balkans spring
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: balkans spring
Ero puca na Alpe-Dunav-Mramorno morejastreb wrote:Tvrtko Dolić kaže da se Hrvatska mora ujediniti sa katoličkom Italijom i da imamo zajedničko more.
E kako bi u blokadi držali prorusku Sloveniju.
Ero,najebo si.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
mutava baštarda wrote:Ero puca na Alpe-Dunav-Mramorno morejastreb wrote:Tvrtko Dolić kaže da se Hrvatska mora ujediniti sa katoličkom Italijom i da imamo zajedničko more.
E kako bi u blokadi držali prorusku Sloveniju.
Ero,najebo si.
ero se raspištoljio :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Treba vidjeti možemo li štogod iz ovoga za sebe izvući. Recimo, kao američki krajišnici ratujemo u Bosheru pa si priskrbimo Hercegovinu i zapadnu Bosnu.
Da počne puškaranje, treba škivat ( pasivizirat se ) jer nas se ne tiče. Amerika i Turska istiskuju ruski utjecaj... nama ni u džep ni iz džepa...Regoč wrote:Treba vidjeti možemo li štogod iz ovoga za sebe izvući. Recimo, kao američki krajišnici ratujemo u Bosheru pa si priskrbimo Hercegovinu i zapadnu Bosnu.
BiH i Makedonija su dvije razlicite stvari. Makedonija je doslovno bure baruta i svi susjedi oko nje imaju pretenzije na istu dakle ona tu nema prijatelja .....a ovdje Hrvatskoj ne odgovaraju nemiri ako ništa drugo onda radi turizma a sam entitet joj ne smeta kao takav tj u sastavu BiH , Srbija i CG isto ....mislim BiH je doslovno okružena zemljama kojima neredi nisu u interesu.
Last edited by RayMabus on 14/5/2016, 09:30; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ja sam joj prijatelj.RayMabus wrote:BiH i Makedonija su dvije razlicite stvari. Makedonija je doslovno bure baruta i svi susjedi oko nje imaju pretenzije na istu dakle ona tu nema prijatelja
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
meni je najbolje kako će se svi komentatori tj javne fukare složiti da je stanje u Kosovu, RS i Srbiji problematično i da te zemlje ne idu naprijed i kako su prosvjednici dijelom u pravu, ali jel, prljavi Soroš..
Pa i ja sam al govorim ti sa stanovišta susjeda koji je okružuju.jastreb wrote:Ja sam joj prijatelj.RayMabus wrote:BiH i Makedonija su dvije razlicite stvari. Makedonija je doslovno bure baruta i svi susjedi oko nje imaju pretenzije na istu dakle ona tu nema prijatelja
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
jastreb wrote:Ja sam joj prijatelj.RayMabus wrote:BiH i Makedonija su dvije razlicite stvari. Makedonija je doslovno bure baruta i svi susjedi oko nje imaju pretenzije na istu dakle ona tu nema prijatelja
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» The Ugly Truth of France‘s Balkans Policy :)
» Al Jazeera Balkans: Qassem Soleimani - heroj ili zločinac?
» Juropijan Vestern Balkans: Usvojen sporazum o carinskom ujedinjenju Kosova i Albanije
» Al Jazeera Balkans: Qassem Soleimani - heroj ili zločinac?
» Juropijan Vestern Balkans: Usvojen sporazum o carinskom ujedinjenju Kosova i Albanije
Page 2 of 2