not 4 sale [chat]
Page 30 of 31
Page 30 of 31 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31
Re: not 4 sale [chat]
jesi vidila, draga..a,anije htio odgovorit na levijevo pitanje voli li me..samo škicabetty.boop wrote:crveni uvijek vjeran megici
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
ne treba ni odgovarat, pametnom dosta samo kad pogled baci na neke textove :p
betty.boop-
2015-01-23
mislila sam da mi se samo pričinja i nisam se htjela nadati, ali tebi vjerujem...sad sam baš sretnaa..betty.boop wrote:ne treba ni odgovarat, pametnom dosta samo kad pogled baci na neke textove :p
2014-04-12
pubertetlija u tim godinamaIvyTeasdale wrote:jesi vidila, draga..a,anije htio odgovorit na levijevo pitanje voli li me..samo škicabetty.boop wrote:crveni uvijek vjeran megici
gto se nauci reci vec sa 16
dijagram-
2015-08-09
jel ferrari?dijagram wrote:pubertetlija u tim godinamaIvyTeasdale wrote:jesi vidila, draga..a,anije htio odgovorit na levijevo pitanje voli li me..samo škicabetty.boop wrote:crveni uvijek vjeran megici
gto se nauci reci vec sa 16
2014-12-30
Voli riječi sa glo.
Glogov kolac, glomaznost, globalizacija, glorifikacija i tako to.
To mi je onako, glo glo.
Glogov kolac, glomaznost, globalizacija, glorifikacija i tako to.
To mi je onako, glo glo.
crvenkasti-
2014-04-17
i mi smo sretni jer si ti sretna ;)IvyTeasdale wrote:..sad sam baš sretnaa..
2014-12-30
Bravo sviii..pljesak za sveee..
2014-04-12
sad ce to,..ona druga:)veber wrote:ja bi radije pusu...
dijagram-
2015-08-09
opa,neki se haremi spominju...niste vas dvojica samozatajni k'o crveni..
2014-04-12
to veber i frakcija, ja sam samozatajanIvyTeasdale wrote:opa,neki se haremi spominju...niste vas dvojica samozatajni k'o crveni..
dijagram-
2015-08-09
disperzija je uvijek poželjna.IvyTeasdale wrote:opa,neki se haremi spominju...niste vas dvojica samozatajni k'o crveni..
dobiješ košaricu od jedne, odeš drugoj...
2014-12-30
ahaaa... i prci...dobro si rekao..dijagram wrote:to veber i frakcija, ja sam samozatajanIvyTeasdale wrote:opa,neki se haremi spominju...niste vas dvojica samozatajni k'o crveni..
2014-04-12
ne tako shvaćati..svi se mi volimo..veber wrote:disperzija je uvijek poželjna.IvyTeasdale wrote:opa,neki se haremi spominju...niste vas dvojica samozatajni k'o crveni..
dobiješ košaricu od jedne, odeš drugoj...
2014-04-12
ali draga, i ti si u igri :DIvyTeasdale wrote:ahaaa... i prci...dobro si rekao..dijagram wrote:to veber i frakcija, ja sam samozatajanIvyTeasdale wrote:opa,neki se haremi spominju...niste vas dvojica samozatajni k'o crveni..
2014-12-30
Osjećam glupost u glavi. Onako nježno, suptilno, nenametljivo.
Kao sjaj sunca ne kapi jutarnje rose. Kao proljetni povjetarac na cvjetnoj livadi.
Kao sjaj sunca ne kapi jutarnje rose. Kao proljetni povjetarac na cvjetnoj livadi.
crvenkasti-
2014-04-17
ja sam samozatajna...čitam knjige,idem u kazalište, etc..veber wrote:ali draga, i ti si u igri :DIvyTeasdale wrote:ahaaa... i prci...dobro si rekao..dijagram wrote:to veber i frakcija, ja sam samozatajanIvyTeasdale wrote:opa,neki se haremi spominju...niste vas dvojica samozatajni k'o crveni..
2014-04-12
crvenkasti wrote:Osjećam ljubav u glavi. Onako nježno, suptilno, nenametljivo.
Kao sjaj sunca na kapi jutarnje rose. Kao proljetni povjetarac na cvjetnoj livadi.
crveni, to ti je proljeće..proći će..dobro je da ima još života u tebi..
2014-04-12
Page 30 of 31 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31
Similar topics
» dissertations for sale
» S Putinom nema šale!
» Nema šale s katolčadi
» Sale Mutavi izrešetan u Bačvanskoj?
» Dačić Hrvatskoj:Dosta šale!
» S Putinom nema šale!
» Nema šale s katolčadi
» Sale Mutavi izrešetan u Bačvanskoj?
» Dačić Hrvatskoj:Dosta šale!