Milijunaši bježe iz Evrope
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Milijunaši bježe iz Evrope
IvyTeasdale wrote:Iz grcke,yoda..ne gledas nominalno,nego u udjelu..:-)
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ja dolazim kod tebe,prci :D
2014-04-12
u australiju?!IvyTeasdale wrote:Ja dolazim kod tebe,prci :D
2014-04-19
Molim bez suviše stručnog rječnika za druga ĐoduIvyTeasdale wrote:Iz grcke,yoda..ne gledas nominalno,nego u udjelu..:-)
Kermit-
2014-04-17
IvyTeasdale wrote:elite bježe što dalje od raja kojeg su stvorili, zapravo ovo je tek uvertira jer sa milijunima idu krugovi i informacije koje vjerojatno govore o jos vecem raju...
Kermit-
2014-04-17
pa,da..:Dprckov wrote:u australiju?!IvyTeasdale wrote:Ja dolazim kod tebe,prci :D
2014-04-12
tocno tako..sve se toliko ubrzalo da bijega od informacije nema..;-)asilovski wrote:IvyTeasdale wrote:elite bježe što dalje od raja kojeg su stvorili, zapravo ovo je tek uvertira jer sa milijunima idu krugovi i informacije koje vjerojatno govore o jos vecem raju...
2014-04-12
prci i ja dolazim.prckov wrote:u australiju?!IvyTeasdale wrote:Ja dolazim kod tebe,prci :D
radim u par programa, algoritmi su mi ok. jezik nije frka.
šalji garancije
2014-12-30
Ja opet mislim,ako već treba brisati onda treba izabrati neku zemlju Južne Amerike,a mene privlači Rgentina.
Jer ovdje kako stvari stoje još malo pa će nametnuti namet na vilajet.
Dobro kažu Iknar je Gay i Džehudi,pripremaju nam se crni dani,a mi glupa plemena palimo se na stare priče koje više ništa ne mogu izmijeniti.
Jer ovdje kako stvari stoje još malo pa će nametnuti namet na vilajet.
Dobro kažu Iknar je Gay i Džehudi,pripremaju nam se crni dani,a mi glupa plemena palimo se na stare priče koje više ništa ne mogu izmijeniti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
I zato židovi iz Europe bjeze u drzavu u kojoj je ima najviše arapa
markabc- Posts : 149
2014-04-19
treba imati mooda za to..vi na primjer ne biste imali da istinski znate sto su islamisti..
Guest- Guest
kad dolazis i gdje, koji grad?IvyTeasdale wrote:pa,da..:Dprckov wrote:u australiju?!IvyTeasdale wrote:Ja dolazim kod tebe,prci :D
2014-04-19
slabo ti danas garancije pale, jedino da ti nadem nesto da ozenis, ruzno, gladno i sebicnoveber wrote:prci i ja dolazim.prckov wrote:u australiju?!IvyTeasdale wrote:Ja dolazim kod tebe,prci :D
šalji garancije
2014-04-19
zazmirit cu, ako treba i poj.... cu ju.prckov wrote:slabo ti danas garancije pale, jedino da ti nadem nesto da ozenis, ruzno, gladno i sebicnoveber wrote:prci i ja dolazim.prckov wrote:u australiju?!IvyTeasdale wrote:Ja dolazim kod tebe,prci :D
šalji garancije
2014-12-30
Kasni Evropa, naš Rajić ispred svoga vrimena je prvi pobjego iz EU u Švicu i Srbiju da spasi ovo malo kapitala pred proždirućim SDP-on i njegovim adezetom.
A ljudi putuju. Došli lijepi dani, pa još i dugi vikend koji smo i spojili s petkom pa kaj buš doma.
Guest- Guest
samo mu zakazala pravna sluzba cim mu je ex toliko pobrala.udba wrote:Kasni Evropa, naš Rajić ispred svoga vrimena je prvi pobjego iz EU u Švicu i Srbiju da spasi ovo malo kapitala pred proždirućim SDP-on i njegovim adezetom.
2014-12-30
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Europi se sprema frka: milijunaši masovno bježe sa kontienta
» Milijunaši bježe iz Francuske, Kine, Indije, Brazila i Turske
» Mladi bježe iz bih
» Kozojebi bježe iz alepa
» Albanci bježe u Francusku
» Milijunaši bježe iz Francuske, Kine, Indije, Brazila i Turske
» Mladi bježe iz bih
» Kozojebi bježe iz alepa
» Albanci bježe u Francusku