MORE NA 18°C : Otvorena sezona picigina i sunčanja: Sunce izmamilo kupače na Bačvice
Page 1 of 1
MORE NA 18°C : Otvorena sezona picigina i sunčanja: Sunce izmamilo kupače na Bačvice
MORE NA 18°C
FOTO Otvorena sezona picigina i sunčanja: Sunce izmamilo kupače na Bačvice
Nikola Vilić / CROPIX
S porastom temperature i dolaskom prvih turista iz Europe počela je sezona kupanja na gradskom splitskom kupalištu Bačvice. Većina se sunčala na ugodnih 21°C, a neki su zaigrali picigin. Samo hrabri odlučili su se potpuno smočiti, ipak je temperatura mora svega 18 °C.
FOTO Otvorena sezona picigina i sunčanja: Sunce izmamilo kupače na Bačvice
Nikola Vilić / CROPIX
S porastom temperature i dolaskom prvih turista iz Europe počela je sezona kupanja na gradskom splitskom kupalištu Bačvice. Većina se sunčala na ugodnih 21°C, a neki su zaigrali picigin. Samo hrabri odlučili su se potpuno smočiti, ipak je temperatura mora svega 18 °C.
Re: MORE NA 18°C : Otvorena sezona picigina i sunčanja: Sunce izmamilo kupače na Bačvice
Re: MORE NA 18°C : Otvorena sezona picigina i sunčanja: Sunce izmamilo kupače na Bačvice
Bome evo gledam na meteu i u zadru je u 17 sati bilo 17,9...dakle za par dana idem i ja u more. Patike i trčanje o klin do rujna...ide plivanje , svakog jutra u 7 :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja ne idem u vodu, bojim se.
crvenkasti-
2014-04-17
mogli bi u đitu...epikur37 wrote:Bome evo gledam na meteu i u zadru je u 17 sati bilo 17,9...dakle za par dana idem i ja u more. Patike i trčanje o klin do rujna...ide plivanje , svakog jutra u 7 :)
2014-12-30
veber wrote:mogli bi u đitu...epikur37 wrote:Bome evo gledam na meteu i u zadru je u 17 sati bilo 17,9...dakle za par dana idem i ja u more. Patike i trčanje o klin do rujna...ide plivanje , svakog jutra u 7 :)
Može, već smo imali nacrt ;)
2015-08-06
jesmo, ali znamo što se desilo.
jebga.
jebga.
2014-12-30
veber wrote:jesmo, ali znamo što se desilo.
jebga.
Ljeto je ispred nas i trajat će do u deseti mjesec ---pa ima vremena.
2015-08-06
Šta ti je s koljenom?
2015-08-06
sunce. već me pitale.
kaj ne vidiš liniju kratkih hlača?
kaj ne vidiš liniju kratkih hlača?
2014-12-30
Mislio sam da je neka upala :D
2015-08-06
da otvorim pdf?
kratke hlače u V izrez
sunce me opičilo za mješalicom, pojašnjenje na milj-u
kratke hlače u V izrez
sunce me opičilo za mješalicom, pojašnjenje na milj-u
2014-12-30
Similar topics
» 'svečano' otvorena turistička sezona...
» Počela sezona.
» Kninski 'Delija' dosao provocirati na Bacvice pa se spasavao bijegom u kafic i zgradu
» otvorena biralista
» Sezona je pocela
» Počela sezona.
» Kninski 'Delija' dosao provocirati na Bacvice pa se spasavao bijegom u kafic i zgradu
» otvorena biralista
» Sezona je pocela
Page 1 of 1