HASANBEGOVIĆ ODBACIO KRITIKE 'Ne može me osporavati osoba koja je negirala genocid u Srebrenici'
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: HASANBEGOVIĆ ODBACIO KRITIKE 'Ne može me osporavati osoba koja je negirala genocid u Srebrenici'
Uf kak hrčešEro wrote:Noor wrote:Ne...nije tebe nitko nist pital...Ero wrote:Zuroff je qratz od ovce, ako mene pitate...Nasjeo je na poziv jednog novinara i bez provjere udario u ...prazno.dawson wrote:Radikalni musliman izrašava mržnju prema židovima, kako neočekivano
Guest- Guest
Re: HASANBEGOVIĆ ODBACIO KRITIKE 'Ne može me osporavati osoba koja je negirala genocid u Srebrenici'
U prazno??? Nije vrag da je udario Hasanpavelića i Karačmarka u glavu?Ero wrote:
Zuroff je qratz od ovce, ako mene pitate...Nasjeo je na poziv jednog novinara i bez provjere udario u ...prazno.
Daj poslušaj Šprajca u večerašnjem Direktu...oko Tepešaprovocator wrote:A najbolja fora mi je što je ta opskurna bratija u Jasenovcu predvođena Hasanbegovićem, Karamarkom, Tepešom, Jurčevićem i inima rekla da je to "proslava"....
Šteta što se Tepeš nije tamo pojavio u crnoj odori marke Ciciban pa bi dojam bio kompletan.
Nenadmašiv je
Guest- Guest
A jesi se uzjebao ko mlada pred vjenčanje. Očito da ti je zalegla neka gadna sinekura pa nema love za pivkana i bilijar.provocator wrote:Doktor Zlatko i gospodin Hasanbegović proživjeli su ovih dana mučne trenutke – kako osuditi, a zapravo ne osuditi ustaške zločine u Jasenovcu. Za njih, kao članove Počasnog blajburškog voda, dolaze još teži dani – kako ne podržati, a zapravo podržati ustaški dernek na Bleiburgu.
A jadan Hase!
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ne može me osporavati osoba koja je negirala genocid u Srebrenici
» Premijerka Srbije: 'Ne mislim da je u Srebrenici bio genocid'
» Milanović navodno negirao genocid u Srebrenici
» Intervju Brnabić za DW: U Srebrenici se nije desio genocid
» Novi uslov EU:Srbija da prizna genocid u Srebrenici
» Premijerka Srbije: 'Ne mislim da je u Srebrenici bio genocid'
» Milanović navodno negirao genocid u Srebrenici
» Intervju Brnabić za DW: U Srebrenici se nije desio genocid