Ako može Kosovo može i R.Srpska
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ako može Kosovo može i R.Srpska
aha...evo stanojko ti tu stalno piskara svako malo bocne...'samo da vam ameri okrenu leđa..'...jastreb wrote:Ma mene to neće kačit.vuksadinare wrote:...braca ili ne...imas brdo najava pa cak i tu da srbi prijete i cekaju trenutak kad ce nam ameri okrenut leđa 'da naplate sto se da naplatit'..slabo ti pratis medijejastreb wrote:Zar su nam Šipci braća?vuksadinare wrote:mislis?....onda je i namajastreb wrote:Kosovo je privremeno rješenje. Ako barba Trump dobije izbore,svijeća im je dogorjela.abraham wrote:U roku od 5-6 godina ce Kosovo biti punopravni clan vecine asocijacija. Sve ostalo je zatvaranje ociju pred istinom i realnoscu.
Ja sam sjeverozapadno od linije Karlobag -Virovitica.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Imaćete i vi svoju reprezentaciju? Ili reprezentacija Istre. Šta fali?jastreb wrote:Ma mene to neće kačit.vuksadinare wrote:...braca ili ne...imas brdo najava pa cak i tu da srbi prijete i cekaju trenutak kad ce nam ameri okrenut leđa 'da naplate sto se da naplatit'..slabo ti pratis medijejastreb wrote:Zar su nam Šipci braća?vuksadinare wrote:mislis?....onda je i namajastreb wrote:Kosovo je privremeno rješenje. Ako barba Trump dobije izbore,svijeća im je dogorjela.abraham wrote:U roku od 5-6 godina ce Kosovo biti punopravni clan vecine asocijacija. Sve ostalo je zatvaranje ociju pred istinom i realnoscu.
Ja sam sjeverozapadno od linije Karlobag -Virovitica.
Covjke je 100% pod srpskom medijskom psihozom. Mogu razumijeti prije nisi mogao doci do informacija ali danas???vuksadinare wrote:..on prati sto mu pase..ali ne zeli vidjet vec visegodisnje srpske prijetnje i to ne samo od radikalnijih da jedva cekaju kad ce nama,sipcima,muslimanima ameri okrenut leđa pa da se opet 'ogledamo'abraham wrote:Sto to govori???? U Slavoniji su skoro dzabe. U Lici, na Banovini isl. i????? preporucam da smanjite konzumaciju srpskih medijskih pumpanja. Sarajte malo. Intenet je neogranicen.jastreb wrote:Ne znam ja ništa,osim da su kuće na Kosovu naglo pojeftinile.abraham wrote:Daklem, Kosovo ce se vratiti pod okrilje Srbije??? Ili to ili primanje u svjetske i europske asocijacije..jastreb wrote:Kosovo je bolesnik na aparatima,a aparati su Ameri i njihova sadašnja politika,koja po svemu sudeći neće dugo potrajati.abraham wrote:Kako mislite kolega??jastreb wrote:Kosovo je privremeno rješenje. Ako barba Trump dobije izbore,svijeća im je dogorjela.abraham wrote:U roku od 5-6 godina ce Kosovo biti punopravni clan vecine asocijacija. Sve ostalo je zatvaranje ociju pred istinom i realnoscu.
2014-04-14
Ako nam Ameri okrenu leđa,tu su Rusi.vuksadinare wrote:
aha...evo stanojko ti tu stalno piskara svako malo bocne...'samo da vam ameri okrenu leđa..'...
Mi smo im interesantniji partner od Srba.
A ako ne,Bože moj. Onda ste najebali.
Dobro,ti si u Zagrebu,pa ni tebe neće kačit.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pa kad je polusrbin..a mater mu srpkinja iz like i na tu stranu se uvrnuoabraham wrote:Covjke je 100% pod srpskom medijskom psihozom. Mogu razumijeti prije nisi mogao doci do informacija ali danas???vuksadinare wrote:..on prati sto mu pase..ali ne zeli vidjet vec visegodisnje srpske prijetnje i to ne samo od radikalnijih da jedva cekaju kad ce nama,sipcima,muslimanima ameri okrenut leđa pa da se opet 'ogledamo'abraham wrote:Sto to govori???? U Slavoniji su skoro dzabe. U Lici, na Banovini isl. i????? preporucam da smanjite konzumaciju srpskih medijskih pumpanja. Sarajte malo. Intenet je neogranicen.jastreb wrote:Ne znam ja ništa,osim da su kuće na Kosovu naglo pojeftinile.abraham wrote:Daklem, Kosovo ce se vratiti pod okrilje Srbije??? Ili to ili primanje u svjetske i europske asocijacije..jastreb wrote:Kosovo je bolesnik na aparatima,a aparati su Ameri i njihova sadašnja politika,koja po svemu sudeći neće dugo potrajati.abraham wrote:Kako mislite kolega??jastreb wrote:Kosovo je privremeno rješenje. Ako barba Trump dobije izbore,svijeća im je dogorjela.abraham wrote:U roku od 5-6 godina ce Kosovo biti punopravni clan vecine asocijacija. Sve ostalo je zatvaranje ociju pred istinom i realnoscu.
2015-09-08
A da, uskoro ce zvucati ko jastreb i epikur.IvyTeasdale wrote:Ne može on tu ništa..jače je od njega..dijagram wrote:Svi ste svjedoci koliko se trudim, apeliram, upozoravam, opominjem, ali,...IvyTeasdale wrote:I ja se bojim...ništa od pozitivnih promjena..dobre namjere nisu dostatne..dijagram wrote:Tangiraju ga ovakve trivijalnosti.IvyTeasdale wrote:Očito se prodaje za jačeg nego zapravo je-..teško se oduprijeti prvoj ljubavi..dijagram wrote:Brine me crvenko, mislio sam da je barem ove stvari prerastao, al on opet reaguje.IvyTeasdale wrote:Moraju se malo tješit, bol je prevelika
Nije dobro.
Nema tu izlaza, teska propast.
Nula bodova.
Nista se tu vise ne moze uciniti.
dijagram-
2015-08-09
od kog smo najebali?jastreb wrote:Ako nam Ameri okrenu leđa,tu su Rusi.vuksadinare wrote:
aha...evo stanojko ti tu stalno piskara svako malo bocne...'samo da vam ameri okrenu leđa..'...
2015-09-08
Pa sam si reko;od Srba,koji jedva čekaju da se malo oćeramo.vuksadinare wrote:od kog smo najebali?jastreb wrote:Ako nam Ameri okrenu leđa,tu su Rusi.vuksadinare wrote:
Pravoslavlje se širi od Visokih Zvečana i Lovćena sve do Mrkalj Save dvora.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vuksadinare wrote:od kog smo najebali?jastreb wrote:Ako nam Ameri okrenu leđa,tu su Rusi.vuksadinare wrote:
Četnici samo čekaju s nožem u zubima, kaj ne vidiš??
crvenkasti-
2014-04-17
...nisi ti skopcao..oni imaju namjeru da pokusaju..nitko im to ne brani..a da li ce uspjeti u to nisam siguran ne bi im bilo prvi a mozda ni zadnji putjastreb wrote:Pa sam si reko;od Srba,koji jedva čekaju da se malo oćeramo.vuksadinare wrote:od kog smo najebali?jastreb wrote:Ako nam Ameri okrenu leđa,tu su Rusi.vuksadinare wrote:
2015-09-08
...zajebaji se ti...ti ces im biti prtvi na tapetu jer si ostao lojalan ustasama i nisi pobjegao u srbiju ili bar srpskucrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:od kog smo najebali?jastreb wrote:Ako nam Ameri okrenu leđa,tu su Rusi.vuksadinare wrote:
2015-09-08
Jastreb loži vučinu kao telca, i životinjski svijet je poludiojastreb wrote:Pa sam si reko;od Srba,koji jedva čekaju da se malo oćeramo.vuksadinare wrote:od kog smo najebali?jastreb wrote:Ako nam Ameri okrenu leđa,tu su Rusi.vuksadinare wrote:
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
jastreb wrote:Pa sam si reko;od Srba,koji jedva čekaju da se malo oćeramo.vuksadinare wrote:od kog smo najebali?jastreb wrote:Ako nam Ameri okrenu leđa,tu su Rusi.vuksadinare wrote:
Ja sam zactrao do Rovinja. Da ga oslobodimo od Šiptara.
vuksadinare wrote:...zajebaji se ti...ti ces im biti prtvi na tapetu jer si ostao lojalan ustasama i nisi pobjegao u srbiju ili bar srpskucrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:od kog smo najebali?jastreb wrote:Ako nam Ameri okrenu leđa,tu su Rusi.vuksadinare wrote:
Znam, vratit će moj otac četnik i uzeti mi stan.
crvenkasti-
2014-04-17
ne lozi on mene nista..da znas mu pedigre ne bi mislio o lozenjuPiglet wrote:Jastreb loži vučinu kao telca, i životinjski svijet je poludiojastreb wrote:Pa sam si reko;od Srba,koji jedva čekaju da se malo oćeramo.vuksadinare wrote:od kog smo najebali?jastreb wrote:Ako nam Ameri okrenu leđa,tu su Rusi.vuksadinare wrote:
2015-09-08
...mislis da nece..izdajica sicrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:...zajebaji se ti...ti ces im biti prtvi na tapetu jer si ostao lojalan ustasama i nisi pobjegao u srbiju ili bar srpskucrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:od kog smo najebali?jastreb wrote:Ako nam Ameri okrenu leđa,tu su Rusi.vuksadinare wrote:
2015-09-08
Bojim se da mu već nema spasa..jednostavno ne može izdržat...jedno piše, drugo radi, treće misli..dijagram wrote:A da, uskoro ce zvucati ko jastreb i epikur.IvyTeasdale wrote:Ne može on tu ništa..jače je od njega..dijagram wrote:Svi ste svjedoci koliko se trudim, apeliram, upozoravam, opominjem, ali,...IvyTeasdale wrote:I ja se bojim...ništa od pozitivnih promjena..dobre namjere nisu dostatne..dijagram wrote:Tangiraju ga ovakve trivijalnosti.IvyTeasdale wrote:Očito se prodaje za jačeg nego zapravo je-..teško se oduprijeti prvoj ljubavi..dijagram wrote:Brine me crvenko, mislio sam da je barem ove stvari prerastao, al on opet reaguje.IvyTeasdale wrote:Moraju se malo tješit, bol je prevelika
Nije dobro.
Nema tu izlaza, teska propast.
Nula bodova.
Nista se tu vise ne moze uciniti.
2014-04-12
I ti si se uselio u njegov kada su ga ustaše oterale.crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:...zajebaji se ti...ti ces im biti prtvi na tapetu jer si ostao lojalan ustasama i nisi pobjegao u srbiju ili bar srpskucrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:od kog smo najebali?jastreb wrote:Ako nam Ameri okrenu leđa,tu su Rusi.vuksadinare wrote:
crveni je doma, tupsone..
2014-04-12
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Tebi..kome drugome
2014-04-12
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
» Zasto Kosovo moze se odcjepiti a recimo Skotska i Katalonija ne mogu? Zato jer su Albanci svi ili bar 99% za neovisnost dok se za skote i katalonce to ne moze reci
» Zasto se Kosovo i Republika Srpska ne mogu uopce usporediti
» Srbija ne može u EU dok Kosovo ne postane članica UN
» Predsjednik Odbora za Kosovo Skupštine Srbije: Za problem Kosova mora da se veže Republika Srpska
» Zasto Kosovo moze se odcjepiti a recimo Skotska i Katalonija ne mogu? Zato jer su Albanci svi ili bar 99% za neovisnost dok se za skote i katalonce to ne moze reci
» Zasto se Kosovo i Republika Srpska ne mogu uopce usporediti
» Srbija ne može u EU dok Kosovo ne postane članica UN
» Predsjednik Odbora za Kosovo Skupštine Srbije: Za problem Kosova mora da se veže Republika Srpska
Page 3 of 5