:U zagrebu, pa tamo puše travu na glavnom trgu i šmrču spid po vecejima u centru grada, dođi Mile u Osijek i dobit ćeš 55 kazniveber wrote:ako imaš putovnicu, a nemaš osobnu, ona ti je pravovaljani dokument.asilovski wrote:naravno kod nas nije niti putovnica, opet dobiješ kaznu što nemaš osobnu iskaznicu heheheveber wrote:u de je vozačka pravovaljani indetifikacijski dokument....asilovski wrote:toga nema nigdje osim u istočnom bloku, da ne govorim da te nitko ne pita za dokumente osim kod nas, Srbiji i Moldaviji, znači taj teror sa ausvajz osobnima traje od 1918.g. pa do danas
2014-04-16
ne lupetaj, meni su nijemci normalno priznavali hrvatske dokumente.debotoijusto wrote:naravno da ima i kontrola 3x boljaasilovski wrote:nemadebotoijusto wrote:neki oblik identifikacije postojiasilovski wrote:toga nema nigdje osim u istočnom bloku, da ne govorim da te nitko ne pita za dokumente osim kod nas, Srbiji i Moldaviji, znači taj teror sa ausvajz osobnima traje od 1918.g. pa do danas
osobnu sam normalno koristio u banci kao i hr knjižicu za zdravstvo.
nisam izvadio niti jedan njemački dokument.
2014-12-30
tko ti je to rekao?aben wrote:A mi ne moremo registrirati auto s pasošen, jer unda osobna nema svrhe:)
2014-12-30
Nemaju svi vozačku.asilovski wrote:ajde ne budi glup molim teaben wrote:A ako nemaš:)
2014-04-16
Izgubi sun osobnu i nis je napravi dok me nisu natirali preko registracije, tri stanice su me odbile- isključivo s osobnomveber wrote:tko ti je to rekao?aben wrote:A mi ne moremo registrirati auto s pasošen, jer unda osobna nema svrhe:)
2014-04-16
svatko u eu ima zdravstvenu s rođenjem.aben wrote:Nemaju svi vozačku.asilovski wrote:ajde ne budi glup molim teaben wrote:A ako nemaš:)
mala mi je išla u dubrovnik i granicu je prešla sa zdravstvenom ;)
2014-12-30
u pravilu jeveber wrote:ako imaš putovnicu, a nemaš osobnu, ona ti je pravovaljani dokument.asilovski wrote:naravno kod nas nije niti putovnica, opet dobiješ kaznu što nemaš osobnu iskaznicu heheheveber wrote:u de je vozačka pravovaljani indetifikacijski dokument....asilovski wrote:toga nema nigdje osim u istočnom bloku, da ne govorim da te nitko ne pita za dokumente osim kod nas, Srbiji i Moldaviji, znači taj teror sa ausvajz osobnima traje od 1918.g. pa do danas
a onda ovisis kako netko to tumaci
policija uredno tumaci kao kaznu
institucije kako kad i kako tko
po meni OIB sasvim dovoljan
2014-04-12
u zg, s putovnicom možeš obaviti sve....aben wrote:Izgubi sun osobnu i nis je napravi dok me nisu natirali preko registracije, tri stanice su me odbile- isključivo s osobnomveber wrote:tko ti je to rekao?aben wrote:A mi ne moremo registrirati auto s pasošen, jer unda osobna nema svrhe:)
...normalno sam regao auto s putovnicom
2014-12-30
Ok, i u stroliji imaju samo karticu na koj jebsocial security no, al mi ni jasno kako dižu šoldi u banci, jer nema slikeveber wrote:svatko u eu ima zdravstvenu s rođenjem.aben wrote:Nemaju svi vozačku.asilovski wrote:ajde ne budi glup molim teaben wrote:A ako nemaš:)
2014-04-16
nema, kako netko tumači.debotoijusto wrote:u pravilu je
putovnica je pravovaljani dokument.
i jednom sam u njemačkoj zaboravio sve dokumente u stanu, ali sam naučio ID napamet.
zaustavila me murja, ja izdiktirao broj, čovjek postavio par pitanja radi potvrde indentiteta i na ekranu je imao moju sliku.
zahvalio mi i pozdravio me.
2014-12-30
i kakve to veze ima s gradjanima nj/identifikacijom ?veber wrote:ne lupetaj, meni su nijemci normalno priznavali hrvatske dokumente.debotoijusto wrote:naravno da ima i kontrola 3x boljaasilovski wrote:nemadebotoijusto wrote:neki oblik identifikacije postojiasilovski wrote:toga nema nigdje osim u istočnom bloku, da ne govorim da te nitko ne pita za dokumente osim kod nas, Srbiji i Moldaviji, znači taj teror sa ausvajz osobnima traje od 1918.g. pa do danas
osobnu sam normalno koristio u banci kao i hr knjižicu za zdravstvo.
nisam izvadio niti jedan njemački dokument.
2014-04-12
Proguglo sun u čemu je problem,veber wrote:u zg, s putovnicom možeš obaviti sve....aben wrote:Izgubi sun osobnu i nis je napravi dok me nisu natirali preko registracije, tri stanice su me odbile- isključivo s osobnomveber wrote:tko ti je to rekao?aben wrote:A mi ne moremo registrirati auto s pasošen, jer unda osobna nema svrhe:)
...normalno sam regao auto s putovnicom
Prebivalište, na pasošu to ne piše, pa te moraju odjebati. Jedino ako nemaš neki drugi dokaz
2014-04-16
kad ubace broj u sistem,pojavi im se slika :Daben wrote:Ok, i u stroliji imaju samo karticu na koj jebsocial security no, al mi ni jasno kako dižu šoldi u banci, jer nema slikeveber wrote:svatko u eu ima zdravstvenu s rođenjem.aben wrote:Nemaju svi vozačku.asilovski wrote:ajde ne budi glup molim teaben wrote:A ako nemaš:)
2014-04-12
nj. nije HR a tema je HRveber wrote:nema, kako netko tumači.debotoijusto wrote:u pravilu je
putovnica je pravovaljani dokument.
i jednom sam u njemačkoj zaboravio sve dokumente u stanu, ali sam naučio ID napamet.
zaustavila me murja, ja izdiktirao broj, čovjek postavio par pitanja radi potvrde indentiteta i na ekranu je imao moju sliku.
zahvalio mi i pozdravio me.
ovdje priznavanje putovnice ovisi o volji pojedina birokrata
2014-04-12
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Miro Bulj (Most): 'Čemu služi Mesićev ured? To treba odmah ukinuti!'
» Nova prestižna funkcija za tajanstvenu HDZ-ovku; evo o čemu se radi
» Nova afera Vesne Pusić: Plaćala istraživanja IPSOS PULS-u - čemu to?
» Juče je počela nova Amerika, danas počinje NOVA EVROPA!
» vožd i dalje može što hoće. njegova osobna odgovornost za tisuće mrtvih ga ne zanima
» Nova prestižna funkcija za tajanstvenu HDZ-ovku; evo o čemu se radi
» Nova afera Vesne Pusić: Plaćala istraživanja IPSOS PULS-u - čemu to?
» Juče je počela nova Amerika, danas počinje NOVA EVROPA!
» vožd i dalje može što hoće. njegova osobna odgovornost za tisuće mrtvih ga ne zanima
Page 2 of 4