Kraj Jugoslavije i nezavisna Hrvatska:
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kraj Jugoslavije i nezavisna Hrvatska:
Srećom su tu ustaše da nam objasne.tre911 wrote:Pa i kurac na biciklu ste. U svakom slučaju radi se o vašem proroku kjoji je poprilično ispljuvao upravo vas samo što ste preglupi da to viditedzango wrote:Ma jok, kurac na biciklu.tre911 wrote:Moraš to gledati iz kuta tarabića, za srbe smo mjerna jedinica za poštenjapreko_vode_do_slobode wrote:ma OK dobri mogu shvatiti, mi kao narod i jesmo dobri, hrvat će pomoći slabijem u nevolji, oprostiti će i nepravdu, nismo kao u WW2 više za klanje, itd, ali pošteni hahaha. ništa od toga.gargamel0101 wrote:Pa kad nas usporediš sa Srbima upravu je.preko_vode_do_slobode wrote:dobri i pošteni.. to nije mislio na nas
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
1 Hrvat.tre911 wrote:Moraš to gledati iz kuta tarabića, za srbe smo mjerna jedinica za poštenjapreko_vode_do_slobode wrote:ma OK dobri mogu shvatiti, mi kao narod i jesmo dobri, hrvat će pomoći slabijem u nevolji, oprostiti će i nepravdu, nismo kao u WW2 više za klanje, itd, ali pošteni hahaha. ništa od toga.gargamel0101 wrote:Pa kad nas usporediš sa Srbima upravu je.preko_vode_do_slobode wrote:dobri i pošteni.. to nije mislio na nas
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Kaže tarabić da su to dobri ljudi a da ste vi zlidzango wrote:Srećom su tu ustaše da nam objasne.tre911 wrote:Pa i kurac na biciklu ste. U svakom slučaju radi se o vašem proroku kjoji je poprilično ispljuvao upravo vas samo što ste preglupi da to viditedzango wrote:Ma jok, kurac na biciklu.tre911 wrote:Moraš to gledati iz kuta tarabića, za srbe smo mjerna jedinica za poštenjapreko_vode_do_slobode wrote:ma OK dobri mogu shvatiti, mi kao narod i jesmo dobri, hrvat će pomoći slabijem u nevolji, oprostiti će i nepravdu, nismo kao u WW2 više za klanje, itd, ali pošteni hahaha. ništa od toga.gargamel0101 wrote:Pa kad nas usporediš sa Srbima upravu je.preko_vode_do_slobode wrote:dobri i pošteni.. to nije mislio na nas
Guest- Guest
Vidiš kako smo mi dobri prema vama, a vi tako. Guramo vasod EU ka Rusiji, a pored toga vam još tumačimo vaše proroke. Gdje ćeš bolje i poštenije susjede od nas.dzango wrote:
Srećom su tu ustaše da nam objasne.
Tarabići su bili upravu.
2015-07-23
Objasnit će vam Vučko, morate se sad reformirati prema onim poglavljima iz pristupa EU.dzango wrote:
Guest- Guest
A jel kaže da imaju "U" na kapi?tre911 wrote:Kaže tarabić da su to dobri ljudi a da ste vi zlidzango wrote:Srećom su tu ustaše da nam objasne.tre911 wrote:Pa i kurac na biciklu ste. U svakom slučaju radi se o vašem proroku kjoji je poprilično ispljuvao upravo vas samo što ste preglupi da to viditedzango wrote:Ma jok, kurac na biciklu.tre911 wrote:Moraš to gledati iz kuta tarabića, za srbe smo mjerna jedinica za poštenjapreko_vode_do_slobode wrote:ma OK dobri mogu shvatiti, mi kao narod i jesmo dobri, hrvat će pomoći slabijem u nevolji, oprostiti će i nepravdu, nismo kao u WW2 više za klanje, itd, ali pošteni hahaha. ništa od toga.gargamel0101 wrote:Pa kad nas usporediš sa Srbima upravu je.preko_vode_do_slobode wrote:dobri i pošteni.. to nije mislio na nas
Ne kažem ja da je loše što blokirate. Jedino što je iz pogrešnih pobuda.gargamel0101 wrote:Vidiš kako smo mi dobri prema vama, a vi tako. Guramo vasod EU ka Rusiji, a pored toga vam još tumačimo vaše proroke. Gdje ćeš bolje i poštenije susjede od nas.dzango wrote:
Tarabići su bili upravu.
Imaju Tarabići raznih proročanstava. Ne bio vam u koži za nekda od njih.
Vučko je peder.deda getting old wrote:Objasnit će vam Vučko, morate se sad reformirati prema onim poglavljima iz pristupa EU.dzango wrote:
Njihov tarabić ih hebe a oni opet ljuti na nas! Isto je bilo kad je amerika priznala kosovo a oni zapalili RH ambasadu u beogradugargamel0101 wrote:1 Hrvat.tre911 wrote:Moraš to gledati iz kuta tarabića, za srbe smo mjerna jedinica za poštenjapreko_vode_do_slobode wrote:ma OK dobri mogu shvatiti, mi kao narod i jesmo dobri, hrvat će pomoći slabijem u nevolji, oprostiti će i nepravdu, nismo kao u WW2 više za klanje, itd, ali pošteni hahaha. ništa od toga.gargamel0101 wrote:Pa kad nas usporediš sa Srbima upravu je.preko_vode_do_slobode wrote:dobri i pošteni.. to nije mislio na nas
Guest- Guest
Kaže da smo dobri a pošto nije bio pismen nije ni mogao prepoznati ikoje slovodzango wrote:A jel kaže da imaju "U" na kapi?tre911 wrote:Kaže tarabić da su to dobri ljudi a da ste vi zlidzango wrote:Srećom su tu ustaše da nam objasne.tre911 wrote:Pa i kurac na biciklu ste. U svakom slučaju radi se o vašem proroku kjoji je poprilično ispljuvao upravo vas samo što ste preglupi da to viditedzango wrote:Ma jok, kurac na biciklu.tre911 wrote:Moraš to gledati iz kuta tarabića, za srbe smo mjerna jedinica za poštenjapreko_vode_do_slobode wrote:ma OK dobri mogu shvatiti, mi kao narod i jesmo dobri, hrvat će pomoći slabijem u nevolji, oprostiti će i nepravdu, nismo kao u WW2 više za klanje, itd, ali pošteni hahaha. ništa od toga.gargamel0101 wrote:Pa kad nas usporediš sa Srbima upravu je.preko_vode_do_slobode wrote:dobri i pošteni.. to nije mislio na nas
Guest- Guest
Ono jest. Ali bi potkovicu na kapi sigurno prepoznao.tre911 wrote:Kaže da smo dobri a pošto nije bio pismen nije ni mogao prepoznati ikoje slovodzango wrote:A jel kaže da imaju "U" na kapi?tre911 wrote:Kaže tarabić da su to dobri ljudi a da ste vi zlidzango wrote:Srećom su tu ustaše da nam objasne.tre911 wrote:Pa i kurac na biciklu ste. U svakom slučaju radi se o vašem proroku kjoji je poprilično ispljuvao upravo vas samo što ste preglupi da to viditedzango wrote:Ma jok, kurac na biciklu.tre911 wrote:Moraš to gledati iz kuta tarabića, za srbe smo mjerna jedinica za poštenjapreko_vode_do_slobode wrote:ma OK dobri mogu shvatiti, mi kao narod i jesmo dobri, hrvat će pomoći slabijem u nevolji, oprostiti će i nepravdu, nismo kao u WW2 više za klanje, itd, ali pošteni hahaha. ništa od toga.gargamel0101 wrote:Pa kad nas usporediš sa Srbima upravu je.preko_vode_do_slobode wrote:dobri i pošteni.. to nije mislio na nas
Nije istina. To su istinske namjere da vas gurnemo Rusima. Koji će te vi vrag s nama u EU. Otišli od vas jedanput, pa ušli u drugi savez da budemo što dalje od vas i sad vam pomažemo da budete dalje od nas tj. da idete kamo vas srce vuče.dzango wrote:
Ne kažem ja da je loše što blokirate. Jedino što je iz pogrešnih pobuda.
Iskrene i prijateljske namjere da ne dođe do novog zla.
2015-07-23
Jeste istina. Nema tu nikakve strategije. U pitanju je čista balkanska pakost i da komšiji crkne krava. Isto kao što je i Slovenija ucenjivala Hrvatsku. Što nama to ide u prilog, drugi je par rukavica.gargamel0101 wrote:Nije istina. To su istinske namjere da vas gurnemo Rusima. Koji će te vi vrag s nama u EU. Otišli od vas jedanput, pa ušli u drugi savez da budemo što dalje od vas i sad vam pomažemo da budete dalje od nas tj. da idete kamo vas srce vuče.dzango wrote:
Ne kažem ja da je loše što blokirate. Jedino što je iz pogrešnih pobuda.
Iskrene i prijateljske namjere da ne dođe do novog zla.
ne bismo ni mi vama..procitaj opet tarabice :Ddzango wrote:Ne kažem ja da je loše što blokirate. Jedino što je iz pogrešnih pobuda.gargamel0101 wrote:Vidiš kako smo mi dobri prema vama, a vi tako. Guramo vasod EU ka Rusiji, a pored toga vam još tumačimo vaše proroke. Gdje ćeš bolje i poštenije susjede od nas.dzango wrote:
Tarabići su bili upravu.
2014-04-12
Čitao sam odavno. Ne treba toliko da se palite na ona lažna koja vam se toliko sviđaju.IvyTeasdale wrote:ne bismo ni mi vama..procitaj opet tarabice :Ddzango wrote:Ne kažem ja da je loše što blokirate. Jedino što je iz pogrešnih pobuda.gargamel0101 wrote:Vidiš kako smo mi dobri prema vama, a vi tako. Guramo vasod EU ka Rusiji, a pored toga vam još tumačimo vaše proroke. Gdje ćeš bolje i poštenije susjede od nas.dzango wrote:
Tarabići su bili upravu.
da,da,lazna...samo se ti tjesi B-)dzango wrote:Čitao sam odavno. Ne treba toliko da se palite na ona lažna koja vam se toliko sviđaju.IvyTeasdale wrote:ne bismo ni mi vama..procitaj opet tarabice :Ddzango wrote:Ne kažem ja da je loše što blokirate. Jedino što je iz pogrešnih pobuda.gargamel0101 wrote:Vidiš kako smo mi dobri prema vama, a vi tako. Guramo vasod EU ka Rusiji, a pored toga vam još tumačimo vaše proroke. Gdje ćeš bolje i poštenije susjede od nas.dzango wrote:
Tarabići su bili upravu.
2014-04-12
Da lažna, ma koliko vam se to ne sviđalo. Ne jede se sve što raste na drvetu. Jebiga.IvyTeasdale wrote:da,da,lazna...samo se ti tjesi B-)dzango wrote:Čitao sam odavno. Ne treba toliko da se palite na ona lažna koja vam se toliko sviđaju.IvyTeasdale wrote:ne bismo ni mi vama..procitaj opet tarabice :Ddzango wrote:Ne kažem ja da je loše što blokirate. Jedino što je iz pogrešnih pobuda.gargamel0101 wrote:Vidiš kako smo mi dobri prema vama, a vi tako. Guramo vasod EU ka Rusiji, a pored toga vam još tumačimo vaše proroke. Gdje ćeš bolje i poštenije susjede od nas.dzango wrote:
Tarabići su bili upravu.
a,nije obrnuto..to sto su bili Srbi ne znaci da bi i lagali u vasem interesu..i to vrlo kratkorocnom :Ddzango wrote:Da lažna, ma koliko vam se to ne sviđalo. Ne jede se sve što raste na drvetu. Jebiga.IvyTeasdale wrote:da,da,lazna...samo se ti tjesi B-)dzango wrote:Čitao sam odavno. Ne treba toliko da se palite na ona lažna koja vam se toliko sviđaju.IvyTeasdale wrote:ne bismo ni mi vama..procitaj opet tarabice :Ddzango wrote:Ne kažem ja da je loše što blokirate. Jedino što je iz pogrešnih pobuda.gargamel0101 wrote:Vidiš kako smo mi dobri prema vama, a vi tako. Guramo vasod EU ka Rusiji, a pored toga vam još tumačimo vaše proroke. Gdje ćeš bolje i poštenije susjede od nas.dzango wrote:
Tarabići su bili upravu.
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hrvatska ima dvostruko više policije nego u vrijeme Jugoslavije
» Hrvatska od danas zvanično raspolaže imovinom bivše Jugoslavije: Bez nekretnina ostaje i Srbija
» Index priznao.jugoslavija kao olimpijska sila je-mit,Hrvatska je daleko najjača od zemalja raspale Jugoslavije
» Kraj vlasti Markelove bio bi kraj Evrope kakvu znamo
» Svizac Phil predviđa kraj zime,udbaš Safet predviđa kraj korone
» Hrvatska od danas zvanično raspolaže imovinom bivše Jugoslavije: Bez nekretnina ostaje i Srbija
» Index priznao.jugoslavija kao olimpijska sila je-mit,Hrvatska je daleko najjača od zemalja raspale Jugoslavije
» Kraj vlasti Markelove bio bi kraj Evrope kakvu znamo
» Svizac Phil predviđa kraj zime,udbaš Safet predviđa kraj korone
Page 2 of 2