IMF Tells Germany “Debt Relief For Greece Or IMF Drops Out”
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: IMF Tells Germany “Debt Relief For Greece Or IMF Drops Out”
zato Ameri i vladaju, uzmi im Europu i Japan i daj ih Rusima, imas bacuska univerzum..asilovski wrote:ne znaju oni graditi odnose, to jest nemaju ih, zato i pušekic wrote:to kao kod moje rodice, došli njeni starci u posjet, on s posla, pozdravio ih i krenuo na svoj fitness xD ova ga strijeljala danima, moraš se družiti dok ne odu-
Rusi se stalno podcjenjuju to je ključ uspjeha Rusije koja je u biti svijet za sebe, a kako je samodostatan univerzum vrlo teško a je uništiti čak nemoguće bez reperkusija za samu planetukic wrote:zato Ameri i vladaju, uzmi im Europu i Japan i daj ih Rusima, imas bacuska univerzum..asilovski wrote:ne znaju oni graditi odnose, to jest nemaju ih, zato i pušekic wrote:to kao kod moje rodice, došli njeni starci u posjet, on s posla, pozdravio ih i krenuo na svoj fitness xD ova ga strijeljala danima, moraš se družiti dok ne odu-
Kermit-
2014-04-17
gargamel0101 wrote:It’s showdown time.
The IMF has threatened it will pull out of the Greek bailout program unless Greece gets debt relief.
http://www.zerohedge.com/news/2016-05-06/showdown-leaked-letter-imf-tells-germany-“debt-relief-greece-or-imf-drops-out”
Guest- Guest
ugl deda je bio u pravu kada je od početka govorio da su grčki dugovi ne naplativi, i ja sam prihvatio to mišljenje i zalagao sam se da se grcima posuši dio dugovanja , te da nastave sa reformama
Guest- Guest
naježio sam se koliko homo erotike ima u tvojem postupreko_vode_do_slobode wrote:ugl deda je bio u pravu kada je od početka govorio da su grčki dugovi ne naplativi, i ja sam prihvatio to mišljenje i zalagao sam se da se grcima posuši dio dugovanja , te da nastave sa reformama
Kermit-
2014-04-17
kic wrote:kad sam ja prošlo ljeto pisao da Grcima treba oprostiti dio duga ili nešto slično, na forumu su me tukli ko da sam bizantski hermafrodit uhvaćen u krađi hljeba..
ne treba im ništa opraštati nego se EU treba početi ponašati kao država, a ECB kao centralna banka te države
mjere štednje ne daju oporavak, nego još više slabe ekonomiju, Grci su napravili sve što se od njih tražilo, otpustili su državne službenike, srezali plaće 30%, srezali mirovine... i jedini rezultat im je da im je BDP pao, te da su danas još zaduženiji nego što su bili prije
najgori eksperiment u povijesti ekonomije i IMFa
Grčkoj sada treba "new deal" od strane EU kakav je dobila Njemačka i Japan nakon rata od SADa.
Guest- Guest
i MMF se slaže sa time, MMF je najbolja svjetska institucija, grcima bi trebalo posušiti većinu dugovanja, i malo promjeniti ekonomsku paradigmu, trebalo bi rezati poreze da se potakne potrošnja i investiranje
Guest- Guest
deda getting old wrote:kic wrote:kad sam ja prošlo ljeto pisao da Grcima treba oprostiti dio duga ili nešto slično, na forumu su me tukli ko da sam bizantski hermafrodit uhvaćen u krađi hljeba..
ne treba im ništa opraštati nego se EU treba početi ponašati kao država, a ECB kao centralna banka te države
red wolf-
2016-02-10
podigli su poreze, to im usporava oporavak. rezanje poreza i mogli bi se oporavljati sa 2-3% godišnje, što bi bilo dovoljnoda stanu na noge,deda getting old wrote:kic wrote:kad sam ja prošlo ljeto pisao da Grcima treba oprostiti dio duga ili nešto slično, na forumu su me tukli ko da sam bizantski hermafrodit uhvaćen u krađi hljeba..
mjere štednje ne daju oporavak, nego još više slabe ekonomiju, Grci su napravili sve što se od njih tražilo, otpustili su državne službenike, srezali plaće 30%, srezali mirovine... i jedini rezultat im je da im je BDP pao, te da su danas još zaduženiji nego što su bili prije
najgori eksperiment u povijesti ekonomije i IMFa
Grčkoj sada treba "new deal" od strane EU kakav je dobila Njemačka i Japan nakon rata od SADa.
Guest- Guest
Kako Merkelica vodi vanjsku politiku, diplomaciju i dr. tako vodi i riješevanje recesije, što će reći da na dva kolosjeka vodi Evropu u propast
Kermit-
2014-04-17
preko_vode_do_slobode wrote:ugl deda je bio u pravu kada je od početka govorio da su grčki dugovi ne naplativi
ja ne dajem "svoje" mišljenje, pogledam što kažu stručnjaci iz tog područja, zato sam često u pravu, pogledam što kaže netko tko je posvetio 20ak godina toj materiji, napisao knjigu o tome, pročitaš tu knjigu kroz 2 dana i upio si 20 godina njegovog rada i iskustva, ili ako je nađeš u audio formatu, onda si upio njegovo znanje u roku 2 sata, i sve ti je jasno, nema potrebe za ideologijom, za zauzimanjem tabora, izmišljanjem scenarija..., nego otprilike imaš predodžbu kako stvari funkcioniraju...
Guest- Guest
roflasilovski wrote:naježio sam se koliko homo erotike ima u tvojem postupreko_vode_do_slobode wrote:ugl deda je bio u pravu kada je od početka govorio da su grčki dugovi ne naplativi, i ja sam prihvatio to mišljenje i zalagao sam se da se grcima posuši dio dugovanja , te da nastave sa reformama
asilovski wrote:Njemci nikad nisu imali plan, znači strategiju za budućnost, te nikada nisu imali diplomaciju bez toga nikad nisu mogli ništa. Danas su poraženi zbog SAD-a koji je nakon 1945.g. napravio ne denacifikaciju Njemačke već degermanizaciju uništili su sve ono što je bila Njemačka osim rada, od Švaba su napravili robove, potpuno uništenje duha i autodestrukcija te samooptuživanje koje i dovelo do masovnog useljavanja kanibala.kic wrote:asilovski wrote:Vjerojatno, pa ipak je on dio kluba, međutim smiješno mi je da Njemačka jebe Grke a Turčadiji pušta bezvizni režim, ISIL i masovna silovanja po ulicama to mi dođe selo gori a baba se češlja stil, ali no Švabe nikada sa diplomacijom i strategijom nisu imali nikakve veze što se vidjelo 1918.g. i 1945.g. a ova tuka je gora i od Kajezea i Adolfa zajednokic wrote:dakle opet će svi koji su drukali za Trumpa pojesti govno kao što su za Grčku..
nije nego se Njemci previše pouzdaju u svoju snagu:
- ww1 u svoje željeznice, brzinu mobilizacije i oružje
- ww2 najmnogoljudnija europska nacija
- sad, sad su kao ekonomski giganti..
sve tri točke su točne u svoje vrijeme bile, ali kao što znamo nisu bile dovoljne, ne znam jesi čitao onu knjigu Levijatan o ww1 sukobu.. SF-fantasy, ali u biti otkriva svu zabludu Njemačke misli..
sad se uzdaju u svoje šolde, ali neće ih odnijeti u grob, oni rade a zamotani guraju dječja kolica po gradovima.. easy win jebote..
Ali no kako vide da su unaprijed uništeni iz čistog sadizma se osvećuju debilnim Grcima, a podupiru čistog vehabiju i tiranina Erdogana što je van racionalnog ponašanja, to je masovna shizofrenija zapravo, osim ako Švabe ne vide što je očito, a to je onda problem što sam stavio na početku...
Ne vide to volovi nego se i kojekakvi balkanski drkadjije iživljavaju i nasladjuju nad sudbinom Grčke
a da njima to netko radi, kukaki bi poput zadnjih sisa.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Yehudi wrote:asilovski wrote:Njemci nikad nisu imali plan, znači strategiju za budućnost, te nikada nisu imali diplomaciju bez toga nikad nisu mogli ništa. Danas su poraženi zbog SAD-a koji je nakon 1945.g. napravio ne denacifikaciju Njemačke već degermanizaciju uništili su sve ono što je bila Njemačka osim rada, od Švaba su napravili robove, potpuno uništenje duha i autodestrukcija te samooptuživanje koje i dovelo do masovnog useljavanja kanibala.kic wrote:asilovski wrote:Vjerojatno, pa ipak je on dio kluba, međutim smiješno mi je da Njemačka jebe Grke a Turčadiji pušta bezvizni režim, ISIL i masovna silovanja po ulicama to mi dođe selo gori a baba se češlja stil, ali no Švabe nikada sa diplomacijom i strategijom nisu imali nikakve veze što se vidjelo 1918.g. i 1945.g. a ova tuka je gora i od Kajezea i Adolfa zajednokic wrote:dakle opet će svi koji su drukali za Trumpa pojesti govno kao što su za Grčku..
nije nego se Njemci previše pouzdaju u svoju snagu:
- ww1 u svoje željeznice, brzinu mobilizacije i oružje
- ww2 najmnogoljudnija europska nacija
- sad, sad su kao ekonomski giganti..
sve tri točke su točne u svoje vrijeme bile, ali kao što znamo nisu bile dovoljne, ne znam jesi čitao onu knjigu Levijatan o ww1 sukobu.. SF-fantasy, ali u biti otkriva svu zabludu Njemačke misli..
sad se uzdaju u svoje šolde, ali neće ih odnijeti u grob, oni rade a zamotani guraju dječja kolica po gradovima.. easy win jebote..
Ali no kako vide da su unaprijed uništeni iz čistog sadizma se osvećuju debilnim Grcima, a podupiru čistog vehabiju i tiranina Erdogana što je van racionalnog ponašanja, to je masovna shizofrenija zapravo, osim ako Švabe ne vide što je očito, a to je onda problem što sam stavio na početku...
Ne vide to volovi nego se i kojekakvi balkanski drkadjije iživljavaju i nasladjuju nad sudbinom Grčke
a da njima to netko radi, kukaki bi poput zadnjih sisa.
ja podržavam dan kada će RH doći u situaciju Grčke.. jedva čekam, kako crnoamanjstim grcima nitko drugi nije kriv nego oni sami, tako i nama nitko nije kriv nego HDZ i SDP i ekipa za koju ste glasovali.
Kako ste sijali tako ćete i žnjati
Guest- Guest
asilovski wrote:Rusi se stalno podcjenjuju to je ključ uspjeha Rusije koja je u biti svijet za sebe, a kako je samodostatan univerzum vrlo teško a je uništiti čak nemoguće bez reperkusija za samu planetukic wrote:zato Ameri i vladaju, uzmi im Europu i Japan i daj ih Rusima, imas bacuska univerzum..asilovski wrote:ne znaju oni graditi odnose, to jest nemaju ih, zato i pušekic wrote:to kao kod moje rodice, došli njeni starci u posjet, on s posla, pozdravio ih i krenuo na svoj fitness xD ova ga strijeljala danima, moraš se družiti dok ne odu-
Tako je bilo i tijekom WWII
Rusi su radili vojnu paradu u Moskvi a zajedljivci su se sprdali kako su njemačke trupe ( i kojekakvi satelitski kvislinzi )
............pred vratima Moskve a Rusi rade vojnu paradu............
Znamo kako je to završilo
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
ali pazi ovo.. "cipras i ekipa će izabrati Sirizu koja će srušiti neoliberalni kapitalizam"
i fašizam(da i fašizam)
i fašizam(da i fašizam)
Guest- Guest
preko_vode_do_slobode wrote:
podigli su poreze, to im usporava oporavak
to je recept IMFove šok terapije, to im je rečeno da naprave od strane IMFa i Njemačke, otpuštanje radnika, rezanje plaća, rezanje mirovina i dizanje poreza
+ što Grčka nakon eurizacije više nije suverena država, nema svoju valutu, država ne može održavati likvidnost svog bankarskog sustava i ekonomije, nego ovisi o volji Brisela i ECB, koji su pod utjecajem Njemačke koja ne želi da EU postane federacija, nego im samo odgovara iskorištavanje zajedničkog tržišta i bescarinske zone
Guest- Guest
deda getting old wrote:preko_vode_do_slobode wrote:
to je recept IMFove šok terapije, to im je rečeno da naprave od strane IMFa i Njemačke, otpuštanje radnika, rezanje plaća, rezanje mirovina i dizanje poreza
+ što Grčka nakon eurizacije više nije suverena država, nema svoju valutu, država ne može održavati likvidnost svog bankarskog sustava i ekonomije, nego ovisi o volji Brisela i ECB, koji su pod utjecajem Njemačke koja ne želi da EU postane federacija, nego im samo odgovara iskorištavanje zajedničkog tržišta i bescarinske zone
protiv dizanja poreza sam oduvijek bio, i ostao.. ovo ostalo aj može proći uz paralerno spuštanje poreza.
Guest- Guest
preko_vode_do_slobode wrote:i MMF se slaže sa time, MMF je najbolja svjetska institucija, grcima bi trebalo posušiti većinu dugovanja, i malo promjeniti ekonomsku paradigmu, trebalo bi rezati poreze da se potakne potrošnja i investiranje
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Čekaj oni su njima govorili da režu javnu upravu a da u isto vrijeme dižu poreze?preko_vode_do_slobode wrote:deda getting old wrote:preko_vode_do_slobode wrote:
protiv dizanja poreza sam oduvijek bio, i ostao.. ovo ostalo aj može proći uz paralerno spuštanje poreza.
Pa zar nije logično ako ćeš već rezati javnu upravu da onda smanjuješ poreze? Koji će jarac državi veliki porezi ako ima manju javnu upravu?
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
asilovski wrote:
Njemci nikad nisu imali plan, znači strategiju za budućnost
bili su vođeni čistom ideologijom, pa su zato, iako su imali vojnu, u smislu bolje organizirane vojske, i tehnološku nadmoć izgubili rat
nacisti nisu slušali svoje generala i stručnjake, nego su se vodili ideološkim zabludama
npr. slali su svoje vojnike usred zime na Staljingrad po temperaturi od -40, slabo opremljene za te uvijete, jer...
...jer su oni viša rasa pa im hladnoća ne smeta
https://www.youtube.com/watch?v=5agLW7fTzBc
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Brand-New Volkswagen Arrives at Dealer and Drops an Fuck-Bomb to America
» Corfu Krf Greece Grcka Grecia 2024
» BBC tells its staff to watch out for 170 different forms of 'unconscious bias'
» MAN WHO PREDICTED ISLAMIC INVASION OF EUROPE TELLS WHAT’S COMING NEXT
» Lebanese woman married to IS mercenary tells her story
» Corfu Krf Greece Grcka Grecia 2024
» BBC tells its staff to watch out for 170 different forms of 'unconscious bias'
» MAN WHO PREDICTED ISLAMIC INVASION OF EUROPE TELLS WHAT’S COMING NEXT
» Lebanese woman married to IS mercenary tells her story
Page 2 of 3