Glogoški i Klemm objavili su pobjedu. A koga su to porazili?
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Glogoški i Klemm objavili su pobjedu. A koga su to porazili?
Zapadni stavovi su i moji. To nije nikakva tajna, javno to kažem.bogomdani wrote:Ero i ti bez ikakve kriticnosti guras zapadne .... hajmo reci stavove..
Ako nisu u redu, onda ih treba popraviti, a ne odmah trčari pod ruske skute.
Jbte, pa i ti si otišo na Zapad, nisi iša u Rusiju.
Valjda imaš za to pravi razlog.
Ima vas više ovdje koji ste na 'rani na Zapadu, a molite Boga da kiša pada u Rusiji.
Ima toga i među "jugosima" u SLO. To ja nikad nisam mogao razumjeti.
Imaju moje "šamaranje", kad god sam bio u prilici slušati njihovo pljuvanje po domaćinu.
Obično im na kraju ponudim kartu u jednom smjeru...i nogu u d*pe.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
ministarstvo ima popis zeljaEro wrote:De c/p i postavi ovdje, da ih svi vidimo.debotoijusto wrote:imas popis zelja glogoskog o ustavnom zakonu , nisam ja izmislio brojkeEro wrote:De malo elaboriraj tu cifru od 10-12 milijardi.debotoijusto wrote:Pusti ti svoje odokativne procjene, neka to Vlada analizira i realizira uštede
to su cinjenice/brojke
sve tkz ratne mirovine iznose vise od 6 milijarda kuna od toga nesto vise od 500 m. kn su oni iz proslog rata , partizani domobrani usrase proganjani u bivsem sistemu...
ustavnim zakonom taj iznos bi se povecao na 10-12 milijardi kn
dakle neodrzivo , nema toliko pederskih udruga
Bojim se da ih nemaš, pa ih nećemo ni vidjeti.
Sudjeluješ i ti u specijalnom ratu? Koliko te plaćaju?
ja poveznicu na tekst o istom
http://www.vecernji.hr/hrvatska/izvanredna-konferencija-za-medije-ministra-predraga-matica-995323
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Uuuu, jbte, sad bih trebao tipa "ko im jebe mater" uzeti za ozbiljno?debotoijusto wrote:ministarstvo ima popis zeljaEro wrote:De c/p i postavi ovdje, da ih svi vidimo.debotoijusto wrote:imas popis zelja glogoskog o ustavnom zakonu , nisam ja izmislio brojkeEro wrote:De malo elaboriraj tu cifru od 10-12 milijardi.debotoijusto wrote:Pusti ti svoje odokativne procjene, neka to Vlada analizira i realizira uštede
to su cinjenice/brojke
sve tkz ratne mirovine iznose vise od 6 milijarda kuna od toga nesto vise od 500 m. kn su oni iz proslog rata , partizani domobrani usrase proganjani u bivsem sistemu...
ustavnim zakonom taj iznos bi se povecao na 10-12 milijardi kn
dakle neodrzivo , nema toliko pederskih udruga
Bojim se da ih nemaš, pa ih nećemo ni vidjeti.
Sudjeluješ i ti u specijalnom ratu? Koliko te plaćaju?
ja poveznicu na tekst o istom
http://www.vecernji.hr/hrvatska/izvanredna-konferencija-za-medije-ministra-predraga-matica-995323
Ne pada mi na pamet da čitam njegove bljuvotine.
On je odpjevao svoje, a sad može laprdati šta mu drago.
svejedno
ustavni zakon oni nece vidjeti
za razliku od gubitka dijela prava u nekom obliku
uskoro...
ustavni zakon oni nece vidjeti
za razliku od gubitka dijela prava u nekom obliku
uskoro...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ja sam recimo iz registra saznao da Karamarko ima više dana u borbenom sektoru nego cijeli bivši šator pa se pitam dal su šator postavili radi takvih mućki,namještaljki i pizdarija.Dok su jedne zakidali,druge su obilato nagrađivali.Ero wrote:Bezočna laž. 150.000 lažnih branitelja? Pa ovako nisu lagali ni za vrijeme Informbiroa.debotoijusto wrote: čak se i šatorašimaomraženi ministar Predrag Matić bojao ući u koštac s problemima koje je društvu i Državnom proračunu donijelo napuhavanje broja branitelja i zloupotreba povlastica. To ga, međutim, nije spriječilo da do kraja mandata tvrdi kako Hrvatska ima 150.000 lažnih branitelja, premda za to nije imao nikakvog dokaza niti je išta poduzeo da se to konačno i raščisti.
Braniteljske naknade prima koliko ono branitelja?
Znam da je 2x manje od citiranih "lažnih", ali ne znam točnog broja.
Zna netko?
Specijalni rat se nastavlja, vođen iz nekog centra izvan države.
Molim registar onih koji u tome sudjeluju.
Usput,to je jedan od razloga zašto je taj šator odmah bio osuđen na poraz i nije dobio potporu većine branitelja.Nije ni jasno zašto to drugima nije jasno.
vili40-
2015-08-02
.Koliku naknadu Karamarko prima za svoj "ratni put".
2014-04-14
Osim toga Karamarko je tada bio nas. Mesicev pobocnik ili bit ce pobacaj????Vrag bi ga znao da ce poslije postati njiov.....
2014-04-14
Sad se odriču i Mladića, Kadijaevića, Adžića ...abraham wrote:Osim toga Karamarko je tada bio nas. Mesicev pobocnik ili bit ce pobacaj????Vrag bi ga znao da ce poslije postati njiov.....
A svi do jučer bili pod istom zvijezdom. Koće ih znati više...
Mislim da je sve postavljeno ukrivo. I braniteljsak i "lijeva" prica. Nesto kao Jasenovacki cirkus. Ploitikanstvo kada je najbolje. Naime treba ispitati one koji primaju neke benefite na osnovu svog sudjelovanja u DR. Potpuno je nebitno koliki je spisak branitelja. Moji bratici su na spisku. Imaju oko mjesec dana oko Oluja-e. Zet ima cetiri godine i sva ratista. Nitko kune ne prima. Gdje je zajeb???
2014-04-14
Ako si nas mozes dobiti stan i najveci invaliditet i poslije po Duhu svetom i zagovoru svetoga Blaza biskupa i mucenika ozdravis. Bez sluzbene medicine, terapije i sl. Sve ja lako ak si nas, o je, o je, oje......
2014-04-14
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Teška blamaža američkog tjednika, uvjereni u pobjedu Clinton objavili knjigu "Madam president"
» 'dva puta smo vas porazili i digli ste se na noge!'
» Glogoški na listi HDZ-a
» Klemm
» Glogoški se probudio i shvatio
» 'dva puta smo vas porazili i digli ste se na noge!'
» Glogoški na listi HDZ-a
» Klemm
» Glogoški se probudio i shvatio
Page 3 of 3