Baldasar:Milanović misli da sam ja otišao u ustaše a oni ostali u partizanima
Page 1 of 1
Baldasar:Milanović misli da sam ja otišao u ustaše a oni ostali u partizanima
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/312266/baldasar-za-slobodnu-od-milanovicevih-pristasa-razlikujem-se-u-tumacenju-i-provoenju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
2015-09-08
Re: Baldasar:Milanović misli da sam ja otišao u ustaše a oni ostali u partizanima
Milanović i njegovih maksimum 30%x0.60 = 18% stanovništva su partizani, a ostali ste ustaše.
Re: Baldasar:Milanović misli da sam ja otišao u ustaše a oni ostali u partizanima
Izgleda da mi baš ne možemo ni bez partizana ni bez ustaša. Pogotovo ne bez četnika.
U zadnje vrijeme nešto smo smanjili pozornost na mundžose.
U zadnje vrijeme nešto smo smanjili pozornost na mundžose.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
dakle idemo redom tko je iz sdp-a izbacen i otisao u ustase:
1.milan bandic
2.zdravko tomac
3.ljubo jurcic
4.mato arlovic
5.zeljka antunovic
6.ivo baldasar
7.slavko linic
8.gotovo cijela izbacena splitska organizacija sdp-a
na cekanju za odlazak u ustase...
9.tonino picula
10.davor bernardic
11.davorko vidovic
1.milan bandic
2.zdravko tomac
3.ljubo jurcic
4.mato arlovic
5.zeljka antunovic
6.ivo baldasar
7.slavko linic
9.tonino picula
10.davor bernardic
11.davorko vidovic
2015-09-08
Gluposti!vuksadinare wrote:dakle idemo redom tko je iz sdp-a izbacen i otisao u ustase:
1.milan bandic
2.zdravko tomac
3.ljubo jurcic
4.mato arlovic
5.zeljka antunovic
6.ivo baldasar
7.slavko linic
9.tonino picula
10.davor bernardic
11.davorko vidovic
Od sviju navedenih ustaša je samo Tomac.
Ne možeš u isti koš trpati notornog komunjaru Linića i jednog prevjericu poput Tomca.
2014-04-22
..paaaa..slavko linic je cest gost kod bujancajastreb wrote:Gluposti!vuksadinare wrote:dakle idemo redom tko je iz sdp-a izbacen i otisao u ustase:
1.milan bandic
2.zdravko tomac
3.ljubo jurcic
4.mato arlovic
5.zeljka antunovic
6.ivo baldasar
7.slavko linic
9.tonino picula
10.davor bernardic
11.davorko vidovic
Od sviju navedenih ustaša je samo Tomac.
Ne možeš u isti koš trpati notornog komunjaru Linića i jednog prevjericu poput Tomca.
2015-09-08
Neki od ovih izbačenih ti bi sigurno skočili na glavu da im kazes da su ustase . Picula , Vidović Itd
..picula i vidovic bili gosti u bujici...Sora wrote:Neki od ovih izbačenih ti bi sigurno skočili na glavu da im kazes da su ustase . Picula , Vidović Itd
2015-09-08
...a tu imamo i prelaske iz medija nekad lijevih kolumnista u ustaše...denis kuljiš....i onaj debeli ka'k se zove en ti..zaboravih mu sad ime i prezime
2015-09-08
makar tema je dobra : tko se kod nas deklarira kao ustasa
I sto danas to u ja vnosti znaci .
Mrni je neobično to da kome GOD kazes da je ustasa taj se brani rukama i nogama da nije . A svojim djelima dokazuje da je . Ali sto? Sto bi danas bio USTASA U RH.
DAJTE O TOME .
Jer vrijeme je za ovu drzsvu lose i zato sto se vise ne razumijemo . I svatko barata nekim svojim terminima . Gdje nas vidi to nerszumjevanje cak i precednica upozorila .
I sto danas to u ja vnosti znaci .
Mrni je neobično to da kome GOD kazes da je ustasa taj se brani rukama i nogama da nije . A svojim djelima dokazuje da je . Ali sto? Sto bi danas bio USTASA U RH.
DAJTE O TOME .
Jer vrijeme je za ovu drzsvu lose i zato sto se vise ne razumijemo . I svatko barata nekim svojim terminima . Gdje nas vidi to nerszumjevanje cak i precednica upozorila .
Bio je i Joža Boljkovac.vuksadinare wrote:..picula i vidovic bili gosti u bujici...Sora wrote:Neki od ovih izbačenih ti bi sigurno skočili na glavu da im kazes da su ustase . Picula , Vidović Itd
2014-04-22
mozda je na forumu lakse razjasniti pojave i pojmove nego NA TV .
Pa nije ustasa tko nosi u i ima crnu košulju ili gostuje kod Bujaneca .
I tko nema pojma o ideologiji ustasa i jos gorim stvarima koje su ustase kao hitlerove sluge radile Hrvatima : ubijanja logori i odmazde članovima partizanskih familija, nor.
Jel tako
Pa nije ustasa tko nosi u i ima crnu košulju ili gostuje kod Bujaneca .
I tko nema pojma o ideologiji ustasa i jos gorim stvarima koje su ustase kao hitlerove sluge radile Hrvatima : ubijanja logori i odmazde članovima partizanskih familija, nor.
Jel tako
bio i Vojvoda , telefonski doduše...sve ustašejastreb wrote:Bio je i Joža Boljkovac.vuksadinare wrote:..picula i vidovic bili gosti u bujici...Sora wrote:Neki od ovih izbačenih ti bi sigurno skočili na glavu da im kazes da su ustase . Picula , Vidović Itd
2014-04-15
Jesi li ti ustasa ?n_razbojnik wrote:bio i Vojvoda , telefonski doduše...sve ustašejastreb wrote:Bio je i Joža Boljkovac.vuksadinare wrote:..picula i vidovic bili gosti u bujici...Sora wrote:Neki od ovih izbačenih ti bi sigurno skočili na glavu da im kazes da su ustase . Picula , Vidović Itd
Ne ja sam antifašist GoldsteinovacSora wrote:Jesi li ti ustasa ?n_razbojnik wrote:bio i Vojvoda , telefonski doduše...sve ustašejastreb wrote:Bio je i Joža Boljkovac.vuksadinare wrote:..picula i vidovic bili gosti u bujici...Sora wrote:Neki od ovih izbačenih ti bi sigurno skočili na glavu da im kazes da su ustase . Picula , Vidović Itd
2014-04-15
to ko u nogometu..transferi iz jednog tabora u drugi....nekad antituđmanovci postaju najveci tuđmanovci i obrnuto
2015-09-08
ae, ko kad je Niko oša u Ajduk...ili Gračanvuksadinare wrote:to ko u nogometu..transferi iz jednog tabora u drugi....nekad antituđmanovci postaju najveci tuđmanovci i obrnuto
2014-04-15
E . I onda pljujete onog glumca RENEA i MI HRVATI
FAKAT STE : JEDAN HRVAT TRI STRANKE
FAKAT STE : JEDAN HRVAT TRI STRANKE
No dobro je to s tim prijelazima . Meni je zo ljudski .
Imaju ljudi pravo se ponašati prilagodljivo
Samo ..
Kad postanete ekstremni. Opsesivni . Prepuni mržnje .
ShvAtite ..to nije dobro ni za koga, batina ima dva kraja .
A kad narod postane destruktivan uslijed tih patologija , onda se vidi propast na kraju tunela.
Nemojte reci da vam nisam rekla
Imaju ljudi pravo se ponašati prilagodljivo
Samo ..
Kad postanete ekstremni. Opsesivni . Prepuni mržnje .
ShvAtite ..to nije dobro ni za koga, batina ima dva kraja .
A kad narod postane destruktivan uslijed tih patologija , onda se vidi propast na kraju tunela.
Nemojte reci da vam nisam rekla
Similar topics
» daje se na znanje, ajte amo četnici ustaše partizani konvertiti pervetiti tranvestiti i ostali
» Milanović misli da je moralna obaveza glasati za njega...
» Baldasar:'Milanović mi nije rekao da sam ustaša,rekao mi je nešto puno gore'
» KVIZ Možete li pogoditi tko je autor ovih misli - Milanović ili Plenkovič ?
» Ustase i Ante svugde!U srpskoj verziji 'Potjere' natjecateljica spomenula Antu Pavelica u odgovoru.Gledatelji ostali sokirani
» Milanović misli da je moralna obaveza glasati za njega...
» Baldasar:'Milanović mi nije rekao da sam ustaša,rekao mi je nešto puno gore'
» KVIZ Možete li pogoditi tko je autor ovih misli - Milanović ili Plenkovič ?
» Ustase i Ante svugde!U srpskoj verziji 'Potjere' natjecateljica spomenula Antu Pavelica u odgovoru.Gledatelji ostali sokirani
Page 1 of 1