Pohvale
Page 4 of 32
Page 4 of 32 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 18 ... 32
Re: Pohvale
al mora pokazat dekolte / aben mode offaben wrote:Je običnin uhljebima, al ona bi prvo sve pročitala, odvagnula pro i cons, dola još četire opomene, još dvi pred isključenje, i jednu ozbiljnu zamolbu, a tek onda bi ga oštro zamolila da prestane s takvim ponašanjem.Dread_Pirate_Roberts wrote:lakše je nego misliš...ne biti u kazni nego spucati ban nekome...frakcija wrote:nikad nisam bila u kazni i nikoga ne znam stavit u kaznu.kic wrote:> implying da mi sve citamo :^^
a dobiš i ovakvu tastaturu...
[You must be registered and logged in to see this image.]
Kic, stavi je za admina, ili ćeš da pišen forumotionu da si protiv affirmative action prema slabijen spolu?
Ne isčitavan jel odobravaš ili ne?kic wrote:al mora pokazat dekolte / aben mode offaben wrote:Je običnin uhljebima, al ona bi prvo sve pročitala, odvagnula pro i cons, dola još četire opomene, još dvi pred isključenje, i jednu ozbiljnu zamolbu, a tek onda bi ga oštro zamolila da prestane s takvim ponašanjem.Dread_Pirate_Roberts wrote:lakše je nego misliš...ne biti u kazni nego spucati ban nekome...frakcija wrote:nikad nisam bila u kazni i nikoga ne znam stavit u kaznu.kic wrote:> implying da mi sve citamo :^^
a dobiš i ovakvu tastaturu...
[You must be registered and logged in to see this image.]
Kic, stavi je za admina, ili ćeš da pišen forumotionu da si protiv affirmative action prema slabijen spolu?
Slušoj, ne zun ča i kako su te učili, al moroš pitati. I unda kad ti se pokože, obavezno pofoli, čak i ako ti se ne sviđo. To je jedini slučaj di greš ravno u pakao ako rečeš istinu. Jo imun life long girlfriends ke morin izbuditi ujutro u 3 i reći da me dojdu počešati škinu, jer sun u ključnon trenutku lago.
2014-04-16
100% sam iza tebe, ko Milo iza daddya!
cek, to malo krivo zvuci :^^
OK zapamtim i prisezem da mI se nijedne joske ne budu ne svidile, tako mi svih Bogova Melnibonea!
cek, to malo krivo zvuci :^^
OK zapamtim i prisezem da mI se nijedne joske ne budu ne svidile, tako mi svih Bogova Melnibonea!
Ima tote dosta slenga, ne razumin baš sve, ali odmršćivun čelo i klimun glovun u znak odobravanja uz jednu povišenu obrvu zbog disturbing notiona da se za cice neko referira s joske, krajnje neozbiljno
2014-04-16
neserećo šta si pušio, ili je neka psihodelija u pitanju?
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ja imam jedan prijedlog; dajte pizdonu jednu stranicu na kojoj će srati do mile volje kao onom ludom tanetu na net.hru i nek tamo liepi što hoće, kad ga vidite da počinje te pizdarije liepiti na temama koje nemaju veze sa ovom njegovom agitacijom spičite mu ban jer nema teme koju nije usro sa svojim pizdarijama. Ako treba stavite to kao anketu pa da vidimo što će reći korisnici.
Guest- Guest
ima drugih podforuma na kojima moze tandrcit, ocito ga zanima samo vip, tako da ovaj dijabolicni plan nazalost nema previse izgleda da poluci uspjeh..
drugi forumi imaju previse pravila,dodjes na neku temu i gore pise "obvezno procitati,pravila bla bla" i ja naravno ne procitam i stavim neku sliku ili neki klinac i ono ban,prekrsio si neko pravilo,koja nocna mora,ovdje toga nema,jebiga ko hoce takav ustrojen forum ovo nije za njega,ali dobro je sto ima izbor
2014-04-14
i mene to odbija, odeš negdje i šta god napraviš lupi te neko i kaže: pročitaj prvih 15 stikija prije postanja
FUAK OFF :^^^^
FUAK OFF :^^^^
nego,zar nije jednostavnije kod stavljanja slika otici na tinypic,uploadati sliku i onda je copy pastati nego ono...one instrukcije koji je kic ostavio,ovo je jednostavnije,bar meni..
2014-04-14
što?
2014-04-14
2014-04-14
Page 4 of 32 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 18 ... 32
Similar topics
» pohvale marcellusu
» Pohvale izvan EU za HR
» srbi neće da se pohvale
» Jeremić jedini kandidat vredan pohvale