Pohvale
Page 17 of 32
Page 17 of 32 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 24 ... 32
Re: Pohvale
Nostalgičaru, pridruži se ;)Maria wrote:Pohvala da još trajete za nas nostalgičare :)
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
Pohvalio bih djelatnike hrt-a, odjel vremenska prognoza...
Prognozirali su sutra...
I došlo je uistinu...
Prognozirali su sutra...
I došlo je uistinu...
T.- Posts : 17592
2014-04-14
tre wrote:poz svima.
Može ukratko što je s VIPom?
Pozdrav tre!
Naljutili smo kica sa niskom razinom rasprava. :) uglavnom uklonio ViP
Ja sam otvorio forum na start-hr.forumotion.me
£otk@-
2019-02-12
imaš i Mabusov forum£otk@ wrote:tre wrote:poz svima.
Može ukratko što je s VIPom?
Pozdrav tre!
Naljutili smo kica sa niskom razinom rasprava. :) uglavnom uklonio ViP
Ja sam otvorio forum na start-hr.forumotion.me
[You must be registered and logged in to see this link.]
i ovdje sve ostale teme
immortal-
2014-04-16
popeo mi se na glavu..
kao kolovoađa neka kolo i povede u podzemlje..
ubrzao sam inicijaciju drugih foruma jel
kic vjerojatno ti je dodijalo ali ipak vrati VIP, bez obzira na sve bilo je tu vrlo lijepih trenutaka, ako ne kapa do poda i za ovo do sadakic wrote:
popeo mi se na glavu..
kao kolovoađa neka kolo i povede u podzemlje..
ubrzao sam inicijaciju drugih foruma jel
Šandor Winnetou-
2017-12-31
jel gasiš forum ili si još u fazi donošenja konačne odluke? biti će mi žao da se prekine ovo druženje, nekako smo ko obitelj, je malo sjebana i posvađana ali ipak smo tu godinama skupa :)kic wrote:
zao mi je tre..
Šandor Winnetou-
2017-12-31
ima i tu istine :)kic wrote:
nema vipa vise, ostalo vise-manje stoji..
nekad se i od obitelji treba maknuti..
BTB
Šandor Winnetou-
2017-12-31
isprike svima ako sam ispao prebijesan zadnjih dana, ali i pupcane vrpce treba presjeci za novi zivot..
temu pohvale preimenovati u podvalekic wrote:
isprike svima ako sam ispao prebijesan zadnjih dana, ali i pupcane vrpce treba presjeci za novi zivot..
immortal-
2014-04-16
forum je bio najpuniji kad je Kic pogasio Vip
sad opet nema nikoga skoro
kao prolazna soba
svako malo netko kratko navrati
sad opet nema nikoga skoro
kao prolazna soba
svako malo netko kratko navrati
2014-04-16
?tre wrote:jel gasiš forum ili si još u fazi donošenja konačne odluke? biti će mi žao da se prekine ovo druženje, nekako smo ko obitelj, je malo sjebana i posvađana ali ipak smo tu godinama skupa :)kic wrote:
zao mi je tre..
Please note, the admin has limited the number of quotes level. You will only see the last 5 quotes.
immortal-
2014-04-16
kic wrote:
Nisi ispao prebijesan, ali te zbilja ne razumijemo.
Mi se svi ovdje jako dobro poznajemo. Ti mene bolje poznajes od clanova moje obitelji, ja znam da si esteta, volis anime i vizualne podrazaje. Nisi sklon otvorenom pokazivanju ljutnje, pustas da te izjeda. Sklon si melankoliji, njeznog si karaktera.
Tako mogu za vecinu forumasa, pa znamo se 15 godina, komuniciramo svaki dan.
Ono sto su ti i marcel, epi, tre i ne znam koliko ljudi pokusali objasniti: ViP ti se zgadio, dobro. I umjesto da ti predahnes od ViP-a i naprosto ga ne citas, ti si ga svima nama ugasio. Tebi je bilo dosta i ugasio si ga nama. Nama, pak, je to nekakvo zadovoljstvo u zivotu, kakav vec zivot je, siv i tuzan. Tih 10 minuta/danu nama nesto znaci, i sad nam je to oduzeto, jer je tebi dosta ViP-a.
Taj dio ne razumijem kic.
£otk@-
2019-02-12
Krivi smjer kretanja Vipa je prešao granicu malo previše i svi su šutjeli, privikavali se . Mjesecima se samo redaju vijesti sa srpskih portala a ponašanje forumaša također postalo previše predvidivo i provokativno. Kic se povukao. S druge strane kazne za podržavanje raznih upisa koje smo redali , poruga javnim osobama isto tako mogla se slamati preko njega. To je najgora stvar. Premlad je još. Nije zasnovao obitelj koja je najpreča od svega. Nije fora da i dalje riskira puno važnije od ovog. Forum može postojati. Politiku možemo pisati na drugom forumu.£otk@ wrote:kic wrote:
Mi se svi ovdje jako dobro poznajemo. Ti mene bolje poznajes od clanova moje obitelji, ja znam da si esteta, volis anime i vizualne podrazaje. Nisi sklon otvorenom pokazivanju ljutnje, pustas da te izjeda. Sklon si melankoliji, njeznog si karaktera.
Ono sto su ti i marcel, epi, tre i ne znam koliko ljudi pokusali objasniti: ViP ti se zgadio, dobro. I umjesto da ti predahnes od ViP-a i naprosto ga ne citas, ti si ga svima nama ugasio. Tebi je bilo dosta i ugasio si ga nama. Nama, pak, je to nekakvo zadovoljstvo u zivotu, kakav vec zivot je, siv i tuzan. Tih 10 minuta/danu nama nesto znaci, i sad nam je to oduzeto, jer je tebi dosta ViP-a.
.. ako mu i ovo ne dosadi
immortal-
2014-04-16
Slažem se. Ni ja isto tu logiku nerazumin.£otk@ wrote:kic wrote:
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Heh, da je meni bit tako 'bijesan' kad mi pukne film...kic wrote:
Ti si prika istrpio nemoguće...
Ja bih ovo čudo ugasio nakon mjesec dana, da sam bio na tvome mjestu...
T.- Posts : 17592
2014-04-14
Page 17 of 32 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 24 ... 32
Similar topics
» pohvale marcellusu
» Pohvale izvan EU za HR
» srbi neće da se pohvale
» Jeremić jedini kandidat vredan pohvale
» Pohvale izvan EU za HR
» srbi neće da se pohvale
» Jeremić jedini kandidat vredan pohvale
Page 17 of 32