Zar i ti Dejo brute:Dejan Savičević u ime Crne Gore glasao za prijem Kosova u UEFU
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Zar i ti Dejo brute:Dejan Savičević u ime Crne Gore glasao za prijem Kosova u UEFU
it iz dizaster :Ddijagram wrote:Vatikansko - crnogorsko i makedonsko pravoslavna zavera.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Re: Zar i ti Dejo brute:Dejan Savičević u ime Crne Gore glasao za prijem Kosova u UEFU
crvenkasti wrote:Ništa od svjetskog prvenstva u Rusiji.
Za Republiku Srpsku svakako... :(
Guest- Guest
Dejo Dejo, crnogorski sine, prodao si se za kilu koksa i dvi tri praline.
dijagram-
2015-08-09
Nego, kako će sada Švajcarska , jel se dijele na Kosova Suisse ili se gase kompletno?
2014-04-15
Nema uopće za Srbe, bili par puta, osramotili se i otad više ni ne pokušavaju. Teški antitalenti i sramota za druge balkanske reprezentacije.kofein wrote:crvenkasti wrote:Ništa od svjetskog prvenstva u Rusiji.
Za Republiku Srpsku svakako... :(
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Stvarno ne vidim nesto neocekivano. Mozda su mediji u Srbiji brijali i palili svijet da Kosovo nece biti priznato?? Ne znam ali nije realno. Kosovo ce biti clan svih medjunarodnih organizacija, udruga i sl . Kome krivo a kome drago. Mislim sto je alternativa??? Da se vrate pod Srbij???
2014-04-14
Da, pa vidi konjinu dzanga koji je ovdje došao postaviti vijesti sa srpskih portala kako su Šiptari popušili, još jedna velika pobjeda Srbije i slično. Živi dokaz koliko je lako manipulirati priglupom i nepismenom masom.abraham wrote:Mozda su mediji u Srbiji brijali i palili svijet da Kosovo nece biti priznato??
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
"Bili smo suzdržani jer su tako od nas tražili iz fudbalskih saveza Srbije i Kosova. I da nisu to tražili, mi bismo bili sudržani, jer je to stav Bosne i Hercegovine kao države u glasanjima u svim međunarodnim organizacijama o pitanjima koja se odnose na Kosovo“, rečeno je iz delegacije FS BiH za AA.
Bosna i Hercegovina nije priznala Kosovo kao državu zbog oprečnih političkih stavova, odnosno odbijanja iz bh. entiteta Republika Srpska da to bude i učinjeno.
---
Bosna i Hercegovina nije priznala Kosovo kao državu zbog oprečnih političkih stavova, odnosno odbijanja iz bh. entiteta Republika Srpska da to bude i učinjeno.
---
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Platinija su sklonili Ameri, jer sa Platinijem ovo nije moglo da prodje, ovako ilegalno pritvno statutu na divljaka, cime udaraju na Ruse i pakuju im ove na Mundijal, koje nisu priznali.
Crkve nisu slucajno gorele na Uskrs.
Nasi ce se zaliti tom Sudu u Lozani, koji je njihov, ali ajde, makar da se isti pokaze da ne postuje zakone.
Igra tek pocinje a videcemo Tramp ako uleti u igru, kako ce se ista odvijati.
"Nisam, oca mi ....."
CRNA GORA NIJE PODRŽALA PRIJEM KOSOVA
Crkve nisu slucajno gorele na Uskrs.
Nasi ce se zaliti tom Sudu u Lozani, koji je njihov, ali ajde, makar da se isti pokaze da ne postuje zakone.
Igra tek pocinje a videcemo Tramp ako uleti u igru, kako ce se ista odvijati.
"Nisam, oca mi ....."
CRNA GORA NIJE PODRŽALA PRIJEM KOSOVA
SAVIĆEVIĆ DEMANTUJE ALBANSKE MEDIJE: Izmislili su moje izjave, mi smo za poštovanje Statuta UEFA
0
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Evo čitam da je UEFA cestitala Vucicu izbornu pobedu.
"Posle burnih dešavanja na Kongresu UEFA i nekih dezinformacija koje su kasnije preplavile medije, osećam obavezu da istaknem sledeće. Dejan Savićević, predsednik FS Crne Gore i jedna od najvećih legendi srpsko-crnogorskog fudbala, bio je jedini, uz predstavnika švajcarskog saveza,koji je diskutovao i stavio pod veliki znak pitanja predlog UEFA da se glasi za promenu člana 5. tačka 1 Statuta UEFA koji bi i pravno otvorio vrata FS samoporoglašene države Kosovo u članstvo UEFA", rekao je Karadžić, i dodao:
"Dejan Savićević se principijelno zalagao za poštovanje odredbi Statuta, koje su kasnije grubo prekršene. Uostalom, citiram njegove reči izgovorene sa kongresnom govornicom:Šta će nam onda Statut ako ne poštujemo".
"Dejan Savićević se principijelno zalagao za poštovanje odredbi Statuta, koje su kasnije grubo prekršene. Uostalom, citiram njegove reči izgovorene sa kongresnom govornicom:Šta će nam onda Statut ako ne poštujemo".
2014-08-25
abraham wrote:Stvarno ne vidim nesto neocekivano. Mozda su mediji u Srbiji brijali i palili svijet da Kosovo nece biti priznato?? Ne znam ali nije realno. Kosovo ce biti clan svih medjunarodnih organizacija, udruga i sl . Kome krivo a kome drago. Mislim sto je alternativa??? Da se vrate pod Srbij???
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
abraham wrote:Stvarno ne vidim nesto neocekivano. Mozda su mediji u Srbiji brijali i palili svijet da Kosovo nece biti priznato?? Ne znam ali nije realno. Kosovo ce biti clan svih medjunarodnih organizacija, udruga i sl . Kome krivo a kome drago. Mislim sto je alternativa??? Da se vrate pod Srbij???
Ne mogu oni da se vrate pod Srbiju, niti da budu nezavisni.
2014-08-25
Izvisili za UNESCO, ovo za UEFA nije jos gotovo, ima Sud u Lozani sada a kasnije ce se raditi i na bojkotu Kosova od strane vise reprezentacija u slucaju da njihov Sud potvrdi ovo van statuta, cime ce Bliski Istok postati realna svakodnevnica u Evropi.
2014-08-25
Milojko Pantić bi rekao:"Dejane,Dejane!"RayMabus wrote:"Samo je Srbija od država bivše Jugoslavije glasala protiv ulaska Kosova u UEFA", rekao je Savićević.
Inače,po meni,bio je to najveći as kojeg sam imao prilike gledati,iz tog vremena(kraj 80-tih,početak 90-tih).
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A ko je?. ..ako niko nije
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Bilo kako bilo ali Kosovo je drzava. Svidjalo se to kome ili ne. Vremenom ce uci u sve asocijacije, udruge, drustva i sl. Mogu mediji u Srbiji pisati sto hoce ali to je neumitno. Osim toga netko ce, da podrzi srpske politicare, dovesti u pitanje svoje ucesce na svjetskom ili europskom prvenstvu, bojkotirajuci Kosovo???? Kila mozga.....
2014-04-14
abraham wrote:Bilo kako bilo ali Kosovo je drzava. Svidjalo se to kome ili ne. Vremenom ce uci u sve asocijacije, udruge, drustva i sl. Mogu mediji u Srbiji pisati sto hoce ali to je neumitno. Osim toga netko ce, da podrzi srpske politicare, dovesti u pitanje svoje ucesce na svjetskom ili europskom prvenstvu, bojkotirajuci Kosovo???? Kila mozga.....
Rusi će bojkotirati svjetsko prvenstvo u Rusiji?
crvenkasti-
2014-04-17
Dejo demantovao da je glaso za učlanjenje Kosova. Ajd svi aulauz za našeg Dejana
dzango wrote:Dejo demantovao da je glaso za učlanjenje Kosova. Ajd svi aulauz za našeg Dejana
Jel ti više vjeruješ njemu ili albanskim medijima sa Kosova?
Vidi se da si Srbin.
crvenkasti-
2014-04-17
Zaboravio kako braća Crnogorci okrenu leđa kad im odgovara.crvenkasti wrote:dzango wrote:Dejo demantovao da je glaso za učlanjenje Kosova. Ajd svi aulauz za našeg Dejana
Jel ti više vjeruješ njemu ili albanskim medijima sa Kosova?
Vidi se da si Srbin.
2014-04-12
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Granica Crne Gore i Kosova mrtvo slovo na papiru?
» Savicevic: Terzic poslednji covek, Terzic: Dejo, ti si dupla nula
» Američki senat ubjedljivo glasao za prijem Makedonije u NATO
» "Prijem Kosova u Interpol – katastrofa za ceo svet" :D
» Ako Srbija uvede sankcije, Rusija bi mogla podržati prijem Kosova u UN
» Savicevic: Terzic poslednji covek, Terzic: Dejo, ti si dupla nula
» Američki senat ubjedljivo glasao za prijem Makedonije u NATO
» "Prijem Kosova u Interpol – katastrofa za ceo svet" :D
» Ako Srbija uvede sankcije, Rusija bi mogla podržati prijem Kosova u UN
Page 2 of 3