fatalna Ana bogatašica koju sluša Karamarko
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: fatalna Ana bogatašica koju sluša Karamarko
eto vidis...nikad ne reci nikad...zivot te puno puta razuvjeri...reci nikad..majka je svih zajebaIvyTeasdale wrote:kad ja puno mislim,to je tako ;-)vuksadinare wrote:mislis?...za sve postoji kljuc...IvyTeasdale wrote:bolje ne pretjerivat,ipak..generalno,ne pase to zenskoj psihi ;-)vuksadinare wrote:propustila je ona mnogo toga...IvyTeasdale wrote:eva je konzerva :DNoor wrote:Eva wrote:Ana se obogatila dok se kurvala po BG predstavljajući Europapress holding. Tam je stjecala prvu zaradu.
to se ne zove kurvanjem, nego stjecanje bogatog iskustva. pojma nemaš.
Plus sad zali sto nije profitirala dok je mogla..k"o u onom vicu o ruzi u pustinji,s porukom 'davala,ne davala-uvenut ces ;P
K tome kad imaju celicni zeludac..ne zavidim. B-)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jebi ga sad,sad se i tu stvar otela kontroli
vili40-
2015-08-02
IvyTeasdale wrote:
psst,to ga pravim ljubomornim..da mi pocne opet slat slike :D
ajd, dobro..ostat će među nama
Guest- Guest
IvyTeasdale wrote:ja cu odvuci ostatat ekipe iz bazena i necu im dat da se vrate kad yoda bude plakao i molio 8-)Eva wrote:IvyTeasdale wrote:piletina je zakon :0)B-)Eva wrote:vuksadinare wrote:propustila je ona mnogo toga...IvyTeasdale wrote:eva je konzerva :DNoor wrote:Eva wrote:Ana se obogatila dok se kurvala po BG predstavljajući Europapress holding. Tam je stjecala prvu zaradu.
Plus sad zali sto nije profitirala dok je mogla..k"o u onom vicu o ruzi u pustinji,s porukom 'davala,ne davala-uvenut ces ;P
Tebe, između ostalog. A kad mi nisi napet, sorry. Moj srce pripada samo Jodici.
Jedva čekam da se nađemo nas dvoje u Veberovm bazenčeku.
Samo da mi dođe u ruke...
Guest- Guest
kako..kako....stvari moras drzati pod kontrolom narocito kod zena..inace...najebasmovili40 wrote:jebi ga sad,sad se i tu stvar otela kontroli
2015-09-08
da,pa vidiš kako Karamarko drži pod kontrolom Anču.Klonit se toga,onda možeš držati kontrolu.vuksadinare wrote:kako..kako....stvari moras drzati pod kontrolom narocito kod zena..inace...najebasmovili40 wrote:jebi ga sad,sad se i tu stvar otela kontroli
vili40-
2015-08-02
haha,tesko to kad se skupi 'prava'ekipa :Dvili40 wrote:jebi ga sad,sad se i tu stvar otela kontroli
2014-04-12
dogovoreno:DNoor wrote:IvyTeasdale wrote:
psst,to ga pravim ljubomornim..da mi pocne opet slat slike :D
ajd, dobro..ostat će među nama
Javljam rezultate :P
2014-04-12
budi njezna B-)Eva wrote:IvyTeasdale wrote:ja cu odvuci ostatat ekipe iz bazena i necu im dat da se vrate kad yoda bude plakao i molio 8-)Eva wrote:IvyTeasdale wrote:piletina je zakon :0)B-)Eva wrote:vuksadinare wrote:propustila je ona mnogo toga...IvyTeasdale wrote:eva je konzerva :DNoor wrote:Eva wrote:Ana se obogatila dok se kurvala po BG predstavljajući Europapress holding. Tam je stjecala prvu zaradu.
Tebe, između ostalog. A kad mi nisi napet, sorry. Moj srce pripada samo Jodici.
Jedva čekam da se nađemo nas dvoje u Veberovm bazenčeku.
Samo da mi dođe u ruke...
2014-04-12
tko zna sta mu sapuce u uho nocu....vili40 wrote:da,pa vidiš kako Karamarko drži pod kontrolom Anču.Klonit se toga,onda možeš držati kontrolu.vuksadinare wrote:kako..kako....stvari moras drzati pod kontrolom narocito kod zena..inace...najebasmovili40 wrote:jebi ga sad,sad se i tu stvar otela kontroli
2015-09-08
je,eva opet danas slobodna pa će biti granatiranja.Ja idem...IvyTeasdale wrote:haha,tesko to kad se skupi 'prava'ekipa :Dvili40 wrote:jebi ga sad,sad se i tu stvar otela kontroli
vili40-
2015-08-02
sigurno da je lijep i pametanvuksadinare wrote:tko zna sta mu sapuce u uho nocu....vili40 wrote:da,pa vidiš kako Karamarko drži pod kontrolom Anču.Klonit se toga,onda možeš držati kontrolu.vuksadinare wrote:kako..kako....stvari moras drzati pod kontrolom narocito kod zena..inace...najebasmovili40 wrote:jebi ga sad,sad se i tu stvar otela kontroli
vili40-
2015-08-02
moram i ja..pametno ;-)vili40 wrote:je,eva opet danas slobodna pa će biti granatiranja.Ja idem...IvyTeasdale wrote:haha,tesko to kad se skupi 'prava'ekipa :Dvili40 wrote:jebi ga sad,sad se i tu stvar otela kontroli
2014-04-12
vili40 wrote:je,eva opet danas slobodna pa će biti granatiranja.Ja idem...IvyTeasdale wrote:haha,tesko to kad se skupi 'prava'ekipa :Dvili40 wrote:jebi ga sad,sad se i tu stvar otela kontroli
u Gazu?
Guest- Guest
I da ima najvećeg u ex Jugivili40 wrote:sigurno da je lijep i pametanvuksadinare wrote:tko zna sta mu sapuce u uho nocu....vili40 wrote:da,pa vidiš kako Karamarko drži pod kontrolom Anču.Klonit se toga,onda možeš držati kontrolu.vuksadinare wrote:kako..kako....stvari moras drzati pod kontrolom narocito kod zena..inace...najebasmovili40 wrote:jebi ga sad,sad se i tu stvar otela kontroli
Guest- Guest
tko zna...svakakvih iznenađenja ima...stara poslovica kaze..onaj tko nema u glavi ima doli...Eva wrote:I da ima najvećeg u ex Jugivili40 wrote:sigurno da je lijep i pametanvuksadinare wrote:tko zna sta mu sapuce u uho nocu....vili40 wrote:da,pa vidiš kako Karamarko drži pod kontrolom Anču.Klonit se toga,onda možeš držati kontrolu.vuksadinare wrote:kako..kako....stvari moras drzati pod kontrolom narocito kod zena..inace...najebasmovili40 wrote:jebi ga sad,sad se i tu stvar otela kontroli
2015-09-08
vuksadinare wrote:kako..kako....stvari moras drzati pod kontrolom narocito kod zena..inace...najebasmovili40 wrote:jebi ga sad,sad se i tu stvar otela kontroli
ako imaš dobar ključ, a igraš se njime oko brave....kontroli možeš glatko reći...zbogom
Guest- Guest
Uvijek je bolje imati ključ koji otvara sve brave,nego li bravu koju otvara svaki ključ.Noor wrote:vuksadinare wrote:kako..kako....stvari moras drzati pod kontrolom narocito kod zena..inace...najebasmovili40 wrote:jebi ga sad,sad se i tu stvar otela kontroli
ako imaš dobar ključ, a igraš se njime oko brave....kontroli možeš glatko reći...zbogom
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Uvijek je bolje imati ključ koji otvara sve brave,nego li bravu koju otvara svaki ključ.Noor wrote:vuksadinare wrote:kako..kako....stvari moras drzati pod kontrolom narocito kod zena..inace...najebasmovili40 wrote:jebi ga sad,sad se i tu stvar otela kontroli
A zakaj je to tako? Zato kaj brava skriva dragulj, blago, a ključ je samo sredstvo kak doći do riznice.
Guest- Guest
..moze se i tako protumacitiNoor wrote:vuksadinare wrote:kako..kako....stvari moras drzati pod kontrolom narocito kod zena..inace...najebasmovili40 wrote:jebi ga sad,sad se i tu stvar otela kontroli
2015-09-08
Nije nista zanijemio.vili40 wrote:Karamarko je nekome dobro zagazio na žulj,ovo postaje sve zanimljivije.
A više ga se nitko ne boji,Premijer ga ne tangira,Most napada a Zoki od čuđenja zanijemio.
Jucer dao intervju da ce potegnuti karakteru ostavku
Ne melje u prazno ko lopine kradezea
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Razmažena bogatašica ko kancelar Pljenki
» Fatalna ujna!
» Fatalna privlačnost
» Ovo epikur sluša kad popije
» Razmažena bogatašica ko kancelar Pljenki
» Fatalna ujna!
» Fatalna privlačnost
» Ovo epikur sluša kad popije
Page 4 of 5