Evo primjera 'kako me zanima samo moja guzica'
Page 1 of 1
Evo primjera 'kako me zanima samo moja guzica'
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kosor-u-slucaju-novih-izbora-jednako-mi-je-primamljiva-koalicija-s-hdzom-kao-i-s-hnsom/891137.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Evo primjera 'kako me zanima samo moja guzica'
..iskren covjek....boli ga kiki za druge gledaj sebe i vjecno se uguzi i potkozi....
2015-09-08
..a sto bi drugo radio da nije politicar..odnosno politicar iz osobnih potreba
2015-09-08
pa..Fuk..jel drugacije sa drugim politicarima..sve su to prodane guzice a vi im se klanjate..pogle eru..ebote,kicma ce mu se saviti klanjajuci ovom ili onom...
Guest- Guest
ja se nikom ne klanjam..osim herojima....i onima koji su svoju krv spremni dat za boljitak hrvatske..sve ispod toga me ne zanima...bogomdani wrote:pa..Fuk..jel drugacije sa drugim politicarima..sve su to prodane guzice a vi im se klanjate..pogle eru..ebote,kicma ce mu se saviti klanjajuci ovom ili onom...
2015-09-08
Zato zabraniti izborne koalicije pa da vidimo junačine.
Tu se slazem..koaliranje je prodaja povjerenja gradjana..
Guest- Guest
Similar topics
» Pisekica optuzila Misu Grofa da prisvaja Vidojevu imovinu a on nju da je zanima samo novac
» Kako su gejevi prevarili zupnika i sad se prave toshe:'Nismo znali da ga ta tematika zanima'
» Evo primjera kako peta kolona i dalje politički preživljava u Hrvatskoj!Plenkovićev savjetnik Mate Granić i Sanaderov najbolji prijatelj Miomir Žužul bili su veliki protivnici "Oluje"
» Kako je moja majka postala ateistkinja
» samo da pokažemo vuku kako se pravi anketa
» Kako su gejevi prevarili zupnika i sad se prave toshe:'Nismo znali da ga ta tematika zanima'
» Evo primjera kako peta kolona i dalje politički preživljava u Hrvatskoj!Plenkovićev savjetnik Mate Granić i Sanaderov najbolji prijatelj Miomir Žužul bili su veliki protivnici "Oluje"
» Kako je moja majka postala ateistkinja
» samo da pokažemo vuku kako se pravi anketa
Page 1 of 1