Kovač putuje
Page 1 of 1
Kovač putuje
da mu guzica vidi puta
Kovač nije najavio ni premijeru ni predsjednici da se treba sastati s podtajnikom za politička pitanja Thomasom Shannonom.
Otkazivanje sastanka je poruka da je Washington nezadovoljan načinom na koji se Hrvatska odnosi prema ustaškom režimu i slobodi medija
Ministar vanjskih poslova Miro Kovač nije obavijestio ni predsjednicu Republike, ni premijera da odlazi u Sjedinjene Američke Države na susret s Johnom Kerryjem, doznaje Jutarnji list.
Prema našim informacijama, premijer Orešković za sastanak je doznao na prilično neobičan i neugodan način. Naime, za sastanak mu se najavila američka veleposlanica u Hrvatskoj, Julieta Valls Noyes, i rekla mu da dolazi s njim dogovoriti detalje sastanka s Kerryjem, na što je začuđeni Orešković navodno pitao o kakvom je uopće sastanku riječ.
Krugovi bliski Kovaču tvrde kako nije istina da premijer nije bio obaviješten, ali podatak koji se odnosi na to da predsjednica nije imala informaciju nije nam demantiran. Da se organizacija posjeta SAD-u odvijala u velikoj tajnosti, govori i podatak o tome da Ministarstvo vanjskih poslova posjet uopće nije najavljivalo, iako inače redovito obavještava o svim ministrovim aktivnostima. Prema navodima Wall Street Journala, Kerry se s Kovačem trebao susresti 4. svibnja u 17 sati, no sastanak je prebačen na 10 sati ujutro istog dana, i to s podtajnikom za politička pitanja Thomasom Shannonom.
Naši sugovornici kažu da je otkazani susret s američkim tajnikom dosad nezabilježen događaj u hrvatskoj diplomatskoj povijesti i veliki politički šamar Hrvatskoj.
Tim više što u vrijeme zakazanog susreta Kerry prema svemu sudeći nije imao nijednu dogovorenu obavezu. Prema riječima naših sugovornika, otkazivanje sastanka zapravo je američka poruka da je SAD nezadovoljan načinom na koji se hrvatska politika odnosi prema ustaškom režimu i slobodi medija.
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/kovac-nije-najavio-ni-predsjednici-ni-premijeru-da-se-treba-sastati-s-johnom-kerryjem/3728696/
A šta si umišlja kovač da je on pa da se sastaje sa Keryem ..................pa nije on na toj razini. To može jedino premijer
Kovač nije najavio ni premijeru ni predsjednici da se treba sastati s podtajnikom za politička pitanja Thomasom Shannonom.
Otkazivanje sastanka je poruka da je Washington nezadovoljan načinom na koji se Hrvatska odnosi prema ustaškom režimu i slobodi medija
Ministar vanjskih poslova Miro Kovač nije obavijestio ni predsjednicu Republike, ni premijera da odlazi u Sjedinjene Američke Države na susret s Johnom Kerryjem, doznaje Jutarnji list.
Prema našim informacijama, premijer Orešković za sastanak je doznao na prilično neobičan i neugodan način. Naime, za sastanak mu se najavila američka veleposlanica u Hrvatskoj, Julieta Valls Noyes, i rekla mu da dolazi s njim dogovoriti detalje sastanka s Kerryjem, na što je začuđeni Orešković navodno pitao o kakvom je uopće sastanku riječ.
Krugovi bliski Kovaču tvrde kako nije istina da premijer nije bio obaviješten, ali podatak koji se odnosi na to da predsjednica nije imala informaciju nije nam demantiran. Da se organizacija posjeta SAD-u odvijala u velikoj tajnosti, govori i podatak o tome da Ministarstvo vanjskih poslova posjet uopće nije najavljivalo, iako inače redovito obavještava o svim ministrovim aktivnostima. Prema navodima Wall Street Journala, Kerry se s Kovačem trebao susresti 4. svibnja u 17 sati, no sastanak je prebačen na 10 sati ujutro istog dana, i to s podtajnikom za politička pitanja Thomasom Shannonom.
[size=34]Napad predsjednice[/size]
Kovač potom odlazi u Prag. Istog dana, 4. svibnja, uslijedio je napad predsjednice na ministra Kovača uz napomenu da ga “proziva i poziva”. U kontekstu nove informacije Jutarnjeg lista o tome da uopće nije bila obaviještena o njegovu posjetu SAD-u, taj napad predsjednice dobiva dodatnu težinu. Ako o posjetu ministar doista nije obavijestio ni predsjednicu, ni premijera, to je veliki propust i otvara pitanje na koji način zapravo funkcionira hrvatska vanjska politika.Naši sugovornici kažu da je otkazani susret s američkim tajnikom dosad nezabilježen događaj u hrvatskoj diplomatskoj povijesti i veliki politički šamar Hrvatskoj.
Tim više što u vrijeme zakazanog susreta Kerry prema svemu sudeći nije imao nijednu dogovorenu obavezu. Prema riječima naših sugovornika, otkazivanje sastanka zapravo je američka poruka da je SAD nezadovoljan načinom na koji se hrvatska politika odnosi prema ustaškom režimu i slobodi medija.
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/kovac-nije-najavio-ni-predsjednici-ni-premijeru-da-se-treba-sastati-s-johnom-kerryjem/3728696/
A šta si umišlja kovač da je on pa da se sastaje sa Keryem ..................pa nije on na toj razini. To može jedino premijer
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Re: Kovač putuje
veseli me nevolja bele lugosija
pretila izgubila povjerenje u njega , smrc
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Kovač se full ufurao. Plaće u Ministarstvu vanjskih poslova su nikakve, a dnevnica je dnevnica...
Ostati miran i vladati na.
Ostati miran i vladati na.
Guest- Guest
deboto,ja tebe uvijek zamisljam k'o mjesavinu Clooneya,Pitta i Gerea otprije dvadeset godina :Ddebotoijusto wrote:veseli me nevolja bele lugosija
2014-04-12
IvyTeasdale wrote:deboto,ja tebe uvijek zamisljam k'o mjesavinu Clooneya,Pitta i Gerea otprije dvadeset godina :Ddebotoijusto wrote:veseli me nevolja bele lugosija
grijesis , najblizi sam svome avataru
promisljanjem ne kilima
2014-04-12
Megi ima grešne misli.IvyTeasdale wrote:deboto,ja tebe uvijek zamisljam k'o mjesavinu Clooneya,Pitta i Gerea otprije dvadeset godina :Ddebotoijusto wrote:veseli me nevolja bele lugosija
Moša.Yehudi wrote:
Naši sugovornici kažu da je otkazani susret s američkim tajnikom dosad nezabilježen događaj u hrvatskoj diplomatskoj povijesti i veliki politički šamar Hrvatskoj.
Tim više što u vrijeme zakazanog susreta Kerry prema svemu sudeći nije imao nijednu dogovorenu obavezu.
ne mozes ocekivati da tebe netko procjenjuje intelektualno kad ti druge dubokoumno procjenjujes po izgledu B-)debotoijusto wrote:IvyTeasdale wrote:deboto,ja tebe uvijek zamisljam k'o mjesavinu Clooneya,Pitta i Gerea otprije dvadeset godina :Ddebotoijusto wrote:veseli me nevolja bele lugosija
promisljanjem ne kilima
Nista od Richieja,znaci?! Steta..;-)
2014-04-12
Dobar je Gere i danas..tek prije dvadesetak godina..;Pdzango wrote:Megi ima grešne misli.IvyTeasdale wrote:deboto,ja tebe uvijek zamisljam k'o mjesavinu Clooneya,Pitta i Gerea otprije dvadeset godina :Ddebotoijusto wrote:veseli me nevolja bele lugosija
2014-04-12
moram se sloziti , gospo mojaIvyTeasdale wrote:ne mozes ocekivati da tebe netko procjenjuje intelektualno kad ti druge dubokoumno procjenjujes po izgledu B-)debotoijusto wrote:IvyTeasdale wrote:deboto,ja tebe uvijek zamisljam k'o mjesavinu Clooneya,Pitta i Gerea otprije dvadeset godina :Ddebotoijusto wrote:veseli me nevolja bele lugosija
promisljanjem ne kilima
Nista od Richieja,znaci?! Steta..;-)
moze li mi "spustanje na nivo komunikacije foruma" kao isprika nekako pomoci ?
2014-04-12
Moze..uvazeno ;-)
2014-04-12
Similar topics
» Predsjednica putuje u SAD
» ROSSIA
» Predsjednica Grabar-Kitarović putuje u SAD
» Kolinda putuje u Srbiju kako bi se ispričala Nikoliću što je SDP-ov Račan napustio kongres SKJ 90’
» U 104. godini putuje u Švicarsku kako bi tamo bio eutanaziran
» ROSSIA
» Predsjednica Grabar-Kitarović putuje u SAD
» Kolinda putuje u Srbiju kako bi se ispričala Nikoliću što je SDP-ov Račan napustio kongres SKJ 90’
» U 104. godini putuje u Švicarsku kako bi tamo bio eutanaziran
Page 1 of 1