veliki Grande Agnelli
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
veliki Grande Agnelli
Ili povratak nelegalno oduzetih naslova i placanje odstete od 443 milijuna eura. Trece opcije nema niti moze biti. Mi smo svoje rekli i na strasburskom sudu ce se pravda postici pravda koju ne placa masimo moratti. Cak i stari interista Carlo Tavechio pruza pomoc Juventusu u postizanju pravde. NAJVECI DIV
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: veliki Grande Agnelli
10 godina sramote kojom je sinter nakon 17 godina cmarenja i ciganjenja napokon "osvojio" naslov.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: veliki Grande Agnelli
Kakav.gentelman. sve ove.godine strpljivo ceka pravdu i priprema.teren za.novu veliku pobjedu.
Zanima me samo.sta.ce.biti s.ukradenim europskim.trofejima od strane farse.i intera, ac milana, man-a na.koje.Juve polaze puno pravo. Kakva sampionska ekipa
Zanima me samo.sta.ce.biti s.ukradenim europskim.trofejima od strane farse.i intera, ac milana, man-a na.koje.Juve polaze puno pravo. Kakva sampionska ekipa
Guest- Guest
Similar topics
» Soroš veliki mirotvorac veliki investitor u vojnoj industriji
» GRANDE NEMANJA!
» Grande SUBA
» grande giorgio chiellini
» Danas je veliki dan....
» GRANDE NEMANJA!
» Grande SUBA
» grande giorgio chiellini
» Danas je veliki dan....
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet