Imamo dokaz da je Dolački kupio pilu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Imamo dokaz da je Dolački kupio pilu
deda getting old wrote:Nema ni protuprovalni alarm. Možeš se ušetati preko požarnog stubišta.gargamel0101 wrote:Što stvarno?deda getting old wrote:Zgrada plocijske postaje u Heinzelovoj nema video nadzor.abraham wrote:Pretpostavljam da je zgrada pod video nadzorom.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Sarke mozda??? Nebitno ali cijeli slucaj je zesca pizdarija. Spisao sam se od smijeha. Mozda je bilo nesto ovako???
2014-04-14
http://www.express.hr/brifing/je-li-zgodusni-detektiv-zaista-provalnik-s-pilom-4910#
Jučer su imali svjedokinju, danas imaju račun.
Za potrebe medijskog tumačenja, neslužbenim kanalima dodano je kako čak postoji jedna kolegica koja je već priznala osobnu pomoć Željku Dolačkom u aranžiranju lažnih provalnih tragova.
Jučer su imali svjedokinju, danas imaju račun.
Guest- Guest
Svi smo htjeli da se drustvo dijeli na bogate i siromasne,sto sada pizdite.Naivni su za to prolijevali krv i dali svoje zivote.dok su se oni borili,drugi su sve iskoristili sto su mogli i obogatili se.Kao ratni profiteri ili muckama u privatizaciji,a tko im je to molim Vas lijepo omogucio?Politikanstva su samo mazanje ociju,stvarnost je ta i cinjenice,koje,predstavljaju stvarnost.Tko je za sta odgovarao do sada?Nitko!
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Yehudi wrote:Kakvo je sad recikliranje vijesti. To su tvrdili i prije misec dana.
Čuj kupio pilu za željezo.................pa šta onda?
pa lagao je na ispitivanju da NIJE kupio pilu.
Dakle da ju je kupio za nešto drugo rekao bi da ju je kupio, i da mu je trebala ne znam, za prepilit doma neki kurac.
Ali on je na ispitivanju decidirano lagao, a to praktički znači da je kriv.
istina, ali ima kod mene u firmi u ženskom wc-u. Ja montiro. Pošaljem ti link na ppgargamel0101 wrote:Što stvarno?deda getting old wrote:Zgrada plocijske postaje u Heinzelovoj nema video nadzor.abraham wrote:Pretpostavljam da je zgrada pod video nadzorom.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Kupio pilu???
A majke ti mile... Koji dokaz... Do jaja.
A majke ti mile... Koji dokaz... Do jaja.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Prijavili Plenkovića USKOK-u zbog podmićivanja zastupnika: "Konačno imamo i dokaz"
» NAJNOVIJA TESTIRANJA POKAZALA DA JE STRAH BIO OPRAVDAN Imamo dokaz da je riječ o ubojitom otrovu: 'Turisti u panici otkazuju rezervacije zbog straha'
» Kerum:Trump i ja imamo slican stil,obojica imamo lijepe zene i Slovenke su
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» Ante, pali pilu! :D
» NAJNOVIJA TESTIRANJA POKAZALA DA JE STRAH BIO OPRAVDAN Imamo dokaz da je riječ o ubojitom otrovu: 'Turisti u panici otkazuju rezervacije zbog straha'
» Kerum:Trump i ja imamo slican stil,obojica imamo lijepe zene i Slovenke su
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» Ante, pali pilu! :D
Page 2 of 2