Centar za javne politike:"Oslobodimo tržište spolnih usluga od represivnog zakona"
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Centar za javne politike:"Oslobodimo tržište spolnih usluga od represivnog zakona"
Da legaliziraš opet se neće dat tim siromašnim hrvatskim mladićima, nego će se čuvat za one dubljeg džepa, koji će ih povest na krstarenje...preko_vode_do_slobode wrote:evo ovo koda je longi potpisao
Ovi siromašni će dobit neku koja više ne može zarađivati na izgledu, a takve ionako traže ljubav i da se skrase s nekim u stabilnu vezu.
Guest- Guest
Re: Centar za javne politike:"Oslobodimo tržište spolnih usluga od represivnog zakona"
deda getting old wrote:Da legaliziraš opet se neće dat tim siromašnim hrvatskim mladićima, nego će se čuvat za one dubljeg džepa, koji će ih povest na krstarenje...preko_vode_do_slobode wrote:evo ovo koda je longi potpisao
Ovi siromašni će dobit neku koja više ne može zarađivati na izgledu, a takve ionako traže ljubav i da se skrase s nekim u stabilnu vezu.
Vas rvate treba kastrirat nemate pojma o pojmu o ženama. Treba vas izudarat oklagijom i kaciojolom po mudima.
Guest- Guest
ahahahah smanjila bi korištenje juđiza i napetosti u kućipreko_vode_do_slobode wrote:što se tiče legalizacije prostitucije podržavam 100% , riješila bi dosta toga
Kermit-
2014-04-17
stratfor, Cato i Rand ne, ovi ostali da, ali čudno svuda liberalizacija osim u SAD-u, za tako šta moraš biti stabilna pravna država, a ne balkanska prćija gdje možeš kupiti predsjednicu tkz. ustavnog suda sa pola prikolice kreča, osim toga prostiutuciju bi vodili sokol marić, Klica ili čepinska mafija, a regrutirali bi rastuići broj sirotinje kako odavde a tako iz komšiluka, a to nikome ne treba. Da ne govorim tko je uopće ova jebena udrugadeda getting old wrote:asilovski wrote:[size=47]PARTNERSTVO
YOU ARE HERE: POČETNA / PARTNERSTVO[/size]
Donatori
Atlas Economic Research Foundation, Sjedinjene Američke Države
Lithuanian Free Market Institute, Litva
Međunarodna suradnja i interes za javne politike
Stratfor, Sjedinjene Američke Države
Texas Public Policy Foundation, Sjedinjene Američke Države
Friedrich Naumann Foundation for Freedom, Njemačka (Theodor Heuss akademija), Srbija (regionalni ured)
Timbro, Švedska
Hayek Institut, Austrija
Austrian Economics Center, Austrija
Libertarijanski klub (Libek), Srbija
Svetilnik – društvo za promociju individualne slobode, Slovenija
American Enterprise Institute, Sjedinjene Američke Države
Heritage Foundation, Sjedinjene Američke Države
Cato Institute, Sjedinjene Američke Države
RAND Corporation, Sjedinjene Američke Države
European Students for Liberty
ono samo što ne piše da puše kurac Sorošu u Buzinu
ovo su ti Abenovi...
...Ayn Rand, Friedman, Hayek i ostala ekipa, nevole oni Soroša, njima je Soroš socijalist
Kermit-
2014-04-17
Majke im se najbem retardirane.
Zašto bi tučnjava bila zabranjena onda?! Ajmo sve, pa kud koji.
Zašto bi tučnjava bila zabranjena onda?! Ajmo sve, pa kud koji.
Čim ovo vidim, jasno mi je da se radi o gadovima koji se vode geslom "rizik javni, profit privatni".debotoijusto wrote:deregulaciju
Regoč wrote:Čim ovo vidim, jasno mi je da se radi o gadovima koji se vode geslom "rizik javni, profit privatni".debotoijusto wrote:deregulaciju
jasna stvar
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Prostituciju ne treba legalizirati jer je društveno zlo. Seks treba biti dobrovoljan i bez naknade.
ovo zadnje 100%..inace raspodjela imovine,djece i ljubimaca te pripadajuci ekcesi sluze za postizanje mira u kuciasilovski wrote:ahahahah smanjila bi korištenje juđiza i napetosti u kućipreko_vode_do_slobode wrote:što se tiče legalizacije prostitucije podržavam 100% , riješila bi dosta toga
2014-04-12
ja bih je sutra legalizirala pod uvjetom da uz komoru javnih radnica postoji i udruzenje korisnika..sve javno na internetu..;-)Regoč wrote:Prostituciju ne treba legalizirati jer je društveno zlo. Seks treba biti dobrovoljan i bez naknade.
2014-04-12
Mislite da odlazak prostitutki ili prostitutkanu ne bi izazivali razmirice u kući?IvyTeasdale wrote:ovo zadnje 100%..inace raspodjela imovine,djece i ljubimaca te pripadajuci ekcesi sluze za postizanje mira u kuciasilovski wrote:ahahahah smanjila bi korištenje juđiza i napetosti u kućipreko_vode_do_slobode wrote:što se tiče legalizacije prostitucije podržavam 100% , riješila bi dosta toga
to misli atila..ja sam upravo navela neke od posljedica tog "mira" :-)Regoč wrote:Mislite da odlazak prostitutki ili prostitutkanu ne bi izazivali razmirice u kući?IvyTeasdale wrote:ovo zadnje 100%..inace raspodjela imovine,djece i ljubimaca te pripadajuci ekcesi sluze za postizanje mira u kuciasilovski wrote:ahahahah smanjila bi korištenje juđiza i napetosti u kućipreko_vode_do_slobode wrote:što se tiče legalizacije prostitucije podržavam 100% , riješila bi dosta toga
2014-04-12
Tržište seksualnih uslugah neće nestati, to je jasno, ali ako se vodimo logikom "ne možemo spriečiti pa ćemo legalizirati", ozakoniti možemo i silovanja, ubojstva, krađe...IvyTeasdale wrote:ja bih je sutra legalizirala pod uvjetom da uz komoru javnih radnica postoji i udruzenje korisnika..sve javno na internetu..;-)Regoč wrote:Prostituciju ne treba legalizirati jer je društveno zlo. Seks treba biti dobrovoljan i bez naknade.
Bič Božji koješta misli pa do njegovih mislih uopće ne držim, no ti si me zabrinula.IvyTeasdale wrote:to misli atila..ja sam upravo navela neke od posljedica tog "mira" :-)Regoč wrote:Mislite da odlazak prostitutki ili prostitutkanu ne bi izazivali razmirice u kući?IvyTeasdale wrote:ovo zadnje 100%..inace raspodjela imovine,djece i ljubimaca te pripadajuci ekcesi sluze za postizanje mira u kuciasilovski wrote:ahahahah smanjila bi korištenje juđiza i napetosti u kućipreko_vode_do_slobode wrote:što se tiče legalizacije prostitucije podržavam 100% , riješila bi dosta toga
po toj logici nakon što prvi put kupiš u konzumu, tvoje ime se pojavi na internetu....IvyTeasdale wrote:ovo zadnje 100%..inace raspodjela imovine,djece i ljubimaca te pripadajuci ekcesi sluze za postizanje mira u kuciasilovski wrote:ahahahah smanjila bi korištenje juđiza i napetosti u kućipreko_vode_do_slobode wrote:što se tiče legalizacije prostitucije podržavam 100% , riješila bi dosta toga
2014-12-30
ti ne kuzis moj sarkazam,pa nisi od jucer na forumu :DRegoč wrote:Tržište seksualnih uslugah neće nestati, to je jasno, ali ako se vodimo logikom "ne možemo spriečiti pa ćemo legalizirati", ozakoniti možemo i silovanja, ubojstva, krađe...IvyTeasdale wrote:ja bih je sutra legalizirala pod uvjetom da uz komoru javnih radnica postoji i udruzenje korisnika..sve javno na internetu..;-)Regoč wrote:Prostituciju ne treba legalizirati jer je društveno zlo. Seks treba biti dobrovoljan i bez naknade.
Naravno da te evidencije ne bi nikad postojale i da bi korisnici,barem vecina,bili ostro protiv njih..;-)
2014-04-12
Sarkasticna sam uglavnom..najveci predbacivaci licemjerja su u pravilu najveci licemjeri..;-)Regoč wrote:Bič Božji koješta misli pa do njegovih mislih uopće ne držim, no ti si me zabrinula.IvyTeasdale wrote:to misli atila..ja sam upravo navela neke od posljedica tog "mira" :-)Regoč wrote:Mislite da odlazak prostitutki ili prostitutkanuk ne bi izazivali razmirice u kući?IvyTeasdale wrote:ovo zadnje 100%..inace raspodjela imovine,djece i ljubimaca te pripadajuci ekcesi sluze za postizanje mira u kuciasilovski wrote:ahahahah smanjila bi korištenje juđiza i napetosti u kućipreko_vode_do_slobode wrote:što se tiče legalizacije prostitucije podržavam 100% , riješila bi dosta toga
2014-04-12
usporedba ti stvarno stoji :Dveber wrote:po toj logici nakon što prvi put kupiš u konzumu, tvoje ime se pojavi na internetu....IvyTeasdale wrote:ovo zadnje 100%..inace raspodjela imovine,djece i ljubimaca te pripadajuci ekcesi sluze za postizanje mira u kuciasilovski wrote:ahahahah smanjila bi korištenje juđiza i napetosti u kućipreko_vode_do_slobode wrote:što se tiče legalizacije prostitucije podržavam 100% , riješila bi dosta toga
Nađi bolju..;P
2014-04-12
sex je roba kao i svaka druga.IvyTeasdale wrote:ti ne kuzis moj sarkazam,pa nisi od jucer na forumu :D
Naravno da te evidencije ne bi nikad postojale i da bi korisnici,barem vecina,bili ostro protiv njih..;-)
u nekim zemljama eu imaju otvoren obrt i sve je regulirano zakonom. ovako imamo sivu zonu, mafiju i gubitak poreza.
2014-12-30
u startu se ne slazemo..nije roba..sto cemo dalje :Dveber wrote:sex je roba kao i svaka druga.IvyTeasdale wrote:ti ne kuzis moj sarkazam,pa nisi od jucer na forumu :D
u nekim zemljama eu imaju otvoren obrt i sve je regulirano zakonom. ovako imamo sivu zonu, mafiju i gubitak poreza.
2014-04-12
odeš u lidl, kupiš i ime ti se pojavi u registru.IvyTeasdale wrote:usporedba ti stvarno stoji :D
Nađi bolju..;P
koja razlika između kruha i p....?
2014-12-30
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Iransko tržište je 'žedno' svih vrsta roba i usluga: TŽV Gredelj dogovorio posao, Ina čeka bolji ugovor
» Iransko tržište je 'žedno' svih vrsta roba i usluga: TŽV Gredelj dogovorio posao, Ina čeka bolji ugovor
» U Hrvatskoj javne sjednice ne bi trebale biti javne – tvrde lokalni političari
» Dan državnosti skriva izvorište dubokih sukoba u Hrvatskoj, Tuđmanove hrvatske suverenističke politike i Račanove antihrvatske antisuverenističke politike
» SDP-ova deklaracija o neprihvatanju Schmidtovog prijedloga izmjena Izbornog zakona, traže izmjene izbornog zakona u Hrvatskoj
» U Hrvatskoj javne sjednice ne bi trebale biti javne – tvrde lokalni političari
» Dan državnosti skriva izvorište dubokih sukoba u Hrvatskoj, Tuđmanove hrvatske suverenističke politike i Račanove antihrvatske antisuverenističke politike
» SDP-ova deklaracija o neprihvatanju Schmidtovog prijedloga izmjena Izbornog zakona, traže izmjene izbornog zakona u Hrvatskoj
Page 2 of 5