Veliki skup HOS-a-Ponovo smo spremni postati ljuta trava!
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Veliki skup HOS-a-Ponovo smo spremni postati ljuta trava!
je, bio odlican, iz v.goriceaben wrote:jel taj odreagira ka je i zapucalo?dijagram wrote:tocno ,e,...bas ti,..uh sto su bili srcanidarla wrote:dijagram wrote:
pa dobro, to su ti,..jel, ..kako se zovu,... oni:)
Hrvatske obrambene snage, da :)
najbolja skupina koju sam obucavao 91
uvjezbavam taktiku, pridjem rasporedjenim vonicima, zalegli, pitam ih,provjeravam, znaju sve
pitam kako se izvlacite na pricuvni polozaj
tip me ni ne pogleda, cilja zamisljenog neprijatelja i kaze
nikako, mi smo HOS, mi se ne povlacimo:)
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
nije bilo ni zamjerkikic wrote:n_razbojnik wrote:Ti si debel, ovo su rasne butine i teške kosti
norka sve ti je oprošteno
:^^
2014-04-15
darla wrote:A da Yehudiju zaboravila odgovoriti, moze dogovorito, kad sam tu budem tako.
OK
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
VrištiiimYehudi wrote:darla wrote:A da Yehudiju zaboravila odgovoriti, moze dogovorito, kad sam tu budem tako.
Kako ......molim.........
i šta znači "moze dogovorito, kad sam tu budem tako"
na šta se odnosi to?
Guest- Guest
Noor wrote:VrištiiimYehudi wrote:darla wrote:A da Yehudiju zaboravila odgovoriti, moze dogovorito, kad sam tu budem tako.
na šta se odnosi to?
Brže li si me ulovila
Nisi jedina koja mi je to rekla.....................znam već.
Uživaj
2014-04-20
Znaš!?Yehudi wrote:Noor wrote:VrištiiimYehudi wrote:darla wrote:A da Yehudiju zaboravila odgovoriti, moze dogovorito, kad sam tu budem tako.
na šta se odnosi to?
Brže li si me ulovila
Uživaj
Guest- Guest
Noor wrote:Znaš!?Yehudi wrote:Noor wrote:VrištiiimYehudi wrote:darla wrote:A da Yehudiju zaboravila odgovoriti, moze dogovorito, kad sam tu budem tako.
na šta se odnosi to?
Brže li si me ulovila
Uživaj
I Know
2014-04-20
Gimme5 :-PYehudi wrote:Noor wrote:Znaš!?Yehudi wrote:Noor wrote:VrištiiimYehudi wrote:darla wrote:A da Yehudiju zaboravila odgovoriti, moze dogovorito, kad sam tu budem tako.
na šta se odnosi to?
Brže li si me ulovila
Uživaj
I Know
Guest- Guest
O majke ti.,,dakle ova dva didice bi isto sto i 91. radili,,,mlaćali tudjim kurcem gloginje...Mladce u vatru bacali..tako tipicno za politicare..
Guest- Guest
Noor wrote:Gimme5 :-PYehudi wrote:Noor wrote:Znaš!?Yehudi wrote:Noor wrote:VrištiiimYehudi wrote:darla wrote:A da Yehudiju zaboravila odgovoriti, moze dogovorito, kad sam tu budem tako.
na šta se odnosi to?
Brže li si me ulovila
Uživaj
I Know
PS - jeli to to
Koh-i-noor
2014-04-20
vjerovatno ih tukli i tosovimavuksadinare wrote:Pozdrav braci hos-ovcu koji je na ceru u bos.posavini on i osam hosovaca prakticno dva dana drzali prikovane srpske snage da se ne mogu dalje probiti prema komarici,johovcu sa zapadne strane...tukli ih srbi dva dana nema s cime nisu njih,cer i jos 15 pripadnika hvo-a...kad su potrosili svu municiju tek su se onda povukli a kosti je njih 6 ostavilo od 20 hrabrih momaka koji su dva dana pred cerom odolijevali snagama generala slavka lisice..tu bitku srbi slave kao jednu od najznacajnijih u operaciji koridor mada bi mene bilo sram da dva dana nisam mogao osvojiti selo koje je branilo dvadeset momaka pripadnika hos-a i hvo-a....a protiv njih baciti tenkove nekoliko postrojbi od marticevaca.vukova s vucjaka,laku krajisku brigadu...plus uz tenkove pomoc zrakoplovstva,vbr-ova,minobacaca,praga
ne prskaju oni nego prska ostala HOS ekipa + smo ime HOS odmah antifašistima pjena na usta
Guest- Guest
Ma jok Yoda..prosla svrsena stvar..stvar proslosti..ekonomija,financije,biznis su aktualni..barem u drzavama sa nekom buducnoscu...bio neki zivi Mjuzikla u Stuttgartu skoro,ebote,pa to je bek tu d fjucer,ljudija hrpetina...malo da se zaboravi dnevna sumornost..
Guest- Guest
Ovaj Đapić..kažu, prska iz usta dok priča. To mu je domet.bogomdani wrote:e ako ova dva usukana qurca mogu ista isprskati,svaka cast...
Guest- Guest
aaa zato su u saboru imali kisobrane :D
sve to stoji, ali pošto smo ekonomski propali, ostaje samo prskanjebogomdani wrote:Ma jok Yoda..prosla svrsena stvar..stvar proslosti..ekonomija,financije,biznis su aktualni..barem u drzavama sa nekom buducnoscu...bio neki zivi Mjuzikla u Stuttgartu skoro,ebote,pa to je bek tu d fjucer,ljudija hrpetina...malo da se zaboravi dnevna sumornost..
Guest- Guest
i cuo uzivo..vise klepece poput neke stare bake,nikako ga covjek razumijeti..Noor wrote:Ovaj Đapić..kažu, prska iz usta dok priča. To mu je domet.bogomdani wrote:e ako ova dva usukana qurca mogu ista isprskati,svaka cast...
ovaj drugi opet tvrdo naglasava svaki rijec i fura se na ono "cvieće"..ebi ga..vidi se da predstavljaju buducnost Hrvatske..
Guest- Guest
joda joda, opet prskas po politici jebote, bolje smisli kakav biznis
a ebem mu mtr..nikako ne kuzim sto ne ides u Svabiju,Svecku,Norvesku..covjek kroz pravi posao i lovu prodise punim plucima..preko_vode_do_slobode wrote:sve to stoji, ali pošto smo ekonomski propali, ostaje samo prskanjebogomdani wrote:Ma jok Yoda..prosla svrsena stvar..stvar proslosti..ekonomija,financije,biznis su aktualni..barem u drzavama sa nekom buducnoscu...bio neki zivi Mjuzikla u Stuttgartu skoro,ebote,pa to je bek tu d fjucer,ljudija hrpetina...malo da se zaboravi dnevna sumornost..
Guest- Guest
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» London: veliki skup potpore Al Qaidi
» Veliki skup Masona i Iluminata u Umagu
» U Srebrenici 9. januara veliki skup probosanskih organizacija, stranaka i lidera
» Francuska sa kućom Saud organizirala veliki skup protiv Irana
» Santa Cruz: Počinje veliki skup hrvatske dijaspore iz Južne Amerike
» Veliki skup Masona i Iluminata u Umagu
» U Srebrenici 9. januara veliki skup probosanskih organizacija, stranaka i lidera
» Francuska sa kućom Saud organizirala veliki skup protiv Irana
» Santa Cruz: Počinje veliki skup hrvatske dijaspore iz Južne Amerike
Page 3 of 6