SDP očekivano raspada na SKH i SD?
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
SDP očekivano raspada na SKH i SD?
Zlatko Komadina:
'Čuo sam se s Baldasarom. Bio je red da mu izrazim sućut za ovo što se dogodilo'
– Nadam se da smjena Baldasara nije odmazda što je podržao mene, ali tajming sugerira drukčije – kazao je Komadina.
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
Autor:
Ivica Kristović
Primorsko-goranski župan Zlatko Komadina na konferenciji za novinare govorio je o raspuštanju splitskog SDP-a.
– Ako se htjelo eliminirati Baldasara iz utrke za gradonačelnika Splita, moglo se samo njega izbaciti iz stranke – rekao je Komadina i kazao da nije trebalo žrtvovati cijeli splitski SDP.
– Nadam se da smjena Baldasara nije odmazda što je podržao mene, ali tajming sugerira drukčije. Ako je krimen Baldasara što je podržao mene u utrci za predsjednika SDP-a, to nešto govori o karakteru onih koji su donijeli takvu odluku – rekao je Komadina i dodao da se nada da Predsjedništvo SDP-a neće potvrditi odluku o raspuštanju cijele splitske organizacije SDP-a.
Vezani članci
Na pitanje očekuje li daljnje smjene u SDP-u, Komadina je rekao da se nada da ih neće biti. – Ali, ljudi su nepredvidivi – zaključio je Komadina.
Komentirao je i moguće osnivanje frakcije ili nove stranke nezadovoljnika iz SDP-a.
– Čuo sam se s Baldasarom. Bio je red da mu izrazim sućut za ovo što se dogodilo. Mnogi govore da će napustiti SDP, neki će se pasivizirati, a neki razmišljaju i o osnivanju nove stranke. Moja preokupacija su lokalni izbori – zaključio je Komadina.
'Čuo sam se s Baldasarom. Bio je red da mu izrazim sućut za ovo što se dogodilo'
– Nadam se da smjena Baldasara nije odmazda što je podržao mene, ali tajming sugerira drukčije – kazao je Komadina.
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
Autor:
Ivica Kristović
Primorsko-goranski župan Zlatko Komadina na konferenciji za novinare govorio je o raspuštanju splitskog SDP-a.
– Ako se htjelo eliminirati Baldasara iz utrke za gradonačelnika Splita, moglo se samo njega izbaciti iz stranke – rekao je Komadina i kazao da nije trebalo žrtvovati cijeli splitski SDP.
– Nadam se da smjena Baldasara nije odmazda što je podržao mene, ali tajming sugerira drukčije. Ako je krimen Baldasara što je podržao mene u utrci za predsjednika SDP-a, to nešto govori o karakteru onih koji su donijeli takvu odluku – rekao je Komadina i dodao da se nada da Predsjedništvo SDP-a neće potvrditi odluku o raspuštanju cijele splitske organizacije SDP-a.
Vezani članci
- Nakon raspuštanja organizacije Baldasar: Neću se vratiti u SDP. Kandidirat ću se za gradonačelnika Splita 9.5.2016 komentari: 53
- raspušten splitski SDP Jurjević: Ljudi me zovu i plaču! 9.5.2016 komentari: 64
Na pitanje očekuje li daljnje smjene u SDP-u, Komadina je rekao da se nada da ih neće biti. – Ali, ljudi su nepredvidivi – zaključio je Komadina.
Komentirao je i moguće osnivanje frakcije ili nove stranke nezadovoljnika iz SDP-a.
– Čuo sam se s Baldasarom. Bio je red da mu izrazim sućut za ovo što se dogodilo. Mnogi govore da će napustiti SDP, neki će se pasivizirati, a neki razmišljaju i o osnivanju nove stranke. Moja preokupacija su lokalni izbori – zaključio je Komadina.
provocator-
2015-08-11
Re: SDP očekivano raspada na SKH i SD?
...evo ostojko ce da bude gradonacelnik..majko moja jedini lik kojeg je uspio dobit kerum na politickoj sceni....za ostojka bolej da se kerum opet ne kandidira..drugi poraz bi ga toliko dotukao da bi se mogao bacit sa marjana u more
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Super vijest.provocator wrote:Dobra vijest!
n_razbojnik-
2014-04-15
SKH konačno odlazi u povijest.
Doduše, mogu se priključit Srpu ili Radničkoj fronti.
Doduše, mogu se priključit Srpu ili Radničkoj fronti.
PS:
Baldasar je izbačen iz Partije, jer je na spomenik braniteljima položio vijenac
Kuš većeg krimena.
Kuš većeg krimena.
A kontekst?Ero wrote:PS:
Kuš većeg krimena.
red wolf-
2016-02-10
Evo samo što se nije raspao.
red wolf-
2016-02-10
Branitelji.red wolf wrote:A kontekst?Ero wrote:PS:
Kuš većeg krimena.
Pogrešno.Ero wrote:Branitelji.red wolf wrote:A kontekst?Ero wrote:PS:
Kuš većeg krimena.
red wolf-
2016-02-10
Evo ih je i gđa KGK razdvojila na dva dijela: zločinački i socijaldemokratski.
Regoč-
2015-08-21
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
I sad je zoka autoritativan,a karamarko autoritaran ..:D
2014-04-12
Kad je Zoka Stoka "antifašist", a Karamarko antitotalitarist.IvyTeasdale wrote:I sad je zoka autoritativan,a karamarko autoritaran ..:D
najjaci su mi njegovi pobornici..bistrici jaci..:DRegoč wrote:Kad je Zoka Stoka "antifašist", a Karamarko antitotalitarist.IvyTeasdale wrote:I sad je zoka autoritativan,a karamarko autoritaran ..:D
2014-04-12
Talog taloga su njegovi pobornici. Nesposoban, umišljen, bezobrazan i gubitnik. Ali ga i opet štuju. Ostalo im od Tite pa traže novoga najvećeg sina.IvyTeasdale wrote:najjaci su mi njegovi pobornici..bistrici jaci..:DRegoč wrote:Kad je Zoka Stoka "antifašist", a Karamarko antitotalitarist.IvyTeasdale wrote:I sad je zoka autoritativan,a karamarko autoritaran ..:D
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/hoce-li-se-sdp-u-u-splitu-ponoviti-bandic-920274
Similar topics
» Ne raspada se samo Vlada, raspada se i HDZ
» Ocekivano: sve starije rodilje
» Ništa od tvornice Hyundaija (očekivano)
» spic-papak uhicen u lazi , ocekivano
» Komšić i Džaferović glasali da BiH prizna Kosovo, Dodik očekivano bio protiv
» Ocekivano: sve starije rodilje
» Ništa od tvornice Hyundaija (očekivano)
» spic-papak uhicen u lazi , ocekivano
» Komšić i Džaferović glasali da BiH prizna Kosovo, Dodik očekivano bio protiv
Page 1 of 2