HRT, 18:30 - Obraćanje predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović
Page 8 of 23
Page 8 of 23 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23
Re: HRT, 18:30 - Obraćanje predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović
dijagram wrote:Ima nesto u tome, a ovo mi je jedna od omiljenihmelkior wrote:Doista, jedino pravo bratstvo i solidarnost među ljudima koje postoji jest ono izgrađeno na bojnom polju. To je upravo znao i Aleksandar.dijagram wrote:melkior protiv melkiora
tko ce pobijediti:)
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Re: HRT, 18:30 - Obraćanje predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović
melkior je zakonmelkior wrote:dijagram wrote:Ima nesto u tome, a ovo mi je jedna od omiljenihmelkior wrote:Doista, jedino pravo bratstvo i solidarnost među ljudima koje postoji jest ono izgrađeno na bojnom polju. To je upravo znao i Aleksandar.dijagram wrote:melkior protiv melkiora
tko ce pobijediti:)
dijagram-
2015-08-09
rudi čajevacn_razbojnik wrote:i dobar mobitel, jel to naš Ei Niš?Noor wrote:Heh...vjetar počešljaoabraham wrote:Ja ne slinim ali vidim finu frizuru.
Guest- Guest
Pa i nije bas tako ispalo. ... Kraljica tvoja miri partizane i hustase... Ero,na Siemensovim vrhunskim aparatima...Ero wrote:Bit će druga, predposljednja opomena! Palikućama.
Guest- Guest
bogomdani wrote:Pa i nije bas tako ispalo. ... Kraljica tvoja miri partizane i hustase... Ero,na Siemensovim vrhunskim aparatima...Ero wrote:Bit će druga, predposljednja opomena! Palikućama.
Upravo onako kako sam i mislio.
Nekoliko sam puta i sam ovdje ponovio:
Ostavite nam djecu na miru, jer to njih zanima kao lanjski snijeg.
Takav moj zadnji uspis ovdje nije stariji od 2 dana.
Ero,ti si samo trtljao o nekom palikuci,i kako treba Kraljica proglasiti Marshalov Lou,i poslati duge cijevi na ulice..to je bilo prije jednog dana...Ero wrote:bogomdani wrote:Pa i nije bas tako ispalo. ... Kraljica tvoja miri partizane i hustase... Ero,na Siemensovim vrhunskim aparatima...Ero wrote:Bit će druga, predposljednja opomena! Palikućama.
Guest- Guest
debotoijusto wrote:vidim prosla baka s kolacima dok ja vidjeh danasnja desavanja
no dobro , onda samo da primjetim govor kolinde dobar
stovise i sam bi slican srocio , dakle veliki +
prvi je problem što je napravljen pod muss.
drugi je problem što se to vidi.
šteta. da je iskren i da je uistinu odraz njezinog stava i ja bih dao +.
ovako samo odjeb bez sažaljenja.
računi su plavuši počeli pristizati na naplatu ma odakle god ih slali...
sitting_bull-
2015-09-28
Ero wrote:Ero wrote:Nisam pratija, jeli se javija Škijo i'Zagovozda?
Nema Škije. Valjda u stranki imaju Poklade...
poklade su bile u 18:30.
sad pale mesopusta...
sitting_bull-
2015-09-28
ja ću predložiti KGK da se ofarba, samo da više ne čitam sittingovo kmečanje: plavuša, plavuša..
redhead, redhead
redhead, redhead
bogomdani wrote:Ero,ti si samo trtljao o nekom palikuci,i kako treba Kraljica proglasiti Marshalov Lou,i poslati duge cijevi na ulice..to je bilo prije jednog dana...Ero wrote:bogomdani wrote:Pa i nije bas tako ispalo. ... Kraljica tvoja miri partizane i hustase... Ero,na Siemensovim vrhunskim aparatima...Ero wrote:Bit će druga, predposljednja opomena! Palikućama.
U slučaju potrebe ona će to učiniti bez puno razmišljanja. Kladio bih se da već ima precizno razrađen plan.
Aps pojedinig palikuća se podrazumijeva.
Misliš Baldasara? Ma nemoj?sitting_bull wrote:Ero wrote:Ero wrote:Nisam pratija, jeli se javija Škijo i'Zagovozda?
Nema Škije. Valjda u stranki imaju Poklade...
poklade su bile u 18:30.
sad pale mesopusta...
kic wrote:ja ću predložiti KGK da se ofarba, samo da više ne čitam sittingovo kmečanje: plavuša, plavuša..
redhead, redhead
kad se dese izbori sama će se pofarbati i nacrtati si pjegice..
i reći kako je upravo stigla iz irske...
sitting_bull-
2015-09-28
sve je bolje od josipovića i milanovića ..ipaksitting_bull wrote:kic wrote:ja ću predložiti KGK da se ofarba, samo da više ne čitam sittingovo kmečanje: plavuša, plavuša..
redhead, redhead
kad se dese izbori sama će se pofarbati i nacrtati si pjegice..
i reći kako je upravo stigla iz irske...
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
evo je, Red Sonja !!
kosa izgleda ko RS :^^
dobro, onda ero je Conan iz semberijekic wrote:
evo je, Red Sonja !!
kosa izgleda ko RS :^^:)
dijagram-
2015-08-09
Ero,kako je to i prije vec bilo,pazi da ne osvane slika gdje se tapsu po ramenima i nazdravljaju plemenitim picem,a ti ispa posran...ne bih sad govorio termin koji je Bull koristio,ali pazi da ne osjetis kako ti gore magarece usi...Ero wrote:bogomdani wrote:Ero,ti si samo trtljao o nekom palikuci,i kako treba Kraljica proglasiti Marshalov Lou,i poslati duge cijevi na ulice..to je bilo prije jednog dana...Ero wrote:bogomdani wrote:Pa i nije bas tako ispalo. ... Kraljica tvoja miri partizane i hustase... Ero,na Siemensovim vrhunskim aparatima...Ero wrote:Bit će druga, predposljednja opomena! Palikućama.
U slučaju potrebe ona će to učiniti bez puno razmišljanja. Kladio bih se da već ima precizno razrađen plan.
Aps pojedinig palikuća se podrazumijeva.
Guest- Guest
skuliraj se, ero.
ti si otvorio temu vabeći nas na izniman događaj.
imao si pravo.
uživao sam gledajući i slušajući...
imao si pravo.
sitting_bull-
2015-09-28
Kakav potez majestor!!! Da nje ovoga što stalno sanja plavuše ne bi ni znao koliki si talenatkic wrote:
evo je, Red Sonja !!
Guest- Guest
tre911 wrote:Kakav potez majestor!!! Da nje ovoga što stalno sanja plavuše ne bi ni znao koliki si talenatkic wrote:
evo je, Red Sonja !!
a lice je Federacija :^^
ma stvarno je opsjednut više s tom bojom kose, ali sad sam skužio da je plava boja pomlađuje, sa svakom drugom bojom bi izgledala starije..
tako da ipak stojim iza plave kose njene, KGK! KGK!
nemoj stavljat Eri,Ljutu Travu,na Ljutu Ranu...sitting_bull wrote:skuliraj se, ero.
imao si pravo.
Guest- Guest
Page 8 of 23 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23
Similar topics
» Obraćanje predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović hr javnosti
» Obraćanje predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović nakon drugog kruga konzultacija
» Premijeri Australije i Novog Zelanda pozdravili posjet hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s predstavnicima Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske koji u Vukovaru održavaju dvodnevnu sjednicu.
» Hitno operirana Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Obraćanje predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović nakon drugog kruga konzultacija
» Premijeri Australije i Novog Zelanda pozdravili posjet hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s predstavnicima Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske koji u Vukovaru održavaju dvodnevnu sjednicu.
» Hitno operirana Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
Page 8 of 23