KFC zaposlio robota: Umjetna inteligencija preuzima poslove, evo gdje ćemo ih uskoro vidjeti
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: KFC zaposlio robota: Umjetna inteligencija preuzima poslove, evo gdje ćemo ih uskoro vidjeti
Cijenjeni lopove, na koju karticu da vam prebacimo novce???? Bez novcano drustvo je vec tu.marcellus wrote:bogomdani wrote:Roboti su jos prilicno glumpavi,odnosno IQ im je na nivou malo kvalitetnijeg aparata za kofi..dobri algoritmi i nis vise..marcellus wrote:pa dobro zaposlenici kfca i mcdonaldsa obično nisu osobe vrlo visokog ajkjua osim ako ne plaćaju svoj studij prženjem krumpirića, pa nije neki problem zamijeniti ih
nije stvar u inteligenciji,nego jos uvijek ljudi rulaju u fizickoj manipulaciji rukama,no vidimo i da se tu stvari polako mijenjaju..
ne znam samo kako će robot skužiti nigu kad dođe u kfc i kaže "yo bro gimme all your money" i uperi utoku...
abraham- Posts : 14666
2014-04-14
Re: KFC zaposlio robota: Umjetna inteligencija preuzima poslove, evo gdje ćemo ih uskoro vidjeti
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahadebotoijusto wrote:danas KFC sutra novinarimarcellus wrote:pa dobro zaposlenici kfca i mcdonaldsa obično nisu osobe vrlo visokog ajkjua osim ako ne plaćaju svoj studij prženjem krumpirića, pa nije neki problem zamijeniti ih
red wolf-
2016-02-10
debotoijusto wrote:danas KFC sutra novinarimarcellus wrote:pa dobro zaposlenici kfca i mcdonaldsa obično nisu osobe vrlo visokog ajkjua osim ako ne plaćaju svoj studij prženjem krumpirića, pa nije neki problem zamijeniti ih
dobro tebi je i prženje krumpirića komplicirano, vjerojatno bi nešto zajebao
debotoijusto wrote:deda na aparatima wrote:Vrijeme je da se radno vrijeme skrati na 30 sati rada tjedno, odnosno 6 sati dnevno. To će pomoći povećanju zaposlenosti a i ljudi će imati više vremena za šoping.
to bi nazvao dobrom reformom
najbolja je reforma da se ukine radno vrijeme, jelda.
Znaš, razlika između pametnih i glupih ljudi je što prvi rade koliko mogu, i trude se koliko najviše mogu, a potonji rade koliko najmanje moraju i preko kurca
M00bogomdani wrote:Zblokirat ce se ...ali nece dati kesh iz blagajne...a mozda Weber napise i neki algoritam za tu situaciju,dakle direktnu prijetnju oruzjem..nije neki problem..marcellus wrote:bogomdani wrote:Roboti su jos prilicno glumpavi,odnosno IQ im je na nivou malo kvalitetnijeg aparata za kofi..dobri algoritmi i nis vise..marcellus wrote:pa dobro zaposlenici kfca i mcdonaldsa obično nisu osobe vrlo visokog ajkjua osim ako ne plaćaju svoj studij prženjem krumpirića, pa nije neki problem zamijeniti ih
nije stvar u inteligenciji,nego jos uvijek ljudi rulaju u fizickoj manipulaciji rukama,no vidimo i da se tu stvari polako mijenjaju..
ne znam samo kako će robot skužiti nigu kad dođe u kfc i kaže "yo bro gimme all your money" i uperi utoku...
G40
G42, "OPEN"
M01
;
2014-12-30
to si otvorio blagajnu...
Guest- Guest
da!bogomdani wrote:to si otvorio blagajnu...
a, mogu staviti i "TIME DELAY"
M00
G40
G42, "OPEN"
G42 "TIME DELAY"; 200000
M01
;
a, može i
M00
G40
G42, "CLOSE"
G42 "TIME DELAY"; 0
M01
;
2014-12-30
e fino,sad da mos nesto smislit da Ero zatvori ladicu i nis vise nikad ne progovori...veber wrote:da!bogomdani wrote:to si otvorio blagajnu...
a, mogu staviti i "TIME DELAY"
M00
G40
G42, "OPEN"
G42 "TIME DELAY"; 200000
M01
;
a, može i
M00
G40
G42, "CLOSE"
G42 "TIME DELAY"; 0
M01
;
Guest- Guest
nemrem. bolji sam sa strojevima nego s genskim čistim ljudima.
2014-12-30
E ja..pokusavam zamisliti to cisto ,neukaljano genetsko čudo...kao dijamant,cisti ugljik pod visokim pritiskom...Ebi ga,izgleda da je Ero ispuzao ispod nekih milijuna tona hercegovackog kamena..ne vidim drugo objasnjenje..pravi briljant..!!!
Guest- Guest
briljanti spadaju u AlSi legure
2014-12-30
Pardoncek, bezgotovinsko drustvo je tu.
2014-04-14
ero.... pushiona.,.!!! nisi cist..ebi ga..Ipak mislim da su u pitanju obiteljske tajne koje nikako ne smiju na danje svijetlo..naravno da cukun-bake nisu htjele priznati da su ih pohodile turske kite...ali to je sramota reci,pa Ero sad tu neke ćiri-bu ćiri-ba gmo,ovo i ono,muti situaciju,da ne ukalja cast pokojnih Bakija...
Guest- Guest
debotoijusto wrote:
omanji temeljni dohodak , recimo 2 000 - 2 500 kn
dovoljno za zivot , tko ima ambicije volje pozitivne pohlepe... moze stvarat volontirat , bavit se kreacijom
ništa ne bi dobio s tim, bolje je smanjiti poreze na dohodak
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» 'Na coolingu sam, uzela sam 6+6 pa ćemo vidjeti što dalje'
» Grčka se ne može boriti protiv izbjeglica, Cipras: Sad ćemo vidjeti je li EU zajednica solidarnosti
» ..Kako ćemo uskoro...
» Trump:'Preuzet ćemo natrag Ameriku i to uskoro'
» Uskoro ćemo svi mi imati izlaz samo do devet
» Grčka se ne može boriti protiv izbjeglica, Cipras: Sad ćemo vidjeti je li EU zajednica solidarnosti
» ..Kako ćemo uskoro...
» Trump:'Preuzet ćemo natrag Ameriku i to uskoro'
» Uskoro ćemo svi mi imati izlaz samo do devet
Page 2 of 2