HRT, 18:30 - Obraćanje predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović
Page 21 of 23
Page 21 of 23 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23
Re: HRT, 18:30 - Obraćanje predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović
Gđa KGK ima dužnot i ovlast da vas sredi, ako bude potrebno. Ima za to i sredstva, s kojim to može realizirati.provocator wrote:Zna ona moj curac... Ona je i ovim obraćanjem javno priznala da je u godinu dana njenog znam, hoću i mogu, i ručicama po stolu, uspjela hrvatske građane posve podijeliti. I takva bi red uvodila???Ero wrote:
Čeka na trenutak(eventualni) kad će (ako bi bilo potrebno) raspustiti Sabor, postaviti vladu po vlastitom izboru i (prema potrebi) zavesti red u državi. Ona odlično zna koje su joj ustavne dužnosti i ovlasti.
S kim? S onima s kojima se kitila na inauguraciji i rođendane slavila? Bujancem, Mamićem i sl., da ih sad sve ne nabrajam.
A sva sranja oko podjela koje, kako sama kaže,prijete nasiljem su počele njenom predsjedničkom kampanjom, inauguracijom, pa nadalje. A izvorno mjesto tim podjelama je ZNA SE i neoustaške stranke Domoljubne koalicije.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: HRT, 18:30 - Obraćanje predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović
Eva wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Čeka na trenutak(eventualni) kad će (ako bi bilo potrebno) raspustiti Sabor, postaviti vladu po vlastitom izboru i (prema potrebi) zavesti red u državi. Ona odlično zna koje su joj ustavne dužnosti i ovlasti. Varaju se palikuće, ako misle da će im proći neodgovorno podrivanje obstojnosti države. Do sada smo 2x čuli njen jasni "STOJ", teći put ga neće biti.Eva wrote:A gdje je predsjednica kada najveći skandal potresa Vladu? Karmarko slučaj grmi, a ona se šminka. Zavukla se u mišju rupu i šuti ko pička.
Kaj bu i Sloveniju anektirala?
Da, a Eru silovala.
Nije mi jasno kako se Kolinda i njen muž jebu. Kakav krevet mora bit da izdrži to opterećenje?
Guest- Guest
Može samo pokoju sobicu pospremit i bika pomust, ak joj je do akcije. Govorništvo joj ne leži.
Guest- Guest
Druže ero... Shvati nepobitnu činjenicu... u Europi i svijetu ne postoji sintagma "jugoslavenski zločinački režim", pa će biti da je to njezin dodatak i ustupak onima koje je bila prisiljena osuditi.Ero wrote:Je li šta slagala? Da pitamo Engleze?provocator wrote:Erica... daj si reda!
Iz aviona je bilo vidljivo kako se Kolinda koprca pokušavajući izjednačiti društveno uređenja u ex državi s uređenjem u NDH, obadva nazvavši zločinačkim režimima.
Jedno je stvar emocija i tvojih htijenja a drugo je surova, i za tebe i tebi slične, bolna istina.
Prije nego se samokritički osvrne na vlastito djelovanje u dosadašnjem dijelu mandata, po ovim pitanjima, teško da će ju itko ozbiljan uzeti kao relevantnu i iskrenu političarku. Nažalost to je tako.
Uz vladu kakvu imamo i predsjednicu kakvu imamo, nemamo baš puno razloga za optimizam.
Ero wrote:Čeka na trenutak(eventualni) kad će (ako bi bilo potrebno) raspustiti Sabor, postaviti vladu po vlastitom izboru i (prema potrebi) zavesti red u državi. Ona odlično zna koje su joj ustavne dužnosti i ovlasti. Varaju se palikuće, ako misle da će im proći neodgovorno podrivanje obstojnosti države. Do sada smo 2x čuli njen jasni "STOJ", teći put ga neće biti.Eva wrote:A gdje je predsjednica kada najveći skandal potresa Vladu? Karmarko slučaj grmi, a ona se šminka. Zavukla se u mišju rupu i šuti ko pička.
Njoj da je nesto jasno ne bi se družila s mafijašima.
Ne bi lutaka i vrludalo po ideologiji.
Ne bi bila tako jasno dvolična .
I ne bi toliko puta izdala interese DRZSVE .
Od bjega u NATO kad je ostavila ambasadu RH na cjedilu
I uostalom . Čuje se na saboru s čim se bavi na tim svojim putovanjima po svijetu .
Ja volim Koli. Koli fura brazilku.
Stanojko wrote:Ja volim Koli. Koli fura brazilku.
a jel voliš hilari?
A meni nije jasno SUČIN vi, metar i žilet, jebete?Usne Stjepana Gnječa wrote:Eva wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Čeka na trenutak(eventualni) kad će (ako bi bilo potrebno) raspustiti Sabor, postaviti vladu po vlastitom izboru i (prema potrebi) zavesti red u državi. Ona odlično zna koje su joj ustavne dužnosti i ovlasti. Varaju se palikuće, ako misle da će im proći neodgovorno podrivanje obstojnosti države. Do sada smo 2x čuli njen jasni "STOJ", teći put ga neće biti.Eva wrote:A gdje je predsjednica kada najveći skandal potresa Vladu? Karmarko slučaj grmi, a ona se šminka. Zavukla se u mišju rupu i šuti ko pička.
Da, a Eru silovala.
Nije mi jasno kako se Kolinda i njen muž jebu. Kakav krevet mora bit da izdrži to opterećenje?
Ja volim samo zene :)marcellus wrote:Stanojko wrote:Ja volim Koli. Koli fura brazilku.
a jel voliš hilari?
Ero wrote:A meni nije jasno SUČIN vi, metar i žilet, jebete?Usne Stjepana Gnječa wrote:Eva wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Čeka na trenutak(eventualni) kad će (ako bi bilo potrebno) raspustiti Sabor, postaviti vladu po vlastitom izboru i (prema potrebi) zavesti red u državi. Ona odlično zna koje su joj ustavne dužnosti i ovlasti. Varaju se palikuće, ako misle da će im proći neodgovorno podrivanje obstojnosti države. Do sada smo 2x čuli njen jasni "STOJ", teći put ga neće biti.Eva wrote:A gdje je predsjednica kada najveći skandal potresa Vladu? Karmarko slučaj grmi, a ona se šminka. Zavukla se u mišju rupu i šuti ko pička.
Da, a Eru silovala.
Ja pričam o statici a ne SUČIN tovare kozojebski. Znaš šta je statika? Ikea krevet njih ne bi izdržao.
Guest- Guest
Ero wrote:A meni nije jasno SUČIN vi, metar i žilet, jebete?Usne Stjepana Gnječa wrote:Eva wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Čeka na trenutak(eventualni) kad će (ako bi bilo potrebno) raspustiti Sabor, postaviti vladu po vlastitom izboru i (prema potrebi) zavesti red u državi. Ona odlično zna koje su joj ustavne dužnosti i ovlasti. Varaju se palikuće, ako misle da će im proći neodgovorno podrivanje obstojnosti države. Do sada smo 2x čuli njen jasni "STOJ", teći put ga neće biti.Eva wrote:A gdje je predsjednica kada najveći skandal potresa Vladu? Karmarko slučaj grmi, a ona se šminka. Zavukla se u mišju rupu i šuti ko pička.
Da, a Eru silovala.
Pitaj Tepeša, Bujanca i Hasana. Valjda imaju dobrog poštara.
Guest- Guest
Eva wrote:Da je to slučajno napravio Milanović, već bi kokoš srala po dvorištu, ovako nit kokodače ni izlazi iz kokošinjca.
i umjesto jaja nese mučke...
sitting_bull-
2015-09-28
Sora wrote:Njoj da je nesto jasno ne bi se družila s mafijašima.
Ne bi lutaka i vrludalo po ideologiji.
Ne bi bila tako jasno dvolična .
I ne bi toliko puta izdala interese DRZSVE .
Od bjega u NATO kad je ostavila ambasadu RH na cjedilu
I uostalom . Čuje se na saboru s čim se bavi na tim svojim putovanjima po svijetu .
još u predizbornoj kampanji sam postavio pitanje: koji je plavušin motiv da 20.000$ nato plaće mijenja za 3.000€ iz proračuna rh?
obzirom na razvoj događaja i činjenicu kako je na sva vanjska putovanja išla uz aranžman vidoševićeva hgk razvidno je kako odgovor glasi: provizija kojom će, ne samo nadoknaditi gubitak zbog razlike u plaći nato-proračun rh, nego i ostvariti ekstra dobit.
sigurno već ima i plan za abdikaciju i [size=18]preseljenje kod hillary kad se transakcije završe...
[/size]
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:Eva wrote:Da je to slučajno napravio Milanović, već bi kokoš srala po dvorištu, ovako nit kokodače ni izlazi iz kokošinjca.
i umjesto jaja nese mučke...
mučke mućke...
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:još u predizbornoj kampanji sam postavio pitanje: koji je plavušin motiv da 20.000$ nato plaće mijenja za 3.000€ iz proračuna rh?
obzirom na razvoj događaja i činjenicu kako je na sva vanjska putovanja išla uz aranžman vidoševićeva hgk razvidno je kako odgovor glasi: provizija kojom će, ne samo nadoknaditi gubitak zbog razlike u plaći nato-proračun rh, nego i ostvariti ekstra dobit.
sigurno već ima i plan za abdikaciju i [size=18]preseljenje kod hillary kad se transakcije završe...
[/size]
ista pitanja vrijede i za tima oreškovića.
vezano uz mol otvara se i novo pitanje: je li ljubav hdz-a, plavuše i orbana platonska, ili platinska
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:
ista pitanja vrijede i za tima oreškovića.
vezano uz mol otvara se i novo pitanje: je li ljubav hdz-a, plavuše i orbana platonska, ili platinska
Lako zapaljiva. benzinska, naftna, plinovita...sve u svemu lako zapaljiva.
Guest- Guest
A gdje je građevina Tim? Malo šutila, puno radila.
Guest- Guest
Eva wrote:A gdje je građevina Tim? Malo šutila, puno radila.
U modi su konferencije za štampu
http://www.index.hr/vijesti/clanak/oreskovic-sazvao-press-konferenciju-za-1545-sati/892922.aspx
Guest- Guest
Orešković frustriran kao blagajnica: Prodajem firme za kunu, a svi mi dolaze s novčanicama od 200
Kad te krene, krene te od jutra. Onih pet prvih smrdljivih i pijanih dođu mi ujutro ravno iz izlaska s novčanicom od 200kn jer im bankomat jedino takve daje i onda hoće Podravku ili Petrokemiju. Već znam da će mi cijeli dan biti u banani s kusurom. Otkud da ga izvlačim?? - očajan je Orešković.
Znate li vi koja je to količina stresa? Svatko tko je ikada radio u pekari ili maloj trgovini razumije moj gnjev. Šestero ljudi zaredom mi dođe s 200 kuna. Za kiflu. Šestero ljudi. Zaredom. HALOOOO? Jel vam ja izgledam da imam love kao premijer?!? - jedio se Orešković pred kamerom.
Orešković se opravdano zapitao kako da rasproda državnu imovinu ako kupci nemaju obzira za njegove probleme.
- Kad te krene, krene te od jutra. Onih pet prvih smrdljivih i pijanih dođu mi ujutro ravno iz izlaska s novčanicom od 200kn jer im bankomat jedino takve daje i onda hoće Podravku ili Petrokemiju. Već znam da će mi cijeli dan biti u banani s kusurom. Otkud da ga izvlačim?? - očajan je Orešković.
Orešković je još dodao kako nikad ne zna tko će se pojaviti pred njim sa svojim specijalnim prohtjevima i da se u svom kratkom stažu nagledao svakakvih situacija i ljudi.
Kad te krene, krene te od jutra. Onih pet prvih smrdljivih i pijanih dođu mi ujutro ravno iz izlaska s novčanicom od 200kn jer im bankomat jedino takve daje i onda hoće Podravku ili Petrokemiju. Već znam da će mi cijeli dan biti u banani s kusurom. Otkud da ga izvlačim?? - očajan je Orešković.
Znate li vi koja je to količina stresa? Svatko tko je ikada radio u pekari ili maloj trgovini razumije moj gnjev. Šestero ljudi zaredom mi dođe s 200 kuna. Za kiflu. Šestero ljudi. Zaredom. HALOOOO? Jel vam ja izgledam da imam love kao premijer?!? - jedio se Orešković pred kamerom.
Orešković se opravdano zapitao kako da rasproda državnu imovinu ako kupci nemaju obzira za njegove probleme.
- Kad te krene, krene te od jutra. Onih pet prvih smrdljivih i pijanih dođu mi ujutro ravno iz izlaska s novčanicom od 200kn jer im bankomat jedino takve daje i onda hoće Podravku ili Petrokemiju. Već znam da će mi cijeli dan biti u banani s kusurom. Otkud da ga izvlačim?? - očajan je Orešković.
Orešković je još dodao kako nikad ne zna tko će se pojaviti pred njim sa svojim specijalnim prohtjevima i da se u svom kratkom stažu nagledao svakakvih situacija i ljudi.
Guest- Guest
Građevina kazala da gospodin Karamarko čekati odluka Povjerenstva o sukobu interes, a on vjeruje gospodin Karamarko sve radila za Hrvatska.
Guest- Guest
A u kurac Hr je fakat Zimbabve. Kad slušaju premijera na tečnom hrvatskom kak spika, domoljubi moraju da svršavaju.
Guest- Guest
Page 21 of 23 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23
Similar topics
» Obraćanje predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović hr javnosti
» Obraćanje predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović nakon drugog kruga konzultacija
» Premijeri Australije i Novog Zelanda pozdravili posjet hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s predstavnicima Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske koji u Vukovaru održavaju dvodnevnu sjednicu.
» Hitno operirana Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Obraćanje predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović nakon drugog kruga konzultacija
» Premijeri Australije i Novog Zelanda pozdravili posjet hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s predstavnicima Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske koji u Vukovaru održavaju dvodnevnu sjednicu.
» Hitno operirana Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
Page 21 of 23