Hase bacio kost među liberale i lijeve.Izdašno dotirao LGBT i queer kulturu
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Hase bacio kost među liberale i lijeve.Izdašno dotirao LGBT i queer kulturu
toliko mislite na nas da su se morali bas u nas prerusit...mislim,polaskani smo,ali pretjerujete..B-)dzango wrote:preko_vode_do_slobode wrote:pa za razliku od antifašista, boljševika, marksista, yugofila, pederi i lezbe ne moraju nužno biti kontra RH države i naroda, dapače... valja odvojiti žito od kukoljadzango wrote:Peseri rade za za Hrvatsku i domovinski rat.vuksadinare wrote:covjek samo radi svoj posao..tj provodi reforme...jebote pa nece financirat one koji rade protiv hrvatske i domovinskog rata..
Jebu se u dupe i promovišu Hrvatsku.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
vuksadinare wrote:
po cemmujo ne moze biti ministar u hrvatskoj a srbin moze?.
Jer je pripadnik vjersko političke organizacije koja ima za cilj okupirati Europu i uvesti šerijat, uništenje zapadne civilizacije i sl. sitnice.
preko_vode_do_slobode wrote: multikulturalizam, islamizaciju
Čini mi se da ovo ni Hasi nije mrsko
catabbath-
2015-08-22
joj daj nemoj....isto tako recimo branko grcic je pripadnik nacije koja je razorila pola hrvatske plus ubila 28 djece u slav.brodu...to su gluposti...dawson wrote:vuksadinare wrote:
po cemmujo ne moze biti ministar u hrvatskoj a srbin moze?.
Jer je pripadnik vjersko političke organizacije koja ima za cilj okupirati Europu i uvesti šerijat, uništenje zapadne civilizacije i sl. sitnice.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Reklama za NATO u Srbiji. Koji rod? Tobdžije?kofein wrote:dzango wrote:Reklama ua NATO?kofein wrote:dzango wrote:preko_vode_do_slobode wrote:pa za razliku od antifašista, boljševika, marksista, yugofila, pederi i lezbe ne moraju nužno biti kontra RH države i naroda, dapače... valja odvojiti žito od kukoljadzango wrote:Peseri rade za za Hrvatsku i domovinski rat.vuksadinare wrote:covjek samo radi svoj posao..tj provodi reforme...jebote pa nece financirat one koji rade protiv hrvatske i domovinskog rata..
Neka se deca igraju.
Ne, konkurs za novi rod VRS. Tako nekako. Na Ćirilici je, nisi ćorav.
Tako na treci dan Vaskrsa..... Puj djubre prodano
...Salu na stranu on je uvijek bio govnar.
2014-04-14
Pravo da ti kažem, nije ni čudo što su žene u Hrvatskoj popizdele i hoće da bacaju na robiju zbog pisanja grafita.IvyTeasdale wrote:toliko mislite na nas da su se morali bas u nas prerusit...mislim,polaskani smo,ali pretjerujete..B-)dzango wrote:preko_vode_do_slobode wrote:pa za razliku od antifašista, boljševika, marksista, yugofila, pederi i lezbe ne moraju nužno biti kontra RH države i naroda, dapače... valja odvojiti žito od kukoljadzango wrote:Peseri rade za za Hrvatsku i domovinski rat.vuksadinare wrote:covjek samo radi svoj posao..tj provodi reforme...jebote pa nece financirat one koji rade protiv hrvatske i domovinskog rata..
Pardoncek, kriva tema tj post, tj....
2014-04-14
Izdao Haso i Vaskrs a neće muški rod.abraham wrote:Tako na treci dan Vaskrsa..... Puj djubre prodano
a vidi mu kravate ispod otkopcana odijela...
samo fali masni burek iz djepa da viri
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Vidi kroz vas...čita vas ka bukvar.
odijelo skriva oznake HOSa! to je navuk'o nabrzinu da sakrije, ali snimljen je od agenta A.A. na vrijeme
2014-04-15
Šupak efendija sponzor.Ero wrote:
Vidi kroz vas...čita vas ka bukvar.
Jebi ga ako mu se nesto ne moze prigovoriti, je stil odijevanja. Daleko nabolje obuceni politicar a i sire u DNRH.
2014-04-14
koje zene? Ja sam se zalagala za odgojnu mjeru novcane kazne,a kaja vas zeza 8-)dzango wrote:Pravo da ti kažem, nije ni čudo što su žene u Hrvatskoj popizdele i hoće da bacaju na robiju zbog pisanja grafita.IvyTeasdale wrote:toliko mislite na nas da su se morali bas u nas prerusit...mislim,polaskani smo,ali pretjerujete..B-)dzango wrote:preko_vode_do_slobode wrote:pa za razliku od antifašista, boljševika, marksista, yugofila, pederi i lezbe ne moraju nužno biti kontra RH države i naroda, dapače... valja odvojiti žito od kukoljadzango wrote:Peseri rade za za Hrvatsku i domovinski rat.vuksadinare wrote:covjek samo radi svoj posao..tj provodi reforme...jebote pa nece financirat one koji rade protiv hrvatske i domovinskog rata..
Dobto si rekao da si naivan :0)
2014-04-12
IvyTeasdale wrote:koje zene? Ja sam se zalagala za odgojnu mjeru novcane kazne,a kaja vas zeza 8-)dzango wrote:Pravo da ti kažem, nije ni čudo što su žene u Hrvatskoj popizdele i hoće da bacaju na robiju zbog pisanja grafita.IvyTeasdale wrote:toliko mislite na nas da su se morali bas u nas prerusit...mislim,polaskani smo,ali pretjerujete..B-)dzango wrote:preko_vode_do_slobode wrote:pa za razliku od antifašista, boljševika, marksista, yugofila, pederi i lezbe ne moraju nužno biti kontra RH države i naroda, dapače... valja odvojiti žito od kukoljadzango wrote:Peseri rade za za Hrvatsku i domovinski rat.vuksadinare wrote:covjek samo radi svoj posao..tj provodi reforme...jebote pa nece financirat one koji rade protiv hrvatske i domovinskog rata..
Jesam. Očas me prevare neke šmizle. Ja već bio pomislio svašta.
dobro sam te izvukla iz nevolje..previse si buljio u tu sliku..u cas ti promijeni ekipu,da te nisam trgnula ;Ddzango wrote:IvyTeasdale wrote:koje zene? Ja sam se zalagala za odgojnu mjeru novcane kazne,a kaja vas zeza 8-)dzango wrote:Pravo da ti kažem, nije ni čudo što su žene u Hrvatskoj popizdele i hoće da bacaju na robiju zbog pisanja grafita.IvyTeasdale wrote:toliko mislite na nas da su se morali bas u nas prerusit...mislim,polaskani smo,ali pretjerujete..B-)dzango wrote:preko_vode_do_slobode wrote:pa za razliku od antifašista, boljševika, marksista, yugofila, pederi i lezbe ne moraju nužno biti kontra RH države i naroda, dapače... valja odvojiti žito od kukoljadzango wrote:Peseri rade za za Hrvatsku i domovinski rat.vuksadinare wrote:covjek samo radi svoj posao..tj provodi reforme...jebote pa nece financirat one koji rade protiv hrvatske i domovinskog rata..
Jesam. Očas me prevare neke šmizle. Ja već bio pomislio svašta.
2014-04-12
e moj fuk,ne vidis da su tako i Osmanlije vladali na vasim prostorima 500 godina,i uzivali u vasim vrhunskim i lijepim zenama...bolje suti..vuksadinare wrote:e sad covjek zna kako raditi po principu 'zavadi pa vladaj'....nek sad kazu da je fasist
Guest- Guest
vidim da si upucen u moderne tokove odijevanjaabraham wrote:Jebi ga ako mu se nesto ne moze prigovoriti, je stil odijevanja. Daleko nabolje obuceni politicar a i sire u DNRH.
a kakav ti je styling vepra ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
a princip.."zavadi pa vladaj2 je potekao upravo od Osmanlija..
Guest- Guest
To i nije neki styling vec odjeca na tijelu. Ovo sta ministar radi je styling, vrlo jak na zapadu i USA. Nisam nikakov strucnjak ali toliko je bolje skockan od drugih da bode u oci.debotoijusto wrote:vidim da si upucen u moderne tokove odijevanjaabraham wrote:Jebi ga ako mu se nesto ne moze prigovoriti, je stil odijevanja. Daleko nabolje obuceni politicar a i sire u DNRH.
a kakav ti je styling vepra ?
2014-04-14
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Pariz - netko bacio petardu među francuske navijače
» Erdogan protiv LGBT protesta: "To LGBT ne postoji, to su teroristi"
» Jos jedna saka u oko LGBT-ovcima!Vrhovni sud Spanjolske zabranio isticanje LGBT zastava na javnim ustanovama
» Bilten SDA: Hasenbegović projiciran od velikohrvatskih nacionalističkih krugova (hercegovački paraobavještajni lobi) da penetrira među Bošnjake u Bosni i Hercegovini te izvrši doktrinarne preinake među Bošnjacima
» Sarajevo baca kost između Srba i Hrvata
» Erdogan protiv LGBT protesta: "To LGBT ne postoji, to su teroristi"
» Jos jedna saka u oko LGBT-ovcima!Vrhovni sud Spanjolske zabranio isticanje LGBT zastava na javnim ustanovama
» Bilten SDA: Hasenbegović projiciran od velikohrvatskih nacionalističkih krugova (hercegovački paraobavještajni lobi) da penetrira među Bošnjake u Bosni i Hercegovini te izvrši doktrinarne preinake među Bošnjacima
» Sarajevo baca kost između Srba i Hrvata
Page 3 of 6