autobiografska rap pjesma - Rene
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: autobiografska rap pjesma - Rene
A bas.abraham wrote:Alic je alkic a Reneov djed je bandit.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Hribar se ne bavi prijetnjama i pizdarijama, već donosi krucijalne odluke o financiranju projekata...i onda sve zajebe sa Jasenovcemdebotoijusto wrote:
hribar nema sto drugo radit nego prijetit novcem ako netko uposli alkica
2014-04-15
Pa i ja sam za povrat imovine.aben wrote:a ne, nojbolje je da se zaburavi sve. lopovi su uvika za zaborav.CharleyBhx5793 wrote:Bingo!abraham wrote:Cijela prosla elita je zivjela u otetom. Najbolje je da se danas o tome raspravlja.
Guest- Guest
I ovaj je dobar glumac ali izašao je iz okvira glume pa dobio neugodnu istinu u glavu.
2015-08-15
hribar ne odlucuje o dodjeli novcan_razbojnik wrote:Hribar se ne bavi prijetnjama i pizdarijama, već donosi krucijalne odluke o financiranju projekata...i onda sve zajebe sa Jasenovcemdebotoijusto wrote:
hribar nema sto drugo radit nego prijetit novcem ako netko uposli alkica
on je u HAVCU kao karamarko u vladi
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
et' ne odlučuje, kaktus
2014-04-15
Starhemberg wrote:
Legenda.
najjači naš film taj metastaze haha
Guest- Guest
Metastaze teško njesra od filma, al' ova scena rula
2014-04-15
jel karamarko odlucuje kadroviranje orepicu ?n_razbojnik wrote:et' ne odlučuje, kaktus
tako i hribar redatelju/producentu hoce li alkica uzet za ulogu
kaktusi , hribar oni mali smisni dlakavi u pitaricu
alkic debeli meksicki mesnati s tvrdim bodljama , nagrizen kojotima
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
skužaj, misli sun da nisi skuži abrahamov sarkazam. vidin da si protiv fašizma, ali sun misli da si za antifašizam.CharleyBhx5793 wrote:Pa i ja sam za povrat imovine.aben wrote:a ne, nojbolje je da se zaburavi sve. lopovi su uvika za zaborav.CharleyBhx5793 wrote:Bingo!abraham wrote:Cijela prosla elita je zivjela u otetom. Najbolje je da se danas o tome raspravlja.
2014-04-16
To je stvarno teško za skužit. Kilo mozga dvije marke.aben wrote:skužaj, misli sun da nisi skuži abrahamov sarkazam. vidin da si protiv fašizma, ali sun misli da si za antifašizam.CharleyBhx5793 wrote:Pa i ja sam za povrat imovine.aben wrote:a ne, nojbolje je da se zaburavi sve. lopovi su uvika za zaborav.CharleyBhx5793 wrote:Bingo!abraham wrote:Cijela prosla elita je zivjela u otetom. Najbolje je da se danas o tome raspravlja.
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Ima veze s tim da on Hrvate proziva za netoleranciju i ustaštvovuksadinare wrote:Mislim kakva glupost..pa kakve veze ima sto.su nekom preci bili partizani i on sad direktno zbog toga ne voli hr..ja znam dosta hosovaca i pripadnika znga kojima su preci bili partizani a iskazali se u dom.ratu junastvom...a ima onih kojima su preci bili ustase,domobrani,antikomunisti a nemalo su punili minken bojnu...ovaj post nema veze sto ja smatram da partizani nisu cista pozitiva nego ovo prozivanje djed ti bio partizan pa uzeo ovo ono..moja pok.baba bi rekla prolazilw vojske kroz nase selo i svaka drpala
a živi u stanu koji su maznuli čovjeku kojeg su ubili jer ti je nadasve tolerantno. Purger ne..
A tebe boli dupe za stsnove koje su dobili partizani?
Pa koliko su stanova dobili branitelji , dio njih je iz hercegovne , znam jednog iz tigrova kojinstalno iznajmljuje jer mu ne treba .
Inace i prozivanje Hrvata za ustaštvo se čuje sirom svijeta , od Amerike do njemačke .
Ako su neki besramni i tupoglavo drkaju na slovo U Nisu SVI .
TI KAJO HDZEOVKO IMAS RAZLOGA PRIČATI O UKRADENIM STANOVIMA.
Pa vi drugi nacin. I ne znate
Bio bi budala da ga drži, 'nako, praznog i zaključana.Sora wrote:kaja_333 wrote:Ima veze s tim da on Hrvate proziva za netoleranciju i ustaštvovuksadinare wrote:Mislim kakva glupost..pa kakve veze ima sto.su nekom preci bili partizani i on sad direktno zbog toga ne voli hr..ja znam dosta hosovaca i pripadnika znga kojima su preci bili partizani a iskazali se u dom.ratu junastvom...a ima onih kojima su preci bili ustase,domobrani,antikomunisti a nemalo su punili minken bojnu...ovaj post nema veze sto ja smatram da partizani nisu cista pozitiva nego ovo prozivanje djed ti bio partizan pa uzeo ovo ono..moja pok.baba bi rekla prolazilw vojske kroz nase selo i svaka drpala
a živi u stanu koji su maznuli čovjeku kojeg su ubili jer ti je nadasve tolerantno. Purger ne..
Pa koliko su stanova dobili branitelji , dio njih je iz hercegovne , znam jednog iz tigrova kojinstalno iznajmljuje jer mu ne treba .
kaja_333 wrote:I ovaj je dobar glumac ali izašao je iz okvira glume pa dobio neugodnu istinu u glavu.
Istina ?
U pm
U drzsvi u kojoj vicepremer veli da je moral relativna kategorija
Njemu.
Njegovoj stranci .
Rene je dobio istinu u glsvu ? Koja si ti komičarka Kajo...profesionalka za branit "istine "
Beznadno stvorenje ...
I to sto velis .Ero wrote:Bio bi budala da ga drži, 'nako, praznog i zaključana.Sora wrote:kaja_333 wrote:Ima veze s tim da on Hrvate proziva za netoleranciju i ustaštvovuksadinare wrote:Mislim kakva glupost..pa kakve veze ima sto.su nekom preci bili partizani i on sad direktno zbog toga ne voli hr..ja znam dosta hosovaca i pripadnika znga kojima su preci bili partizani a iskazali se u dom.ratu junastvom...a ima onih kojima su preci bili ustase,domobrani,antikomunisti a nemalo su punili minken bojnu...ovaj post nema veze sto ja smatram da partizani nisu cista pozitiva nego ovo prozivanje djed ti bio partizan pa uzeo ovo ono..moja pok.baba bi rekla prolazilw vojske kroz nase selo i svaka drpala
Kao i grmoja jel tako
Grmoji dalo kredit za stan ili kuću a on Lipo oročio i svira jurcu
Bio bi budala Budale si dale
Doduše nije ministar ali je iz Bosne ..
Ma šta...u tpm. Jesam li sad antifašist?Sora wrote:kaja_333 wrote:I ovaj je dobar glumac ali izašao je iz okvira glume pa dobio neugodnu istinu u glavu.
Istina ?
U pm
Moraš kod Bujaneca, da ti provjeri rodoslovno stablo i obavi evaluaciju.Ero wrote:Ma šta...u tpm. Jesam li sad antifašist?Sora wrote:kaja_333 wrote:I ovaj je dobar glumac ali izašao je iz okvira glume pa dobio neugodnu istinu u glavu.
Istina ?
U pm
Guest- Guest
Gle, možes ti galamiti ali to ne mjenja stvar. Zacackao je mecku a ovi išli provjeriti od kud mu stan kod susjeda. I to je neugodna istina.Sora wrote:kaja_333 wrote:I ovaj je dobar glumac ali izašao je iz okvira glume pa dobio neugodnu istinu u glavu.
Istina ?
U pm
U drzsvi u kojoj vicepremer veli da je moral relativna kategorija
Njemu.
Njegovoj stranci .
Rene je dobio istinu u glsvu ? Koja si ti komičarka Kajo...profesionalka za branit "istine "
Beznadno stvorenje ...
2015-08-15
što ne mjenja stvar da je bitorajac senior bandit koji je zdipio stan.Sora wrote:
Kao i grmoja jel tako
2015-08-15
kaja_333 wrote:što ne mjenja stvar da je bitorajac senior bandit koji je zdipio stan.Sora wrote:
Kao i grmoja jel tako
Jebote koda si bila u susjedstvu tog stana i to 1945.
I to vidjela svojim ocima.
Boli te dupe za stanove partizana.
Toliko koliko smo mi stanova. Izgradili nećete ti i tvoji desnicari stici pofarbati .
Je . Vama i ne treba stan. Vama sator dobar, jest da ides u hotel noćiti ako je zima
Ali kog jebe trošak satorasima .
Janjci i ocvale babuskare po sator da zaborave PTSP
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» R.I.P. Rene Artois
» René se doselio iz Nizozemske i sad obilazi stare, usamljene ljude po hrvatskim selima
» Turkish airlanes - ova pjesma je za tebe Croatia
» Grci napokon otkrili glavnog organizatora nereda Ateni,glavnog fasistu i pikaca:Rene Bitorajac Krpa
» Izašla pjesma o generalu Praljku
» René se doselio iz Nizozemske i sad obilazi stare, usamljene ljude po hrvatskim selima
» Turkish airlanes - ova pjesma je za tebe Croatia
» Grci napokon otkrili glavnog organizatora nereda Ateni,glavnog fasistu i pikaca:Rene Bitorajac Krpa
» Izašla pjesma o generalu Praljku
Page 3 of 5