Dan pobjede nad fašizmom
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Dan pobjede nad fašizmom
I to obično tako da se presvuku u civilke.Ero wrote:
Većinom civili, vojnici se znaju pobrinuti za sebe.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
dobro kad će se kreteni više prestat bavit antifašizmom?
dok ne pobjede na izborima..marcellus wrote:dobro kad će se kreteni više prestat bavit antifašizmom?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
provocator wrote:Hrvatski antifašisti svečano su obilježili Dan oslobođenja grada Zagreba, Dan pobjede nad fašizmom i Dan Europe. Posebno ih je razočaralo što na svečanoj akademiji u Hrvatskom narodnom kazalištu nije bilo nikoga iz državnog vrha.
provocator wrote:Diljem Europe se slavi uspomena na taj 9. svibanj 1945.
Diljem Europe se slavi, ali ne i u Hrvatskoj...
zato joj ne treba vjerovati ni jednu jedinu riječ koju je jučer izrekla
Guest- Guest
A šta se to treba slavit? To što je Staljin pokorio pola Europe, a Amerika drugu polovicu???
Guest- Guest
pa kad gledamo...mo's slaviti taj dan ali za nekoliko dana i oplakivati te dane...kad je pod zemljom zavrsilo gotovo 10% hrvata.....znam djeca nisu kriva...sve pet...ali ipak trebalo je javno sitrazitii partizanske zlocine vec kad osuđujes one prve...i sto ej od svega najpogrjesnije tu se primjenjuje ono 'pobjedniku se ne sudi..' dok ti isti koji to govore za partizane i to podrzavaju traze da se pripadnicima HV-a sudi..'jer eto zlocin ne moze ostat nekaznjen makar se radilo i o obrani'..i tu je caka svih caka i podjela..
2015-09-08
ja da sam recimo na mjestu ovih koji podrzavaju partizane...rekao bi..'jbg ako nismo sudili svojima jer pobjedniku se ne sudi onda ne bi se smjelo ni suditi pripadnicima hv-a ako vec zelimo neku ravnopravnost'
2015-09-08
vuksadinare wrote:ja da sam recimo na mjestu ovih koji podrzavaju partizane...rekao bi..'jbg ako nismo sudili svojima jer pobjedniku se ne sudi onda ne bi se smjelo ni suditi pripadnicima hv-a ako vec zelimo neku ravnopravnost'
ja sam uvijek i bila protiv procesuiranja naših generala
al, jbg...karamarko i kolinda su mislili drugačije
Guest- Guest
..greska...procesuiranje generala pocelo je od 2000-te..svi imaju u tome prljave prste..mesic,racan,sanader,kosorica,karamarko,pusicka...sve zbog proklete eu i nekakvih 'dobrosusjedskih i bratskih odnosa u regiji'....zlo....Noor wrote:vuksadinare wrote:ja da sam recimo na mjestu ovih koji podrzavaju partizane...rekao bi..'jbg ako nismo sudili svojima jer pobjedniku se ne sudi onda ne bi se smjelo ni suditi pripadnicima hv-a ako vec zelimo neku ravnopravnost'
2015-09-08
vuksadinare wrote:..greska...procesuiranje generala pocelo je od 2000-te..svi imaju u tome prljave prste..mesic,racan,sanader,kosorica,karamarko,pusicka...sve zbog proklete eu i nekakvih 'dobrosusjedskih i bratskih odnosa u regiji'....zlo....Noor wrote:vuksadinare wrote:ja da sam recimo na mjestu ovih koji podrzavaju partizane...rekao bi..'jbg ako nismo sudili svojima jer pobjedniku se ne sudi onda ne bi se smjelo ni suditi pripadnicima hv-a ako vec zelimo neku ravnopravnost'
točno.
2005. moja je sestrična radila u veleposlanstvu RH u Madridu i po službenoj dužnosti je, odmah po uhićenju, posjetila Gotovinu u zatvoru.
tijekom kratkog razgovora, između ostalog, rekao joj je...jbg, hrvatska želi u EU, netko mora platiti ulaznicu.
Guest- Guest
Moguće, osim u Hrvatskoj. Ovdje bi bila tuska đamahirija.preko_vode_do_slobode wrote:
Samo da je zbog ovog ova 'gospoda' margetic,zoki pusic ne bi smjeli setati ovom drzavom..samo da je i ovo u pitanju..
https://www.youtube.com/watch?NxkZXryO_o4
2015-09-08
https://www.youtube.com/watch?v=NxkZXryO_o4vuksadinare wrote:Samo da je zbog ovog ova 'gospoda' margetic,zoki pusic ne bi smjeli setati ovom drzavom..samo da je i ovo u pitanju..
2015-09-08
Nekima je dan žalosti
Last edited by dawson on 10/5/2016, 08:50; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Noor wrote:
Njoj su svi prijatelji. I Carla del Ponte i Hillary, tko god zatreba. Žena ne bira kaj se vidi po izboru Mamića kao jebača.
Guest- Guest
Eva wrote:
Njoj su svi prijatelji. I Carla del Ponte i Hillary, tko god zatreba. Žena ne bira kaj se vidi po izboru Mamića kao jebača.
Šteta da Osama bin Laden nije živ...sigurno bi i s njim opalila selfie
Naravno, Ero bi nam protumačio zašto
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vojska Srbije položila vijence Draži četniku na dan pobjede nad fašizmom
» U Hrvatskoj se zadojio fašizmom
» Dan pobjede
» Iz pobjede u pobjedu
» Sretan dan pobjede
» U Hrvatskoj se zadojio fašizmom
» Dan pobjede